Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak 偶yc po zdradzie...

Zdradzi艂am

Polecane posty

Go艣膰 wszyscy sa szczesliwi
艣w jest opiekunem rodzin 艣wiadectwa Modli艂am si臋 do 艣w. J贸zefa o zgod臋 w rodzinie i 偶eby m膮偶 oddawa艂 mi pieni膮dze na 偶ycie, bo ja mam skromn膮 rent臋. Przez 29 lat prawie nie oddawa艂 pieni臋dzy na utrzymanie domu. Prosi艂am 艣w. J贸zefa o pomoc i od marca tego roku m膮偶 zacz膮艂 mi dawa膰 ca艂膮 pensj臋, do艣膰 du偶膮 jak na dzisiejsze czasy. Dzi臋kuj臋 艣w. J贸zefowi za wys艂uchanie mojej pro艣by i o dalsz膮 opiek臋 nad nasz膮 rodzin膮. http://www.diecezja.kalisz.pl/opiekun/266/%C5%9Awiadectwa%20z%20bazyliki%20%C5%9Bw.%20J%C3%B3zefa.htm m贸dl si臋 ca艂y czas o ochron臋 bo szatan nie 艣pi i ca艂y czas pr贸buje rozbi膰 twoje ma艂偶e艅stwo ja te偶 zm贸wi臋 za ciebie r贸偶aniec

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Izzy1987 tu si臋 mylisz seksu nie da si臋 rozdzieli膰 npowstaje energetyczna wi臋z mi臋dzy dwiema osobami.Wi臋z ta sama z siebie nie zniknie-mo偶e trwa膰 latami, przez reszt臋 偶ycia.Je艣li powsta艂a w spos贸b niezamierzony,lub jest ich wiele, mog膮 w pewnym etapie rozwoju przeszkadza膰,przynosi膰 dysharmonie- taka wi臋z z osob膮/osobami, z kt贸rymi niekoniecznie chce si臋 by膰 w 艂膮czno艣ci na subtelnym poziomie energetycznym nawet tantra zakazuje onanizmu biblia te偶 poniewa偶 wytrysk jest pozbyciem si臋 tych 偶yciodajnych po wytrysku pojawia si臋 gorsze samopoczucie spowodowane ubytkiem jakiej艣 ilo艣ci si艂 偶yciowych, jak i pewna ulga zwi膮zana z roz艂adowaniem napi臋cia seksualnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ioioiouy
/ / / l

Udost臋pnij ten post

Eee, tam. M贸j facet twierdzi, ze seks ze mna to lekarstwo na wszystkie choroby :-D Poprawia mu samopoczucie i daje energie do zycia a nie na odwr贸t. Wiadomo, zaraz po wytrysku jest nieco zmeczony itp, ale na dluzsza mete to raczej wlasnie duzo seksu ma pozytywne dzialanie.

Udost臋pnij ten post

chcesz by膰 m膮drzejsza od chi艅czyk贸w co akupunktur臋 wynale藕li lekarze w chinach nie leczyli chor贸b oni niedopuszczalni do chor贸b

Udost臋pnij ten post

Brak seksu zle wplywa na czlowieka. Dobre rzniecie dlugo i czesto ma same korzysci. U kobiet objawia sie to lepsza cera, ladniejszymi ruchami, dobrym samopoczuciem i samoocena. Im wiecej sie ma dobrego seksu tym wiecej sie ma w sobie blasku i seksapilu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nawidze cie
wiesz co autorko, szczerze cie nie nawidze!Wiesz jak tak ciebie czytam to mi sie rzygac chce. O zycia , czy tam od Boga dostalas wszystko !!! nie mowiac o wyksztalceniu, pieniedzach, super meza i wogole wspanialego meza..wiesz sa ludzie ktorzy musza o wszystko walczyc w zyciu i nie maja nawet kropli tego wszystkiego co jest Tobie widocznie podawane na tacy.Dla mnie jestes zwykla glupia szmata. Zachcialo ci sie obcego kutasa i teraz wyjesz w internecie. Co to swiadczy o Tobie??? Sa osoby ktore nigdy nie zdradzily i nie zdradza i nie maja szczescia w zyciu! A Ty tu zgrywasz idiotek-cnotka ktora nie wie dlaczego ruchala sie z obcym facetem.Chcialas sie dowartosciowac-taka jest prawda.Bo masz kompleksy stara prukwo! I nie zycze Tobie aby Twoj maz zostal przy Tobie!Twoje durne zdanie : "Wczoraj mieli艣my taki pi臋kny dzie艅.nasz Papie偶 zosta艂 wyniesiony na o艂tarze w dniu Mi艂osierdzia Bo偶ego Za 偶ycia ci膮gle naucza艂 i m贸wi艂 o przebaczaniu.O mi艂o艣ci do bli藕niego.Ilu z Was nic nie wynios艂o z tych nauk" popatrz na siebie zaklamana cipo. przyponiec Tobie przykazanie zeby nie cudzolozyc? wiec sie zamknij, idz do meza i ne odzywaj sie wogole. bo nie zasluzylas na to co masz i tyle.

Udost臋pnij ten post

nie nawidze cie - Zastan贸w si臋 co piszesz. Nienawidzisz mnie!!Kobieto,Ty mnie nawet nie znasz!Piel臋gnujesz w sobie nienawi艣膰 do obcej osoby.Niszczysz siebie od 艣rodka.Nie musisz mi przypomina膰,przeciw kt贸remu przykazaniu zgrzeszy艂am,bo ja doskonale sobie zdaje z tego spraw臋!Nie jestem zak艂amana.W艂a艣nie o to chodzi.Zgrzeszy艂am,mam 艣wiadomo艣膰 i zrobi艂am tak jak podpowiada艂o mi sumienie i serce!Nic wi臋cej kobieto zrobi膰 nie mog臋.Ale w艂a艣nie dlatego,nie 偶yj臋 w zak艂amaniu!Wydaje Ci si臋,ze masz prawo mnie ocenia膰?,osadza膰?Nikt nie ma takiego prawa.Ja stan臋 kiedy艣 przed Bogiem i zostan臋 rozliczona ze swoich grzech贸w.Tylko On ma prawo mnie os膮dzi膰.A Tobie si臋 wydaje,偶e jak rzucisz w moja stron臋 kilka obelg i wulgaryzm贸w,to ju偶 nic wi臋cej si臋 nie liczy!Moja rada: Nie piel臋gnuj w sobie nienawi艣ci,bo ona niszczy dusz臋 i cia艂o.Po co Ci to? "Wczoraj mieli艣my taki pi臋kny dzie艅.nasz Papie偶 zosta艂 wyniesiony na o艂tarze w dniu Mi艂osierdzia Bo偶ego Za 偶ycia ci膮gle naucza艂 i m贸wi艂 o przebaczaniu.O mi艂o艣ci do bli藕niego.Ilu z Was nic nie wynios艂o z tych nauk" Tekst,kt贸ry napisa艂am jest jak najbardziej na miejscu.Gdyby wszyscy byli tacy 艣wieci na ziemi i nie pope艂niali grzech贸w,nie b艂膮dzili to s艂owo "przebaczenie" nie istnia艂oby nawet.Ja musz臋 sobie te偶 przebaczy膰.My艣l臋,偶e b臋d臋 umia艂a. Wi臋c zamiast plu膰 jadem w moja stron臋,zastan贸w si臋 nad przebaczaniem i mi艂o艣ci膮 do bli藕niego:)

Udost臋pnij ten post

warto ods艂ucha膰 Ratowanie ma艂偶e艅stwa po zdradzie dr Jacek Pulikowski http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=22828 Jezus kaza艂 wybacza膰 sam wybaczy艂 a osadzanie to trzeba zostawi膰 Bogu bo gdy osadzamy to przyjmujemy role Boga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestemjetsem jaka jestem
jak 偶y膰 po zdradzie powiedz mi czy by艂a艣 w ko艅cu u spowiedzi? je艣li tak to jak to wygl膮da艂o, co Ci ksi膮dz powiedzia艂? przeczyta艂am ca艂y Tw贸j topik, podziwiam Cie za to 偶e si臋 odwa偶y艂a艣 powiedzie膰 o wszystkim m臋偶owi, brawo!

