Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hydra ajkju

gdzie, w jaki sposob poznaja sie i zakochuja w sobie osoby po 27.roku zycia?

Polecane posty

Gość Tesalia
To nie żadne amerykańskie filmy. Mój zaczepił mnie na ulicy. Miałam 29 lat wtedy, a on 3 lata więcej.

Gość zielonooka88
zaczepił i jak się dalej akcja potoczyła? :) W jakiej sytuacji byłaś, że miałaś to szczęście?:)

Gość Tesalia
Normalnie, nie on pierwszy i nie ostatni. :) Aczkolwiek on ma taki urok i inteligencję, że ho ho. I ciągnie się, ciagnie..

Gość gubjrt
taaa polscy faceci to frajerzy nawet kobiet poderwac nie potrafią pogapią sie pogabią ale zagadać sie boją, szlag mnie trafia jak patrze na tych zakompleksionów cudaków a potem jojczą że nie wiedzą gdzie dziewczyny poznawać. Wszędzie kurwa tylko się odważcie bo okazji jest mnóstwo, a ty autorze masz 27 lat toż to prawie 100 lat tówje równiesniczki to przeciez w domach starosci siedzą

hhydra... heehhhh. szkoda. ale może ta kula coś ma zachwiane bieguny i oszukuje??;)

Gość Tesalia
Kupił mnie tym, że pamiętał jak rok wcześniej byłam ubrana w pewnej restauracji. :) Pomijam, że jest bosko przystojny.

Gość Tesalia
Mnie się jakoś nie boją. No może niektórzy.

Gość zielonooka88
---> Prawiczek- a co znaczy według Ciebie, że ktoś jest fajny?? Czy masz jakiś wyznacznik "fajności"?? Chyba za bardzo jednak generalizujesz sprawę.

wiara wie co pisze i duzo ma racji w tym wszystkim a odnosnie tych co twierdzą ze wszedzie mozna poderwac laske to są pojebani i za duzo filmów sie naoglądali :O

Jak czegoś potrzebuje np. zapytać o drogę to podejdę do kobiety. Ale jeśli chodzi o podryw...to próbowałem i gówno wychodziło. A byłem sobą - zwyczajnym spokojnym kolesiem.

Gość gubjrt
cream a uzasadnij to swoją zajebista wypowiedz co mają filmy to podrywania caplu ?? Obserwuję ludzi kawiarnia kilka stolików przy jednym trzy dziewczyny przy drugim trzech facetów, faceci siedzą jak sieroty ani nie zagadają ani sie nie uśmiechną, w innych krajach to jest nie do pomyslenie i do takich dziewczyn od razu by się dosiesli ci faceci.

Gość Tesalia
Szpetny może ma małe szanse na podryw na ulicy. Ale większa część ma, a przystojny, to ma jak w banku.

Gość Tesalia
Podobnie z kobietami, jak ładna to podejdą, a jak przeciętna to nie.

No, na pewno. Tylko do samych miss podchodziłem :D

gubjrt..na filmach zawsze jest tak ze ładna laska wszedzie pozna kolesia nawet na pogrzebie męża :D a lasie naoglądają sie takich głupot i potem myslą ze w realnym zyciu jest tak samo np podryw na ulicy podchodze do lasi i sie pytam o cos a potee moge usłyszec sorki spiesze sie do pracy albo do faceta lub spierdalaj pozatym coraz czesciej laski szukają kogos na portalu randkowym lub na FB poniewaz tam mają większy wybór i po co tracic czas na realne poznawanie kogos jak mozna w necie?

