Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mnie to deenerwuje

Denerwuje mnie to ,ze wszyscy powtarzają : Masz się opalać !! a ja nie chce !

Polecane posty

Gość wedfgbv
Od lat mam samoopalacz i nikt nie poznaje czy to sztuczne🖐️

Gość vathirria
ja tam za nic nie ,mogłabym sie zakolegowac i spotykac z kobieta ktora sie opala , tipsuje i maluje paznokci e bo sama tego nie robie

Gość szachbanu
amatorki opalania staja sie pomarszczonymi raszplami

Gość likopella
j a jestem blad a jak trup i gowno mnie moda obchodzi - nie opalam sie i nie nosz e obcasów

Gość Blondas_Kraków
Ja też w zimie jestem blady jak kartka papieru natomiast w lecie czerwony i nie płaczę z tego powodu :)

Gość difianna
kto sie opala ten sie starzeje w ekspesowym tempie i raka moze dostać

Gość asasalitta
ja unikam słonca jak zarazy i dlatego nie spotykam sie z kobietami bo prawie wszystkie sie opalaja - na solarium lub na zywca, -nad morzem w górach, na balkonie, w ogrodzie itp

Gość asddd
uważajcie na raka skóry. Bo później się żałuje...., że chwila na słońcu może doprowadzić do końca naszego pięknego życia. Ja wiem, o tym się nie myśli i znajdą się inteligenci co będą się z tego co piszę śmiać. Tylko pamiętaj, że wszystko do czasu. Albo ten się śmieje kto się śmieje ostatni

Słońce wcale nie jest takim przyjacielem skóry. Za parę lat zobaczysz różnice w kondycji skóry.

Gość scooby where are you
uppp

Gość e2wetrt
w

Gość gość
Jestes POY****Y . Lecz sie durniu. :classic_cool:

Gość gość
No to się nie opalaj, w czym problem?

Gość gość
asasalitta ja unikam słonca jak zarazy i dlatego nie spotykam sie z kobietami bo prawie wszystkie sie opalaja - na solarium lub na zywca, -nad morzem w górach, na balkonie, w ogrodzie itp - Nie wszystkie. Ja się nie opalam i też unikam słońca. A jestem kobietą.

Gość gość
egoist - zazdroszcze naprawde szczerze. Jestem kobieta 25lat,szczupla, wysoka szatynka,a jednak urodzilam sie z blada karnacja sklonna do przebarwien poslonecznych. Chodzilam na solarium kilka lat temu przez poltora roku systematycznie - niestety po takiej ekspozycji moja skora byla naprawde w dramatycznej kondycji jesli chodzi o nawilzenie to raz, dwa wyskoczylo mi mnostwo pieprzykow- na rekach calych jestem cala w ciemne kropki co wyglada dosc niesmacznie...musialam zrezygnowac bo kazda kolejna ekspozycja na sloncu czy w solarium powodowala powoekszanie sie i pojawianie nowych na calym ciele. Niestety genetyki nie zmienie choc bardzo bym chciala bo nawet nie zalezy mi by opalic sie na skwarke tj.w twoim guscie,ale chociaz na srednim umiarkowanym poziomie by nie byc blada. Poradz mi w takim razie co mam zrobic w tej sytuacji panie wazny i idealny? slucham? hmmm? i wyprzedze twoje stwierdzenie,ze nie mam zadneo powowdzenia bo do tej pory mialam juz kilka zwiazkow w tym dwa powazne , jeden ponad czteroletni i teraz kolejny trzyletni,wiec chyba paszczurem nie jestem az tak tragicznym...po prpstu mam problem ze skora i wiesz co? przykro mi,ze takie patafiany jak ty i te twoje opalone dziunie tego nie rozumieja - faktycznie- jestes egoista, p*******ym egoista. pa

Gość staryjuz
przecie gosc z nikiem egoist31 zawsze robil tu prowa i nie pisal na powaznie, bawil sie uczuciami naiwnych i nieobytych bab z kafe

Gość to temat z 2011 roku
osiołki :) A egoist dawno już nie pisze, a szkoda, bo to był fajny projekt, zawsze wkurzał naiwniaczki forumowe, które myślały, że prezentuje autentyczne poglądy (to był troll i prowokator). :)

Gość gość
to prawda :O kolo to byl projekt kafe i oplacony🖐️

Gość gość
z******ty temat ;)

Gość gość
Jezu, kiedy skończą się te durne topiki, świadczące o niskim poziomie umysłowym je piszących? To co, że Ci mówią? Nie potrafisz powiedzieć, że to nie ich sprawa, czy się opalasz?

Gość gość
Jezu, kiedy skończą się te durne topiki, świadczące o niskim poziomie umysłowym je piszących? To co, że Ci mówią? Nie potrafisz powiedzieć, że to nie ich sprawa?

Gość dzisiaj jest dobra pogoda
Wystaw się na słońca autorko - buraku :D