Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hydra ajkju

gdzie, w jaki sposob poznaja sie i zakochuja w sobie osoby po 27.roku zycia?

Polecane posty

Gość taki jeden 123
"Faktycznie mocno optymistyczne rok meczarni(zmuszania się, walczenia ze wstydem i strachem) by moze zamoczyć. A teraz kim jestes?" bez pracy niema kołaczy chłopie ...teraz jestem w związku z fajna dziewczyną (taką jaką zawsze chciałem ) i zapewne bez wcześniejszej jak to określiłeś "męczarni" bym jej teraz nie miał bo bym nie wiedział jak się zachować przy niej w wielu przypadkach.

Gość IMO13715
bolec uorkiestra "Imo, nie mam cycków, aparatu też nie. Zresztą Ty nie lubisz desek. Chyba, że te drewniane." Ułaaa! Wystarczyło raz niewinnie ponabijać się z deszczułek, a te do konca życia będą wściekle kły szczerzyć. :D

Chciałbym czerpać radość tylko z tego, że egzystuje :D. Niestety do radości i szczęścia potrzebuje czegoś więcej, ale nie jestem zdolny to osiągnąć. Za duże zaległości, za dużo zmarnowanych lat. Gdybym teraz miał 10 lat mniej to by się na pewno udało. Teraz to już będzie Mission Impossible.

Gość taki jeden 123
"Dla mnie to juz coś. Ja nie znam parków, mcdonaldów, barów i restauracji. W restaracji bym się wstydził." to może czas najwyższy poznać ? może przejdź się najpierw sam do mcdonalda w godzinach gdzie jest mnie/bądz wiecej ludzi (jak wolisz) porozglądaj się na spokojnie zamów jakies jedzonki usiądź i zjedz i wszystko. ...człowieku ja w takich miejscach 3-4 lata temu dostawałem zawrotu głowy tak na marginesie i jakoś żyje i teraz czuję się swobodnie.

Czyli Cartoon będzie się ze swoją pieprzył, chodził do lasu i żył pod jednym dachem (chyba). No, wachlarz rozrywek się powiększa :D.

"A czy ja o tym mówię, ja nie mam życia, znajomych, a nie tylko związku? Zresztą braki w sferze intymnej wynikają własnie z niesmiałosci i bycia nolifem, wiec nie pie**ol o bredniach." To się lecz (mówię poważnie). Jeśli ktoś nie ma żadnych znajomych to cos tu nie gra. Obyś kiedyś wyrobił sobie fajny charakter.

Gość IMO13715
Bolec! ty mi sie tutaj nie wykręcaj, bo i tak nie dasz rady (deski są wszakże sztywne - nie tylko płaskie :P )! Pierwsze co podkreśliłaś to, że ja małych cycków nie lubię, a to oznacza jedno - zakamuflowaną urazę gotową wybuchnąć w każdej chwili. :D

Gość agataaaaaaaaaaaaaa
BOKS OGLĄDAĆ NA POLSACIE A NIE NIE O DUPIE MARYNI GADAĆ NA KAFETERII !

Gość segaaa
walka jest ustawiona to co tu oglądac ?

Śmieciu :D? Spoko, na szczęście ty mi koło chuja latasz. Ja nic nie umiem, dlatego nie chce z nikim być. Ale ty chcesz, więc coś by należało, choćby rozmawiać z kobietą ;).

Chętnie bym obejrzał boks, ale TV w naprawie :D

Oj imo, nie szalej.;) Czy nie lubisz desek czy może jednak lubisz, czy mnie wyzwiesz czy nie - mi nie robi to różnicy. Ja lubię dyskusję na poziomie i dobry żart.;) I lubię się wyginać.👄

Gość segaaa
faceci zrobili się jak baby a baby jak faceci :/

Gość IMO13715
ALTER - było miło Cie poznać. Z pewnościa przyjdę na pogrzeb.

Gość ewaowaewa
ja trzymam za tego falacios bo jest zdecydowanie ładniejszy :P !!!

Gość taki jeden 123
"Nie da rady, jestem chorobliwie niesmiały. Wstydze sie siebie" w takim razie czas iść na jakąś terapię/cokolwiek z resztą ty doskonale wiesz co powinieneś zrobić tylko po prostu tego nie robisz. Dlaczego ? a ty Faith Hope Glory przestan pierdolić z tym wyglądem bo widziałem kiedyś twoje foto i wyglądasz normalnie jak przeciętny koleś ktorych mijam dziesiątki codziennie na ulicy. Jak myślisz inaczej to siedzi to w twojej głowie ,a nie w rzeczywistości ... z resztą wiem po sobie ,że większość problemów sami sobie tworzymy

Gość IMO13715
Bolec - czyżbym nie był wystarczająco wysokich lotów jak na Twój wysublimowany smak? :P Mam nadzieję, że chociaż teraz się nie wyginasz, bo garba dostaniesz.

Gość IMO13715
Faith Hope Glory! Tutaj nikt za debila Cie nie uważa! My WIEMY, że debilem JESTEŚ!

Buahahahaha, a za kogo mam cię mieć? Zachowuj się jak normalny to nikt cię tak nie będzie odbierał. To, że mam jakieś doświadczenie w tym temacie absolutnie nic nie znaczy. Nigdy nie było to moim priorytetem w życiu, ale z tego co ty piszesz to widzę, że po to ci kobieta - żeby ruchać.

Ile trwa wyrobienie charakteru? Nie można tego określić, ale kształtują nas sytuacje i wnioski które z nim wyciągamy (jeśli wyciągamy jakieś wnioski). I nigdy nie jest na to za późno. Wiek nie gra tu roli.

Gość ewaowaewa
dlaczego diablo i ten drugi tak się żegnają po każdej rundzie jeszcze buziaków brakuje :P