Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyra78

novoslim- ktos stosowal??

Polecane posty

Gość Anka6611
otwarte opakwoanie leku????!!!

Gość bluered Mala
Gdzieś czytałam o jednej takiej, która stwierdziła, że jak brała tabletki to nie chudła a jak przestała to zaczęła chudnąć. Chyba jednak nie skomentuję, bo się admin strony obrazi na moej słowa. Nic mi do tego, bo mam super figurę i nie muszę się odchudzać, ale jak czytam takie bzdury to aż mi się chce wymiotować. Jestem dietetykiem i wiem, jak ważna jest suplementacja i odpowiednia dieta. A jak jeszcze dołozymy aktywność fizyczna, to spadek wagi mamy murowany. Więc stosowanie tabletek, czy to novoslim, czy tez innych na pewno nie zaszkodzi procesom odchudzania a wręcz może pomóc.

Gość werjaska
Nie czytaj tylko rób. Jakbym tak sama czytała, to już by mnie oczy bolały. A tak, zamiast bólu oczu mam 13 kg mniej. Warto było wyłożyć kaskę na Novoslim.

Gość Werjaska
Nie czytaj tylko rób. Jakbym tak sama czytała, to już by mnie oczy bolały. A tak, zamiast bólu oczu mam 13 kg mniej. Warto było wyłożyć kaskę na Novoslim.

Gość magda.KRK
Ja kupiłam już trzecie zestaw w sumie udało mi się schudnąć 12 kg ale chciałabym podtrzymać efekt. Przede wszystkim udało mi się zmienic nawyki żywieniowe i taki nieposkromiony apetyt jaki miałam szczególnie wieczorem po pracy lub w weekend. jestem bardzo zadowolona !!!

Gość Yeti34
Moja droga do osiągnięcia dzisiejszej wagi, to prawie jak prace Syzyfa. Walczyłam z nadwagą ponad 5 długich lat. Nie zliczę ile różnych tabletek się nałykałam, ile ćwiczeń zrobiłam i wszystko na nic. Nawet jak chudłam, to waga szybko wracała do punku wyjścia. Moim zbawieniem było zupełni eprzypadkowe spotkanie z koleżanką z liceum. Zawsze była w rozmiarze XXL. Właściwie to ona mnie poznała na ulicy a ja oniemiałam z wrażenia. Odzywa się do mnie jakaś znajoma twarz, ale w żaden sposób nie moge sobie przypomnieć kto to. Wyszczuplała, wypiękniała. Wyobraźcie sobie, że w ciągu niecałego roku zrzuciła 45 kg! Szok. Jak mi zdradziła tajemnicę sukcesu: tabletki i odpowiednia dieta, to nie zastanawiałam się nawet pięć minut. Kupiłam Novoslim, od razu zestaw na 3 miesiące kuracji, ściągnęłam odpowiednie diety i rozpoczęłam moje (nawet nie wiem które) odchudzanie. Efekt trzech miesięcy to 15 kg mniej, brak efektu jo-jo i wyraźna poprawa kondycji. Jak jedno przypadowe spotkanie może odmienić nasze życie.

Gość naiko
koncze opakowanie. do tego dieta 1000 kalorii i orbitrek 4 razy w tyg po godzinie (ok 450 kcal). schudlam 1 kg.

Gość drygaska
Stosowałam Novoslim ubiegłej wiosny. Kupiłam zestaw na 3 miesiące i rozpoczęłam równo 1 marca, a na dzien dziecka miałam mniej o 16 kg. Faktem jest, że wspomagałam się też odpowiednią dietą i 2 razy w tygodniu po godzinie ćwiczeń. Najwazniejsze, że po tym czasie nadal mam niską wagę i zadnych efektów jo-jo co się zdarza po nietrafionych dietach

Gość York23
Zdecydowanie najlepszy środek na odchudzanie jaki stoowalam

Gość Ala1489
Przeczytałam rzetelnie te posty i musze to napisać, połowa z pań niby się odchudzających to panie reklamujące specyfik. Przecież tu reklamą aż bije po oczach. Ludzie , przeciez stosując dietę 1 200 kalorii i prowadząc sportowy tryb życia, schudniecie bez problemu i żaden specyfik niszczący wątrobe nie jest wam potrzebny!!! Gdyby głupota umiała fruwać!!!

Gość jONERIA
po to ktoś wymyślił spalacze tłuszczu i inne środki wspomagające odchudzanie, żeby je stosować. Jak masz czas na odchudzanie przez poł roku albo dłużej to ok, nikt ci nie broni. Zwróć tylko uwagę, że wśród nas sa takie, które muszą schudnąć błyskawicznie i w sposób pewny. A taki efekt może dac tylko połączneie diety i skuteznego suplementu. Nieważne czy to będzie novoslim czy tez inny preparat.