Udost臋pnij ten post

Tak by艂am u spowiedzi,jeszcze przed 艢wi臋tami.Trafi艂am na ludzkiego ksi臋dza.Nie plu艂,nie gardzi艂,nie poni偶a艂.Us艂ysza艂am pi臋kn膮 nauk臋,kazanie.Po艣wieci艂 mi sporo czasu.Rozgrzeszenie dosta艂am.Powiedzia艂 mi du偶o m膮drych rzeczy.My艣l臋,ze powinnam zatrzyma膰 te nauki dla siebie.Wyt艂umaczy艂 mi,ze post膮pi艂am bardzo 藕le,ale ka偶dy pope艂nia b艂臋dy,b艂膮dzi.Bardzo wa偶ny w tym wszystkim jest szczery 偶al.M贸wi艂 du偶o,bardzo m膮drze.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oserumateru
No jaka sielanka... 艢wi臋ta puszczalska chce przebaczenia, m臋偶u艣 przebaczy艂. Rzeczywi艣cie rzyga膰 si臋 chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka ola
Autorko- widz臋, 偶e nie zawiod艂a艣 si臋 na m臋偶u- tak piszesz.... Ale, dla mnie nie wszystko jest jasne. M膮偶 wr贸ci艂, rozmawiali艣cie, wszystko jest albo b臋dzie dobrze. Ty jednak jeste艣 TU. Wiesz, ja po takich prze偶yciach, po powrocie m臋偶a nawet bym tu nie zajrza艂a..... Nie pisa艂am ni przez weekend,chcia艂am zobaczy膰, jak wr贸c臋, czy wam si臋 uda艂o. Piszesz, 偶e tak....trudno mi w to uwierzy膰, 偶e wszystko jest ok- chyba ,偶e jeste艣cie rzeczywi艣cie WYJ膭TKOWI. Powodzenia wi臋c

Udost臋pnij ten post

Ja ci powiem tak, nie udawaj teraz 艣wi臋tej, bo natur臋 ju偶 sw膮 pokaza艂a艣. Ja nie pot臋piam skok贸w w bok w celu zaspokojenia si臋- nie wiem czemu si臋 przyzna艂a艣- dziwi mnie to . Jak zdradzi艂a艣 raz b臋dzie ci si臋 chcia艂o zdradzi膰 drugi , bez wzgl臋du na to ile r贸偶a艅c贸w odm贸wisz

Udost臋pnij ten post

taka ola:) - M贸j ma偶 jest w pracy:)Z racji swojego zawodu,musia艂 przerwa膰 urlop i stawi膰 si臋 w pracy.Ja wci膮偶 mam wolne.Dlatego zagl膮dam od czasu do czasu na temat;)

