Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zacznijmy wszystko od poczatku

Operacja nosa u dra Krawczynskiego

Polecane posty

Gość szymane
Dziewczyny, dostalam symulację, ale nie spełnia moich oczekiwań.Czy któraś z Was miała taki przypadek ? Czy dr zrobi nową symulację ?

Gość gość
Pamiętaj, ze nos musi pasować do twarzy... Dr zrobił Ci symulacje nosa takiego, ktory bedzie pasował do Twojej twarzy. Jeżeli chodzi o operacje nosa to trzeba miec bardzo realne oczekiwania. Nos zmienia twarz i nie każdy ,, mały" nosek pasuje do każdej twarzy....

Gość gość
popieram!!

Gość szymane
Dziękuję za odpowiedź. Rzecz w tym, że mam pourazowy nos, ktory jest przechylony na lewą stronę twarzy, na symulacji nos wciąż jest przechylony na lewo, mimo że dr powiedział, że będzie prosto. Plus nos jest zadarty na symulacji i bynajmniej nie wygląda to fajnie.

Gość gość
Umów sie z Doktorem lub napisz do niego. Po operacji nie wszystkie nosy wyglądają tak jak na symulacji.... sa podobne, ale nie identyczne....

Gość gość
Czy w Krajmedzie przed samym zabiegiem jest jeszcze konsultacja z Krawczyńskim? Czy przychodzisz i od razu na stół ? :D Jak to jest z tą symulacją? Doktor przesyła na e-maila, poźniej przychodzi się już od razu na zabieg? Czy jest jeszcze druga konsultacja? Troche nie rozumiem jak on pracuje a mam konsultacje u doktora za 2 tyg.

Gość gość
Ja jeszcze przed operacja widziałam sie z Doktorem, poprosiłam o spotkanie bo tego potrzebowalam i sie udało... Ja zaakceptowalam symulacje, a z operacji jestem zadowolona...

Gość gość
@szymane Ja również wybieram się do doktora z nosem po urazie i też mam właśnie lekko przechylony w prawo.

Gość joannaasia
szymane mój nos na symulacji jest wąski, na żywo szerszy sporo, na symulacji był nieco zadarty, na żywo zupełnie prosty, żeby nie powiedzieć że lekko opadający. Także nie przejmuj się symulacją. Ona niewiele ma wspólnego z nosem w realu. A widziałam sporo i symulacji i nosów od Dr ....

Gość gość
Widzę że pan który po konsultacji nie zapisał się do Krawczynskiego, już się nie odezwał. Tak czytał temat, ale jak się go o coś ważnego pyta, to go nie ma.

Gość gość
no i Joasiu, podobają ci się te noski ? Gdzie można je zobaczyć?

Gość joannaasia
Jak byłam przed zabiegiem u Dr to żywo interesowałam się tematem i pisałam z pacjentkami Dr, większość znajomości zawarłam na beauty w polsce, lub w temacie korekta nosa. Wymieniałam się nie tylko wrażeniami ale też zdjęciami nosków przed i po. Generalnie większość bardzo mi się podobała dlatego zdecydowałam się na Dr a że nie widziałam podobieństwa do symulacji to chyba sprawa bardzo subiektywna, bo jedna z moich znajomych twierdzi że mam nos bardzo podobny do tego z symulacji, ale moje zdanie jest inne. Na symulacji jest sporo ładniejszy.

Gość gość
A jak długo wam się utrzymywała opuchlizna na czubku nosa ? Miałyście też napęczniały, kulkowaty czubek :D ?

Gość joannaasia
ja mam nadal napęczniały a mój nos ma 7,5 miesiąca

Gość gość
ale jak to ? dalej ???!!! ani trochę mniej ??? a po miesiącu/dwóch/trzech, jak wyglądał nos stopniowo ? dziękuję wgl. za odpowiedzi wyczerpujące Asiu :-)

Gość gość
i mam nadzieję, że z noskiem będzie wszystko OK u Ciebie :-) będzie dobrze <3

Gość gość
Przy korekcie tylko części kostnej też jest taka duża opuchlizna na czubku?

Gość gość
nie, to niestety jest właściwe zabiegom na części chrzęstnej :-) po kostnej to po max dwóch tygodniach w 100 % wracasz do życia, przynajmniej wizualnie :-)

Gość gość
Asiu, a jak wyglądał nosek po miesiącu/dwóch/trzech ? Te zdjęcia, które widziałaś, jakie te noski były ?

Gość joannaasia
kurczę mam nadzieję że nikogo nie przestraszyłam tymi wpisami, to nie jest tak że nos nie szczupleje. U mnie na kości praktycznie nie było opuchlizny, tzn. była ale w porównaniu z częścią chrzęstną nosa kość wydawała się od początku szczupła. Nos najbardziej zmienił się właśnie po 3-4 miesiącach - widziałam że zeszczuplał a potem jakby stagnacja , wydaje się że już nie szczupleje. U mnie nie tyle czubek jest kartoflany, czubek w zasadzie jest ok ale ta część chrzęstna jest opuchnięta bardziej na bokach nosa co powoduje że wydaje się on szeroki. napisałam wydaje się bo okulary przeciwsłoneczne z tamtego roku czyli przed zabiegiem są teraz za szerokie na mój nos. nos poza tym jest krótszy , nie ma tego wiszącego słupka i to też powoduje że wydaje się on szerszy. Ja miałam drugi zabieg i dlatego goi się tak wolno, Dr mówił że nawet rok w moim przypadku będzie nos się zmieniał tylko teraz to już zmiany zachodzą wolniej. Natomiast jeszcze mocno puchnie rano.

Gość joannaasia
A jeżeli chodzi o zdjęcia to ja dostawałam je na priv., bo nie każdy chce się chwalić na forum. Ja też zresztą tego nie robię, ale jak ktoś potrzebuje i poda maila to mogę mu swoje przesłać.

Gość gość
Ja bardzo proszę o zdjęcia. Wybieram się na zabieg do doktora i trochę boję się efektu. kubus2002@o2.pl

Gość gość
również bardzo proszę o zdjątka, ceciliadiana@amorki.pl :-)

Gość joannaasia
ok jutro postaram się zdjęcia powysyłać, tylko one są robione ok 3 tygodni po operacji ale efekt widać.

Gość szymane
ja też bardzo chciałabym zobacztć te zdjęcia. Nie jestem zadowolona z symulacji, a dr nie odpowiada na maile... szymane88@gmail.com

Gość gość
Czy na pierwszej konsultacji można już ustalić termin zabiegu jeśli komuś zależy na czasie?

Gość gość
no właśnie to się robi na 1 konsultacji :-)

Gość joannaasia
Acha 15 jak twój prawie roczny nosek? Wszystko ok?

Gość gość
A trzeba wplacac zaliczke na zabieg przy ustalaniu terminu?

Gość joannaasia
Trzeba wpłacić w ciągu tygodnia, ale znam takich którzy nie wpłacili i też nic się nie stało

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować