Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopadziA

LISTOPADÓWKI 2011 - kto dołączy?

Polecane posty

a ja własnie tez mam roznie z tym jedzeniem, niby zjem sniadanie obiad, kolo 19 zjem miseczke platkow, ale jak przychodzi godz. 23 to mi w brzuchu burczy ale wtedy siegam po jogurcik:) ostatnio jem coraz mniej owocow, nektarynki mi chyba sie przejadly, ale mam ochote na takiego slodziutkiego pomarancza, ale to ciezko trafic, bo moze byc kwasny :( a w sobote pewnie znowu nakupie nektarynek ale musza byc twarde bo miekkie mi nie podchodza:D nie lubie jak właza miedzy zeby i cieknie sok po brodzie:) mi moj brzuszek wydaje sie taki nawet duzy,chociaz wszyscy mowia ze mam maly jak na 5 ms. ale zauwazylam w lustrze ze jest taki jakby szpiczasy z boku jak sie patrzy:) a co do wygladu to znajomi mowia ze bardzo ladnie wygladam, ale ja czuje sie taka nieatrakcyjna....

mi wszyscy mówia tez ze pieknie wygladam ale ja czuje sie jak taki wielki słoń;/ brzuszek mam spory tak przynajmniej wszyscy mówia no i sama tez sie o tym przekonuje jak np. otwieram szafe i nie wymierzam odległosci odpowiedniej i sie uderzam...

A mnie znajomi nie poznają ostatnio wychodziłam z przychodni i szła kumpela mówie cześć a ona patrzy przez chwile i po chwili zajarzyła że ja to ja :D mówiła że mnie nie poznała tak jak większość znajomych he he. Mój brzusio stoi w miejscu bynajmniej tak mi sie wydaje. Byłam dzisiaj u sąsiadki na pogaduchach i nie mogła sie nadziwić brzuch normalnie falował widać jak sie przekręca :) ma córeczke 4 miesięczna . a dzisiaj mojemu kuzynowi urodził się syn :)

Ja może nie jem dużo, ale za często. Ostatnio króluje u mnie fasolka szparagowa, kiszone ogórki, masło orzechowe, słone precelki i sok z czarnej porzeczki, ale ja co kilka dni mam jakieś nowe zachcianki :) A zaraz idę robić zapiekanki na bagietkach :)

Ja mam ten brzuszek duży a waże 51 kg bo sie ważyłam od początku przytyłam uwaga 2 kilo :o a myślalam że więcej waże mam nadzieje że pózniej wleci we mnie z jakieś 18 kilo taki mam cel he he ale widze że będzie tak jak z pierwszą ciąża :) no ale cóż. A jem za dwóch obiad to na dwa razy bo talerz za mały he he chyba na miske sie przeniose :D

u mnie zachcianki zmieniły się w " zjem wszystko co spotkam na drodze do lodówki i z powrotem" :D, choć czasem jak najdzie mnie na coś ochota to nie ma bata- muszę to zjeść i kropka :) Kupiłam witaminy Centrum Materna i dodatkowo tran w kapsułkach, więc moje sumienie jest spokojne, jeśli danego dnia nie zjem odpowiedniej dziennej dawki warzyw :D Teraz na topie jest kiełbaska polska gotowana/smażona z musztardą i keczupem i świeżą bułeczką :D A ostatnio przez dwa dni zajadałam się pomidorówką z makaronem :) No i do tego dużo nabiału, bo wiem, że obecnie wapń przyda się w każdej ilości i postaci :) Tak więc ser żółty, jogurty, maślanki, płatki na mleku ect :) I tak bardzo chciałabym bardziej przytyć :( Uwierzcie mi, że bardzo wam zazdroszczę. Mam dużo samozaparcia, więc przy nadmiarze kilogramów dalabym radę utrzymać się w reżimie ćwiczeń, ale co zrobić, kiedy nawet to najbardziej tuczące jedzenie nie tuczy :(? I dodam, że tarczyca ok, jelita ok.... Bo już nawet takie problemy zdrowotne podejrzewałam i ja i moi rodzice. A tu po prostu mega przemiana materii. Dietetyk mówił: " to dlatego, że pani taka aktywna fizycznie. Znajdzie pani siedzącą pracę, będzie pani jadła tuczące produkty i zaraz waga skoczy". NO i co? Od kwietnia leżakuje. I nijak nie mogę powiedzieć, że jestem zadwolona z mojej wagi :( Tyle co waże teraz to ja bym chciała ważyć PO ciąży:/ Ech. No i się wyżaliłam :D

Juliana Ty zazdroscisz nam a ja zazdroszcze Tobie bo niestety ale ja mam tendencje do tycia;/ pozatym nie zeszły mi kg po poprzedniej ciazy wiec teraz po tej czeka mnie mega walka z kg bo moje marzenie to wrócic do wagi 55 kg...tyle wazyłam kiedys... teraz bardziej idzie mi w brzuch ale puchne na buzi i wogóle czuje sie jak nadmuchana ;/

może za dużo soli w diecie ? i się przez to woda zatrzymuje :)? Wiesz, jakie to uczucie, kiedy nikt nie chce Ci uwierzyć, że to już 6 miesiąc? tylko mówią " eeee, mi to na 4 miesiące wygląda". Chciałabym mieć duży ciazowy brzuszek, którym mogłabym się pochwalić ;) A póki co to taki kurdupelek jest :) I aż się martwie czy tam dzidziusiowi wygodnie :D Ale znalazłam na forum www.babyboom.pl dziewczyne, również listopadówka, i ma brzuszek taki, jak ja około 15/16 tygodnia ;) http://www.babyboom.pl/forum/attachments/listopad-2011-f405/372504d1310738279-galeria-brzuszka-i-maluszka-p1000898.jpg