Gość julka89
Opakowania novoslimu dostałam od koleżanki bo ona po miesiącu zrezygnowała Postanowiłąm spróbować bo troszkę mi się przytyło ;p na początku zauważyłam ze nie mam takiego apetytu( przestałam tez wydawać tyle pieniedzy na kfc :D Ważyłam się dzisiaj i w ciągu 2 miesięcy schudłam jakieś 6 kg. No ale uprawiam też sporty . Do pracy na rowerze poźniej jakaś joga. Nie wiem czy to efekt tych tabletek ale napewno pozwalają zmniejszyć apetyt a to chyba dobrze Moge go okreslic jako dobry wspomagacz

Gość gochaWro
Ze wszystkich suplementów które brałam ten wypada zdecydowanie najlepiej ( nie mam po nich m.in biegunki być może jest to kwestia naturalnych skladników ) biorę już 2 tygodnie i schudłam już 2,5 kg:) Myślę że warto spróbować

Gość ukszaa90
wszedzie slysze ze tabletki sa zle itd ale ja np nie potrafie ograniczyc jedzenia no kurde staram sie jak moge jem zdrowe rzeczy ale wystarczy ze sie wkurze albo jestem zmeczona i zaraz musze zjesc cos najlepiej tlustego kupilam na probe novoslim i nie wiem czy to moja psycha czy moze tabletki dzialaja ale faktycznie nie mam takiego apetytu jak wczesniej jeszcze sie nie wazylam wiec nie wiem czy cos spadlo ;p dam znac

Gość GOA
Jest genialny! na chwilę obecną nie wyobrażam sobie zycia bez novoslimu i powrotu do starej wagi....

Gość MARIKA4567
Chyba też spróbuje bo wlasnie wrocilam z zakupow i w nic sie nie mieszcze ;/

Gość Juhaska09
Stosowałam diete 1200 kcal ale dla mnie t zdecydowanie za malo Uczucie glodu powoduje u mnie oslabienie i mdlosci a na to nie moge sobie pozwolic bo studiuje 2 kierunki i pracuje Czytam opinie na ronych forach i zdania sa rozne na temat tych tabletek Kolezanka wlasnie zamowila poczekam az u niej zadziala ;p

Gość powerQality
U mnie ten preparat zadziałam ale dopiero po 2 miesiacach W pierwszym mniej jadlam ale waga stala w miescu teraz sie waze i mam 4kg mniej :)

Gość ANIa b wro
rewelacja!!! naprawdę działają! polecam:)

Gość tola876
A co z efektem jo -jo po tych tabletkach??

Gość dfdgdg
dgdgdgd

Gość BasiaŚlę456
Wedle informacji nie powinno odkladać się preparatu po miesiącu używania bo można znowu przytyc Mi zdażła się 2 tygodniowa bo poczatkowo kupilam jedno opakowanie a poznije dopiero zamowilam odrazu na trzy miesiac Na szczescie nie przytyłam ale to może wlasnie dzieki praparatowi bo ograniczylam jedzenie i zaczelam spozywac posilki bardziej regularnie także te dwa tygodnie nie okazały się dla mnie masakra To drugi preparat jaki stosuje na odchudzanie i poki co jestem z niego zadowolona :)

Gość erYka678
Tabletki hamuja apetyt i dzieki temu schudlam jakies 11 kg Najlepsze jakie miałam

Gość JAGA 01
Ale może działaja tak tylko dzięki zawartosci chromu? może lepiej nie przeołacać i kupić chrom w aptece?

Gość Splendid 890
Ja stosowałam juz wiele rzeczy i chrom faktycznie ograniczał apetyt i tyle Ale po novoslimie ogólnie czuje sie lepiej mam wrażenie że coś tam się dzieje

Gość FRYcia567
Mogli by zrobić jakąś promocje na lato :)

Gość Imbusska 1
Z tego co wiem ostatnio była jakaś promocja nie wiem czy jeszcze trwa ale można zerknąć widziałam jakieś info na stronce trendz.pl Też bym chętnie zamówiła

Gość Janina_g
Polecam szczerze ten produkt! Schudłam 12 kg w trzy miesiące Suplement plus ruch i dieta równa się murowany sukces :)

Gość Sylwana _9
Wypróbowałam i nie pożałowałąm Inne suplementy sprawiały że odkładała mi się woda w organizmie natomiast Novoslim może przez swój naturalny skład nie powodowały żadnych skutków ubocznych polecam serdecznie ten produkt :)

hej ja schudlam 23 kilo i stosuje to nadal mam nawet znizke na to w aptece