Udost臋pnij ten post

taka ola - No i nie jest tak kolorowo:( D艂uga droga przed nami,to wida膰.....Tylko czy powinnam opisywa膰 moje odczucia i jak nam z m臋偶em si臋 uk艂ada? Kolejny pow贸d do obelg dla tych,kt贸rzy czuja dla mnie tylko pogard臋.Na wszystko potrzeba czasu.Wiem,ze b臋dzie ci臋偶ko,bardzo ci臋偶ko.Za jaki艣 czas chcemy wyjecha膰 na kilka dni.....Poby膰 sami,tylko we dwoje....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestemjetsem jaka jestem
Te偶 chcia艂abym si臋 wyspowiada膰 z tego czynu.. mo偶e by mi troch臋 ul偶y艂o. Ja nie powiem o tym m臋偶owi, boj臋 si臋 偶e by mnie zostawi艂, 偶e by sobie nie poradzi艂 z tym co zrobi艂am, nie chce mu niszczy膰 偶ycia, wcale lepiej nie by艂y by mu z t膮 wiedz膮. Teraz nam si臋 uk艂ada dobrze, ale wtedy gdy to si臋 sta艂o bym dla mnie potworem, tyranem, nie 偶a艂owa艂am wtedy tego czynu. Odchodzi艂am od niego niejednokrotnie. Jednak teraz jest mi臋dz nami dobrze, posk艂adali艣my swoj zwi膮zek, idziemy do przodu, a ja mam wyrzuty, dr臋cz膮 mnie- to moja kara za to co zrobi艂am. Wynagrodze mu, b臋d膮c lepsza 偶on膮, swoj膮 mi艂o艣ci膮. Dam z siebie wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka ola
Nie wiem, czy powinna艣 pisa膰..... Ale widzisz, sama czujesz, 偶e nie musi by膰 zaraz ok- zawsze lepiej jest 'wypowiedzie膰' swoje 偶ale, ni偶 t艂umi膰 je w sobie. Fakt, wielu nie zrozumie, nie chce zrozumie膰, nie potrafi si臋 wczu膰 w sytuacj臋, b臋d膮 pewnie i obelgi ale te偶, czasami kto艣 /cz臋sto, kto艣 ci臋 wesprze i b臋dzie 艂atwiej. Mo偶e si臋 czepiam... m膮偶 wr贸ci艂, bo...taka praca...a jak by nie musia艂 do pracy.... I tal uwa偶am, 偶e post膮pi艂 egoistycznie zostawiaj膮c ci臋 sam膮- to mia艂a by膰 kara za to, co zrobi艂a艣? Ty uwa偶asz, 偶e ci si臋 to nale偶a艂o, bo przewini艂a艣... Widzisz, nikt nie jest doskona艂y-on te偶! Dlatego teraz b膮d藕cie partnerami w rozmowie i nie czuj si臋 gorsza, winna...nie ulegaj, nie ust臋puj, bo nie b臋dzie ci臋 szanowa艂. Trzymam kciuki jestem,jaka jestem- my艣l臋, 偶e dobrze zrobi艂a艣 nie m贸wi膮c-ja zrobi艂abym /zrobi艂am tak samo. Wiesz, co jest dla ciebie wa偶ne. Ju偶 zosta艂a艣 ukarana, dr臋cz膮 ci臋 wyrzuty i musisz sama przez to przej艣膰- bo wiesz, co teraz mo偶esz straci膰. Ka偶dy jest inny ale to nie znaczy, 偶e jeden jest z gruntu z艂y a drugi z gruntu dobry. Wsp贸艂czuj臋 tym, kt贸rzy widz膮 tylko dwa kolory; bia艂y i czarny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nawidze....
