Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja takk

czy jest tu ktos kto jest białym małzenstwem ?

Polecane posty

Gość bo ja takk

bo ja sie p rzyznam

Gość 1234er
białym małżeństwem? co to jest?

Gość a co was do tego skłoniło
?

Gość mxdcbvdoivjkddvcedscv
a zapytam z ciekawości ile Ci zapłacił i jak jest potem z rozwodem? bo też o tym myślałam

Gość bo ja takk
ja po prostu nie mam w ogóle popędu i mąż sie z tym pogodził wbrew pozorom jestesmy udanym małżenstwem

Gość jhgyjhfd
To że sięz tym pogodził, nie oznacza że stracił popęd. On pewnie ma kogoś na boku, a to ze z toba jest oznacza ze nie chce rezygnowac z innych funkcji zony (darmowe pranie, sprzatanie, gotowanie)

Gość !@#$%^&*()bleeee
;] No to mieszkasz z bratem, fajnie wam Małżeństwo to sfera fizyczna i psychiczna. Takie coś jak białe małżeństwo to kompletna bzdura. Nie rozumiem ludzi, którzy chcą sobie za wszelką cenę udowadniać spaczone rzeczy. Tak, wasz związek nie jest normalny.

Gość bo ja takk
a tos sie pomyliła bo ja prawie wcale nie gotuje sprzatam od wielkiego gwizdu -raczej jego gonie tylko prac lubie...zeby z tego powodu ze mnąbył :D

Gość jhgyjhfd
No bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić powody dla których mógłby z tobą być. Chyba że on również nie ma popędu, to ok. Ale normalny facet potrzebuje seksu i to jest ważna sfera w małżeństwie. Skoro, nie gotujesz, nie sprzątasz, nie zaspokajasz go, to zdradź nam, co takiego jest w tobie, że normalny facet chce z tobą być. Może jesteś bogata i nie może się z tobą rozstać, bo mu się obniży stopa życiowa?

Gość thyhyjyt
kurcze jestem ciekawa autorko jak to jest?kładziecie się do lozka i nic cie nie kręci?Jak mąz cie przytula?Tzn ze jestes dziewcą?Próbowałas kiedys seksu?

Gość bo ja takk
próbowałam kiedyś seksu z psem ale pies uciekł

Gość bo ja takk
śpimy osobno przez całe małzenstwo kochalismy sie moze ...10 /15 razy i uwaga ...mamy dziecko ja spie z małą od 3 lat a mąż w drugi m pokoju i tak zostało on od czasu do czasu próbuje nie powiem ale ja...uciekam co ciekawe mój mąz jest przystojnym facetem tak jest dla mnie po prostu seks mógły nie istnieć! nie lubie i tyle

Gość !@#$%^&*()bleeee
Nikt Cie porządnie nie zaspokoił i szajba padła.