Gość zielonooka88
Niekoniecznie, że jak ładną to podejdą. Miałam taką koleżankę na studiach. Dziewczyna 150 cm wzrostu. Nigdy się nie malowała, chodziła jak chciała, nie podążając za trendami mody. Taka szara mysz. Wychowana w dodatku w patologicznej rodzinie. I wiecie co-nie było sytuacji, żeby w pobliżu nie kręcił się jakiś facet. Ona nigdy nie była sama. Na jakiejkolwiek imprezie zawsze była zaczepiana, mimo tego, że nie wyróżniała się z tłumu. Teraz jest już mężatką. Szczęśliwą mężatką. Długo zastanawiałam się, co ona ma w sobie, że przyciąga do siebie facetów. No i doszłam. Ona była sobą. Była to tak naturalna dziewczyna, pozbawiona kompleksów, zadowolona z życia mimo tego, co przeszła. Nigdy nie udawała kogoś kim nie jest. Mimo niskiego wzrostu potrafiła pokazać pazur:) Wszystcy traktowali ją z dużym szacunkiem. Także nie ma reguły, że jeśli ktoś jest atrakcyjny fizycznie to od razu ma niewiadomo jakie powodzenie. Musi być też atrakcyjny wewnętrznie....

Gość Tesalia
Ja tam rzadko mam ochotę z torebki natrętowi. A startują różni, niektórzy to masakra. Jeden to nie wiem skąd, ale chyba wykupił od kogoś mój nr telefonu. :O Jeden policjant natrętnie za mną jeździł i inne takie mniej ciekawe historie.

Gość hydra ajkju
niestety to prawda - teraz ludzie rzadko poznaja sie w takich przypadkowych, codziennych okolicznosciach czesciej jest to internet, mojego ostatniego faceta poznalam wlasnie przez internet, a gdy spytalam go, czy gdybysmy zobaczyli sie po raz pierwszy, zupelnie sie nie znajac np. na przystanku to by zrobil cos zeby mnie poznac, powiedzial, ze NA PEWNO NIE...

Gość zielonooka88
więc jak to określisz??

Gość agataaaaaaaaaaaaaa
ależ ja się cieszę że mój facet miał jaja i zgadałam do mnie na ulicy :D ale może miał w sobie to czego wam brakuje czyli, luz, inteligencję, czar i szczery uśmiech. Jesteśmy razem już 8 lat :) I dlaczego macie takie wyobrażenie że panienka wam powie spierdalaj ! W jakich wy się kręgach obracacie ?? Oczywiście jak dziewczyna powie zdecydowanie NIE albo daj mi spokój to trzeba się odczepic bo tylko sie dziala na nerwy, ale do cholery przecież jest tyle kobiet w Polsce, dlaczego wy się tak łatwo poddajecie ? Co z wami :/

Gość agataaaaaaaaaaaaaa
jak was czytam to stwierdzam że macie po 17 lat a co do wyglądu kazdej kobiecie podoba się inny facet jak siedzimy czasami z kolezankami w jakies restauracji i rozmawiamy o facetach w niej to kazdej się inny facet podoba. Chłopak mojej kolezanki według mnie jest brzydki a ona uwaza że najpiekszniejszy, tak samo jak mój facet nie jest w ogóle w jej typie a dla mnie jest nieziemsko przystojny. KAZDY MA INNY GUST !!!

Gość Tesalia
A tak przy okazji, to da się jakoś namierzyć nr telefonu, tak z zewnątrz? Bo on miał salon jakiś z telefonami, a to było obce dla mnie miasto i do dzisiaj nie wiem skąd miał mój numer. :O

a na portalach randkowych i czatach liczy sie głównie wygląd bo charakteru nie widac a napisac mozna wszystko pozatym lasia szukająca faceta wystarczy ze jest przeciętna to na portalu randkowym wpisze swoje wymagania i wyskoczy z 30 profili ze zdjęciami opisami i zawsze kogos wyrwie chociazby na seks więc po co tracic czas na szukanie kogos w realnym zyciu po co sie wysilac

Gość zielonooka88
A może nawet nie wiesz, że się komuś podobałeś. Może była kobieta, która w ukryciu o Tobie myślała a bała się, lub była na tyle nieśmiała, żeby to okazać...Tego się nie dowiesz. Nie można od razu popadać w skrajność.

zielonooka88 wy macie inne podejscie nie ten to inny o nikim nie myslicie bo to strata czasu