wiesz nie zrumialas mnie wogole!Nie potepiam cie za to ze skoczylas w bok. Ptepiam cie za to, ze takie osoby jak ty, ktore widocznie cale zycie mialy podawane wszystko na tacy sa takie obludliwe. Z calego postu wynika, ze nie bylas az tak piajan, ze nie wiedzialas co robisz.Jestes osoba, ktora doskonale wie, ze jej wszystko w zyciu ujdzie. I wiedzialas, ze maz pryz tobie zostanie. Namazala tutaj tyle stron tym durnym topem i zalami nie wiadomo skad. Gdybys byla szczerym czlowiekiem to bys tego nie zrobila ajesli juz to bys sie przyznala od razu mezowi do tego. Przytakujesz tutaj tylko tym, ktorzy cie pocieszaja i glowke glaszcza jaks ty dobra zona i matka i kobieta itp itd,I dlatego Toba pogardzam! Bo dowartosciowac sie chcialas tym skokiem w bok i tutaj wypelniasz jedna stone za nastepna aby sie tylko dowarosciowac. Czego Ty wogole chcesz? Dostalas od zycia wszystko i sie dalej uzalasz jak Tobie jest przykro blabla..nie wierze ci ani slowa...Uwazasz sie za cos lepszego i snujesz dalej jakie z Was piekne malzensstwo:-O To po co wlazlas obcemu do lozka? Wiesz dla mnie to sie kupy nie trzyma...Skrzywdzilas meza i jednak udalo ci sie...szkoda..chcialabym zeby ktos taki jak ty poczul co to jest nieszczescie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka ola
nie nawidze- przesta艅 偶y膰 nienawi艣ci膮 a zobaczysz wszystko w innym 艣wietle. Jeste艣 zgorzknia艂a, nie wiem ile masz lat ale wewn膮trz jeste艣 starym, zgry藕liwym cz艂owiekiem. Przesta艅 innym zazdro艣ci膰, 偶e im si臋 co艣 tam w 偶yciu uda艂o, ze im si臋 偶ycie uk艂ada. Mo偶e w tym tkwi tw贸j problem- w charakterze. A wiesz co jest dobre na ten ca艂y tw贸j z艂y los?? Wiara, wiara w lepsze jutro, optymizm i.... zacznij lubi膰 ludzi!!! Co do Autorki- to wierz臋 jej, 偶e nie wie, czemu to zrobi艂a......ale, to trzeba czu膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sza艂u_ni_ma
Amen.A ja spyta艂em kilka post贸w wy偶ej czy w analogicznej sytuacji by wybaczy艂a m臋偶owi. Odpowiedzi brak... Tak偶e uwa偶am, 偶e gdyby j膮 m膮偶 zdradzi艂 to ju偶 dawno pozew rozwodowy by艂by z艂o偶ony. No ale co偶. Ten ca艂y topic pokazuje tylko solidarno艣膰 jajnik贸w i nic wi臋cej. Mi ani mojej 偶onie do g艂owy by nie przysz艂o takiego numeru odwali膰, pomimo, 偶e k艂贸cimy si臋 czasem tak, 偶e 艣ciany trzeszcz膮. Tyle, 偶e mamy chyba inne system warto艣ci ni偶 autorka, kt贸ra zapomnia艂a o przysi臋dze, kt贸r膮 sk艂ada艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielona cytryna