Zobaczysz brzusio urosnie:) a my na wesele idziemy 26.08 i nie wiem w co sie wcisne chyba w worek od ziemniaków hehe kurcze ja juz mam metlik z wózkami ten co ty chcesz juliana ladny ale kurcze czu da sie nim ujechac w sniegu.... bo jakby nie patrzec mamy cała zime przed soba

Na nagłówku tych aukcji pisze, że jest to wózek 3w1, więc rozumiem, że z fotelikiem. Oj jeszcze się doczekasz duuuużego brzuszka :)

To w takim razie to jest wprowadzanie klienta w błąd, bo 3w1 to gondola, spacerówka i fotelik :( Dziewczyny a ma może któraś ten cichy odkurzacz, co reklamują?

karolcia ja ide tydzien wczesniej od ciebie na wesele. mam taka sukienke odcieta pod biustem tylko ze sie w biuscie nie mieszcze i boje sie zeby nie wypadl:)

ja tez chce taka odcinana pod biustem ale jak teraz kupie to własnie moze mi biust nie wjsc czasami później;/ zobaczymy narazie poluje jak cos znajde to kupie najwyzej później cos wszyje zeby było wieksze i juz:)

Hehe ja jakbym miała iść na wesele to pewnie tylko siedziałabym i jadła za trzech :P Bo o tańczeniu w moim przypadku nie ma mowy, czuję się jak słonica i na dodatek po każdym wysiłku pobolewa mnie brzuch..

scarlet ja sie smieje ze ide sie tylko najesc hehe bo tanczyc to raczej nie dam rady... mam plan zeby chociaz do koscioła załozyc jakies szpileczki i przez chwile poczuc sie jakas smuklejsza no a potem to juz jakies płaskie zeby wogóle wytrwac:)

ale ludzi robia w konia tam na tej aukcji z tym wózkiem w nagłówku pisze 3w1 a nizej ze fotelik dodatkowo płatny...ehhh

Dlatego dziewczyny uważajcie, bo na allegro bez czytania ze zrozumieniem to można nieźle popłynąć;/ Ja jestem ciekawa jak też będą wyglądać te bodziaki od Mark&Spencer, które kupiłam. ostatnie 2 2paki...

No czasami oszukają .wózeczek ładny ale jednak nie ma to jak duże pompowane koła na śniegi to jest najlepsze co może być no i ogromna gondola żeby dzidzia nie czuła sie jak w ciasnej skrzynce :) ja synka rodziłam w 2007 jak te śniegi takie ogromne i mój wózek dawał rade :) a miałam wózek z janpol ten co z głębokiego spacerówke sie robiło

ja sie czaiłam na 3w1 podobny do juliany ale chyba nrazie kupimy tylko gondolke jakas która da rade w zaspach i fotelik a na wiosne kupimy spacerówke...

No właśnie dlatego również chcę ten wózek- ma pompowane koła i sądzę, że zdadzą egzamin, bo małe nie są :) a co do wielkości gondoli, wydaje mi się, że taka akuratna :)

Myślę, że ten wózek poradzi sobie ze śniegiem, koła są takiego rozmiaru jak w moim wózku (coneco toledo), który dobrze się na śniegu spisywał. Dużym plusem jest to, że są skrętne. A ty wyżej, to dziwisz się, że brzuch czy że majtki?

przypuszczam, że brzuch, bo przy obecnej porze roku majtek/ strojów kąpielowych i stringów to wszędzie pełno :P No chyba, że jakiś kochany moherek się dorwał do komputera wnusia i się gorszy :P A może chodzi o kolor bielizny :P Że niby biel nieodpowiedna dla brzemiennej :D? Bo to kolor niewinności, dziewictwa a tu brzuch :D

znowu pomarańczarnia sie dopierdziela eh pomarańczki to są jak gnidy powinno się je tępić ;D no jeśli pompowane to jak najbardziej :) julianna nie przejmuj sie masz śliczny brzuszek :)

Ania -> zdecydowanie należałoby tępić :) No ale nie my moderujemy to forum, więc jedyne co to kliknąć "zgłoś do usunięcia" o by nam taki pryszcz nie psuł topiku ;):) Koła pompowane, i to wielki plus, ale przez długi czas byłam za tym, żeby znaleźć wózek z wszystkimi kołami dużymi, bo te mniejsze przednie troszkę mnie odstręczają. Ale jakoś damy radę :):)

A widziałyście te ramki, gdzie w glinie odciska się rączkę i stópkę dziecka?Strasznie mi się to spodobało, żałuję, że córcia nie ma takiej pamiątki..