Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopadziA

LISTOPADÓWKI 2011 - kto dołączy?

Polecane posty

Gość to jest chore!!!!!
trzeba bylo zainwestowac w bielizne jak ci sie sesja marzyla a nie wbijac siew 36 :-P :-P

Gość to jest chore!!!!!
chyba sobie zartujesz pozdrowienia z miasta :-P

idź już sobie kurczaczku pomarańczowy do sobie podobnych gnidek :) to nie jest forum dla ludzi takich jak ty. NO już, a kysz :)!

Gość to jest chore!!!!!
tak to jest jak sie wrzuca w internet to i owo a nie mysli szczecin pozdrawia :-P

Może ma kompleksy z tego powodu i próbuje sie takim głupim pisaniem dowartościować :p no ale cóż są ludzie i parapeciaki :) Pomarańczo kup sobie takie majtki i też baraduj a nie sie czepiasz albo daj spokój . właśnie też widziałam z tą stópka. U nas robia sesje zdjęciowe kosztuje ona ok 500 zł bo oni cie czeszą malują i ubierają :) fajna sprawa

Ostatnio czytałam na jakimś forum, że niektóre szpitale mają możliwość załatwienia takiej sesyjki jeszcze w szpitalu, ale to tylko dla malucha. Sama nie wiem, czy bym coś takiego chciała :) z jednej strony profesjonalne zdjęcia, nic tylko oprawić w ramkę i na ścianę walnąć :) Ale z drugiej wolałabym kasiorke przeznaczyć dla dziecka, a zdjęcia zrobić samej :)

pomarańczowy, a skąd Ci się wzięło, że to jest wrzucone bezmyślnie? To że Ty pewnie nawet w 1częściowym stroju wyglądasz jak foka, nie znaczy, że każdy na kompleksy :D I tak, Szczecin pozdrawia. Ale z pewnością nie Ciebie ;]

Mi sie wydaje ze pomaranczce chodzi o to ze...MASZ MAJTKI! Bo w dzisiejszych czasach czesciej spotyka sie zjecia bez majtek, niz w majtkach wiec tez powinnas miec bez. HahahhaxD Ja cos sie gorzej czuje, zimno jakos i zle mi. Zjem, napije sie kompotu, wykape(ojj zrobie luga kapiel) i do lozeczka:)

aaa no i wlasnie, wczoraj czytalam ze w niektorych szpitalach przy porodzie rodzinnym wymagane jest zaswiadczenie o ukonczeniu szkoly rodzenia. Slyszalyscie cos o tym? bo ja chce rodzic z facetem, ale do szkoly nie mam zamiaru isc.

sweetmalenka --> może rzeczywiście, zbyt pruderyjna jestem:P Kuruj się kuruj, teraz pogoda taka szalona, że nie problem się rozłożyć:/

Sweetmaleńka ma racje teraz tyle dupeczek bez majtek wszędzie że może ta pomarańcza sie specjalnie sadzi bo zrobiłaś nie takie jak trzeba czyli bez :p . Właśnie czytałam temat " czy kupywać wózek na zime" :o masakra jakaś nie wyobrażam sobie nie wyjść z dzieckiem na dwór do wiosny albo wyjść w nosidełku

U nas niestety też znów leje i zrobiło się zimno. Mam nadzieję że w nocy nie będzie burzy i będę mogła się wyspać, bo tej nocy niestety nie spałam przez burzę. A jutro idę do lekarza i zobaczę swoją dzidzię.:-)

Gość poprawiacz pierwszej wody
a co to KUPYWAC??? chyba kupOwac nie????

No śmiech na sali z tym tematem :D u nas też okropna ulewa wali w dach i słychać strasznie no i u naszej karolcii pewnie też pada :)

to u mnie dzisiaj taka wichura sie zerwala, ze okna mi sie pootwieraly na cala szerokosc i wszystkie kwiatki z okna sru! na lozko:(

Pomarańcz masz problem ? To zadzwoń do przyjaciela i mu sie pożal jeśli wogóle go masz.

Człowiek sie pomyli a zaraz cie zbluzgają za błąd ;D sweetmaleńka to ale miałaś sprzątania :)

w takich chwilach aż mam ochote przeskoczyć na jakieś forum zamknięte :D miałbyśmy z głowy aż do listopada takich rozdrażniaczy oczoje*nych :)

Gość poprawiacz pierwszej wody
to az boli :O idziesz do sklepu kupYc chleb??? odpowiedz prosze bo mnie to ciekawi ani to fajne ani zadne.

poprawiaczu- pisze się "aż", a nie 'az', "kupywać", a nie 'kupywac', "proszę", a nie 'prosze', a 'zadne' to ty masz pojęcie o poprawności ojczystego języka.

ach, i należałoby wrócić do lekcji w podstawówce o interpunkcji, kiedy należy stawiać przecinki i kropki, bo widzę, że i do tej wiedzy masz ograniczony dostęp :) Jak się czepiać to na całego, prawda kochane ;)?

zawsze można używać klawiatury ekranowej, jeśli ma się tak wielkie zamiłowanie do poprawnej polszczyzny. Więc wszystkie tu, znające się jedynie na klepaniu dzieci, łączymy się z Tobą w "bulu i nadzieji", że znajdziesz sobie inny temat do prześladowania.

Ogromne brawa dla naszej Julianny. I jeszcze hip hip huurra. Ale pomarańczce pojechałaś :) Pewnie teraz popłakała sie i poszła powiedzieć mamie :D

A ty pomarańczko za to miss hahaha :) spójrz najpierw w lustro dopiero gadaj. olejmy ich bo sie nieprzyjemna atmosfera robi nie :)

bejbiaka? Nie, no... Poważnie- BEJBIAKA ?? Ty to chyba nie tylko klawiature masz obcojęzyczną.... Ech. Dobra kochane, nie wiem jak Wy, ale ja mam ochotę porozmawiać o czymś lepszym niż zaniżone IQ niektórych użytkowników kafe :)