By艂 pi臋kny dzie艅, nie艣mia艂e s艂o艅ce wdrapywa艂o si臋 po b艂臋kitnym niebie. Ptaki pi臋knie 艣piewa艂y, kot przeci膮gn膮艂 si臋, usiad艂 na murku i przygl膮da艂 si臋 przechodniom... Sz艂a ulic膮 ubrana w letni膮 sukienk臋 z u艣miechem na ustach i rado艣ci膮 w sercu, bo sz艂a do Ciebie. W jednej chwili dw贸ch ch艂opak贸w wci膮gn臋艂o j膮 do ciemnej bramy. Krzycza艂a i b艂aga艂a o pomoc, lecz nikt jej nie us艂ysza艂, a mo偶e nie chcia艂 s艂ysze膰? Gwa艂cili j膮 jeden za drugim i m贸wili "Dzi***, chcesz tego m贸w 偶e tego chcesz" "Ty s*** je****" Szarpali jej cia艂o, bili i cieli g艂adk膮 sk贸r臋, a kiedy sko艅czyli odeszli zadowoleni... Le偶a艂a skulona milczeniem otulona, po drobnej twarzyczce 艂zy z brudem i krwi膮 si臋 miesza艂y. Nie wiedzia艂a gdzie i艣膰, co robi膰, si艂 nie mia艂a ale 偶y膰 chcia艂a.. Dla Ciebie, ale czy Ty tak膮 by艣 j膮 chcia艂? Min臋艂a godzina, druga, trzecia, wsta艂a i pobieg艂a do Ciebie bo w艂a艣nie teraz Ciebie potrzebowa艂a. Ludzie j膮 z daleka mijali bo bieg艂膮 w poszarpanej sukience, by艂a brudna i zap艂akana, ludzie si臋 boj膮 skrzywdzonych ludzi, nigdy nie wiedz膮 co wtedy zrobi膰. Zadzwoni艂a domofonem lecz tylko cisza jej odpowiedzia艂a. Usiad艂a na 艂awce w my艣lach pogr膮偶ona i czeka艂a na Ciebie. W ko艅cu us艂ysza艂a Tw贸j g艂os, odwr贸ci艂a g艂ow臋 i zobaczy艂a... Przytula艂e艣 inn膮 dziewczyn臋, ca艂owa艂e艣 inne usta, g艂adzi艂e艣 inny policzek. Odwr贸ci艂e艣 wzrok i zobaczy艂e艣 j膮, siedzia艂a na 艂awce w poszarpanej sukience. Podbieg艂e艣 do niej, strach 艣cisn膮艂 Ci gard艂o a ona zapyta艂a tylko czemu wcze艣niej tego nie powiedzia艂e艣, 偶e jest kto艣 inny? Wsta艂a i zacz臋艂a ucieka膰.. Przed Tob膮 .. przed sob膮 .. przed 艣wiatem, przed wspomnieniem, tego co si臋 wydarzy艂o w tej ciemnej bramie. Us艂ysza艂e艣 pisk opon i straszny huk. Gdy podbieg艂e艣 le偶a艂a na czarnej jezdni. Kona艂a na Twoich r臋kach .. Zanim B贸g zabra艂 j膮 do siebie patrz膮c Ci w oczy powiedzia艂a, 偶e kocha tylko Ciebie .. Mimo wszystko .. Cho膰 min臋艂o tyle czasu nadal masz wyrzuty sumienia .. by艂e艣 z inn膮, kiedy krzywdzili Twoj膮 mi艂o艣膰, a potem gdy po wszystkim przysz艂a do Ciebie .. Ty wbi艂e艣 n贸偶 w serce .. A ona w niebie anio艂em jest, Tob膮 si臋 opiekuje .. kiedy 艣pisz, le偶y obok, g艂adzi Ci臋 po w艂osach, w czo艂o ca艂uje, ociera Twoje 艂zy, za ka偶dym razem wytr膮ca 偶yletki z r臋ki, trzyma za r臋kaw, kiedy chcesz skoczy膰, zostawi艂a kr贸tki li艣cik na stole.. "Kochanie, nie prowokuj 艣mierci" ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nawidze....
nie jestem starym zgorzknialym czlowiekiem tylko nie cierpie takich dwulicowych obludnialych ludzi jak Ty i jak autorka i tyle. Ja nikogo nie zdrazilam i nie zdradze i mnie nikt nie zdradzil do tej pory. A zyje bez slubu i bez przysiegi koscielnej...a wiec!Takie uzalanie sie nad soba w internecie i zgrywanie skruchy doprowadza mnie do szalu i tyle.

Udost臋pnij ten post

Gdybym by艂a w sytuacji,ze m膮偶 mnie zdradzi艂....Wybaczy艂abym mu!!Wiem to. Nienawidz臋 cie - Sk膮d Ty mo偶esz wiedzie膰,ze wszystko mia艂am podane na tacy!!Przeszli艣my z m臋偶em tyle rado艣ci,ale by艂y te偶 chwile,kt贸re chyba najbardziej nas do siebie zbli偶y艂y...."Co nas nie zabije,to nas wzmocni" pasuje do nas jak ula艂.Kurde kobieto Przeszli艣my razem przez moja walk臋 z rakiem.Przeszli艣my razem przez 艢mier膰 naszego synka!Czy my艣lisz,ze moja zdrada,mo偶e nas rozdzieli膰!!Nic nie wiesz o mnie,o nas.Wyci膮gasz wnioski na jednym moim g艂upim b艂臋dzie!!Ziejesz nienawi艣ci膮.Zycie ma wiele kolor贸w i oby艣 nie musia艂a spr贸bowa膰 ka偶dego z nich. I druga rzecz "Nigdy nie m贸w nigdy"Te偶 tak m贸wi艂am.....偶e nigdy nie zdradz臋 a zrobi艂am to ..... taka ola - Wr贸ci艂 do mnie.Nie do pracy.Do pracy zosta艂 wezwany dzi艣 w nocy.Ten wyjazd by艂 mu potrzebny.Musia艂 zebra膰 my艣li.Musia艂 z daleka oceni膰 sytuacje.Ja to rozumiem.To nie by艂 rodzaj kary. Nie przytakuje tylko tym,kt贸rzy mnie pocieszaj膮.Ale osoby,kt贸re mnie nie rozumiej膮 wyra偶aj膮 to w pod艂y,wulgarny spos贸b.Wyzywaj膮 mnie i ubli偶aj膮 mi.Nie b臋d臋 si臋 zni偶a艂a do ich poziomu,偶eby z nimi polemizowa膰!Nawet pomimo tego i偶 dopu艣ci艂am si臋 zdrady!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nawidze....
taka ola- twoja opinia najmniej mnie interesuje, bo dla mnie kobiety< ktore sie puszczaja i miejac sperme innego jeszcze w sobie kochaja sie z mezem..no coz sa po prostu zwyklymi k...nie dziwie sie ze cie zdradzil.. cuekawe czy autorka tak myslala o Panu Bogu, rozgrzeszeniu i o mezu jak ruchala sie z obcym..NIE ona doskonale wiediala ze maz jej nie zostawi i dlatego to zrobila! bo gdyby wiedziala ze maz odejdzie po takim czyms nie zrobilaby tego..i te dowartosciowanie sie tutaj i jak czytam ;musisz byc wspaniala zona i matka" blaaablaaa...tylko tu placzesz zey to uslyszec..a jestes tym czym jestes..zalosna baba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorko tematu....
Przeczyta艂am ca艂y temat.Wpisy ro偶ne,ale zawini艂a艣.Dobrze,ze zdajesz sobie spraw臋 z tego co zrobi艂a艣.Nigdy nie popiera艂am zdrady.Dla zdrady nie ma wyt艂umaczenia.Ale Tobie nawet wsp贸艂czuje.Post膮pi艂a艣 s艂usznie wyznaj膮c prawd臋.Ile ludzi,tyle zda艅.Wulgaryzmy i wyzwiska pod Twoim adresem nie maj膮 najmniejszego znaczenia.To s膮 osoby,kt贸re najnormalniej zazdroszcz膮 Ci,tego,ze umiesz by膰 szczera.Ile ludzi 偶yje w zdradzie,k艂amstwie,t艂umacz膮c sobie w艂a艣nie w taki g艂upi spos贸b ze nie chc膮 rani膰 tej drugiej osoby!Je偶eli powiedzia艂o si臋 A to trzeba powiedzie膰 B!Szczerze 偶ycz臋 Ci powodzenia;)I masz racj臋,tylko taka mocna,prawdziwa mi艂o艣膰 jest w stanie znie艣膰 wszystko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bsdfbklsdfkbsfsflsfblsflsf
Mocna i prawdziwa mi艂o艣膰 i zdrada? Jako艣 mi to nie idzie w parze :O

Udost臋pnij ten post

Autorko, moze mamy ine poglady, moze ja na zdrade rzeczywiscie spogladam zbyt lekko (zazdrosnica nigdy nie bylam i nie rozumiem o co tyle halasu), ale powiem CI jedno: jest jeden pozytywny aspekt tej calej sytuacji. Dzieki temu, ze masz za soba takie doswiadczenie, stalas sie z pewnoscia osoba bardziej tolerancyjna. Myle, ze cos takiego uczy pokory. No, bo dopoki bylas snieznobiala to pewnie sama patrzylas na takie zdradzajace zony jak na najgorsze szmaty, prawda? A teraz juz jestes w stanie zrozumiec, ze ludzmi jestesmy, a nie swietymi i nie wolno nam innych potepiac i osadzac. Gdyby teraz przyjacioka przyszla do Ciebie i zwierzylaby Ci sie ze zdrady to jakze inaczej bys zareagowala w por贸wnaniu z tym, jaka by byla Twoja reakcja, powiedzmy, rok temu. Grzech, blad itp, a jednak przybliza do swietosci. Gdybysmy nie popelniali bled贸w to popadlibysmy w pyche, a wtedy daleko nam by bylo do nieba. O ile nasze grzechy ucza nas pokory i tolerancji to nie sa one takie bezsensowne. Czy myslisz, ze po tym wszystkiem stalas sie lepsza osoba? Bo jesli tak, to nie masz sie co zamartwiac, tylko wyciagnij wnioski i zyj dalej, najlepiej i najintensywniej jak umiesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfdfgdfgdfgdf
skoro zdradzilas to popelnij samobojstwo bo okrylas sie hanba....smierc lepsza niz hanba

Udost臋pnij ten post