Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham podroze '87

A wy co dostaliscie na komunie te kilkanascie lat temu?

Polecane posty

Gość Kocham podroze '87

Pamietacie? :) Moja komunia byla w 1996.......... Ja: -rolki -zegarek -plecak turystyczny, taki wielki -radiomagnetofon panasonic -jakies pieniadze -kolczyki i pierscionek od chrzestnej.. -album na zdjecia w formie ksiazki zycie z bogiem czy cos takiego :classic_cool: Nie pamietam wiecej...... Wymarzonego rowera nie bylo.

1997r rower górski biblia zegarek łańcuszek ( ze znakiem zodiaku o dziwo) pieniądze bomboniery i pamiątki

Gość qqryqs
Biały zegarek z tarczą, po której łaził taki czarny pajong :classic_cool: Akwarium z dwiema welonkami kasę ale niewiele, starczyło na pół roweru, drugie pół dołożyli rodzice :P srebrny zegarek od dziadków, był męski i nigdy go nie założyłam na rękę :o złoty łańcuszek od chrzestnego, którego nie nosiłam bo byłam za mała, a jak już podrosłam ukradła go z naszego domu jakaś koleżanka mojej matki :o słodycze, sukienkę, jakieś mniejsze pierdoły :classic_cool: 🖐️

Ja miałam komunię w... 2000? :D Ale kilkanaście jest :D Dostałam kasę, za co kupiłam sobie moje pierwszego kompa. wtedy neta nie miałam, więc nie wiem, po co był mi komputer :D

Gość qqryqs
a, komunię miałam w ...... 93 albo 94, nie pamiętam :P 🖐️

Gość 88r
biblie 2 zegarki łańcuszek złoty z krzyżykiem pierścionek złoty kolczyki złote lalke fleur z pewexsu pamiatki i pieniadze

Gość Mały ben
Ja dostalem mlotek,zeby sobie prezenty wybic z glowy:)

Gość Kocham podroze 87
maly ben- dobre;p

Gość ja miałam komunię w 1980
dostałam łańcuszek z medalikiem zegarek lalkę ciuchy z pewexu kasę

Gość dość wyraźna
rower biały zegarek łańcuszek, bombonierki

Gość proponuje smarowac buzie
ja na komunie I nie dostałam nic- rok94' na druga dostalam rolki, pierscionek zloty i kolczyki zlote

Gość szpetna grubaska bleahhhhhhhhh
ja miałam komunie w 1997 -zegarek -4 książki biblia, i jakies inne św. czytanki -złty łańcuszek -bombonierki -kasa ok 1000zł, ale kupiłam sobie za to takie dwa długopisy i piłkę za 10zł reszta poszła dla rodziców

Gość Kocham podroze 87
ciekawe czy teraz naprawde daje sie dzieciakom laptopy i iphony......

Gość o rany-następna...
ja pamiętam tylko, że dostałam kasy akurat na wymarzony rower :) i złoty łańcuszek z medalikiem od babci, którego też nigdy nie nosiłam :) pamiętam też, że wszyscy dostawali zegarki, ale ja akurat nie dostałam.

Gość oooorgij
chyba 1998r komputer kase zloty lancuszek i dalej nie pamietam :o

Gość goha 73737
komunia 1982, całe wieki temu :) - Rower wigry 5, składak :)) -zegarek -kasa -słodycze z Pewexu :P

Gość oooorgij
te nieszczesne zlote lancuszki, ktorych mamy nie pozwalały nosic bo bylo sie za malym, a potem albo gdzies wsiakly, albo sie juz ich nie zakladalo :p

moja byla w 1988. dostalam zegarek elektroniczny,pieniadze i najwarzniejsze rower na ktorym nieumialam jezdzic,to byl bol!Jak teraz widze ze 4 letnie dzieci zasuwaja na rowerach a ja wtedy nieumialam...

Komunia w 1998r. :) biały zegarek na rekę słownik poprawnej polszczyzny meble do pokoju sukienka princesska 2 złote łancuszki z matka boską pismo świete bombonierki pieniadze (ok. 1100zł) rower składak ;p

Gość Kocham podroze 87
ah..wspomnienia;)

Byłam rok temu u kuzynki na komunii i mała dostała prawie sama kasę... my jako jedni kupilismy jej biblie w obrazkach i babcia medalion z papiezem.. i ciotka powiedziała, że gdyby nie to, to by nie miała czego zaniesc do poswiecenia do kosciola..

Gość bzssssssssssssssssssszbbbb
moja komunia 2001 rok. Kasę .. hm coś koło 800 zł tego wyszło :O znaczy ja sie cieszę,ale i tak nie widziałam tych pieniedzy na oczy :O łancuszek złoty,kolczyki złotą blaszkę( imie,data ur itd ) od sąsiadów rozne te takie kartki komunijne :) jeszcze jakieś tam wiisiorki i td :)

2000 rok,przepraszam :)

Gość był ktoś na 1Komunii ostatnio?
co teraz sie daje??

Gość jamamsyna
ja kolczyki 3 pary,2 lancuszki,i rower wigry3 rozowy :)komunie mialam 1993r

generalnie tak zawsze miałam , kiedys jako dzieciak kupiłam sobie totolotka za 2,50 bodajże :D i wiecie co?wygrałam 5 tysięcy. Dostałam z tej kasy tylko komputer za 1800 zł reszty nie widziałam na oczy..a cieszyłam sie jak głupia.

ja idę w niedziele - hmm ja daję od siebie z 250 zł (to mój kuzyn)nie stać mnie na więcej . Moja mama też coś koło tego. Ale teraz jest moda na komórki,te małe gierki itd.

Gość krokodylica
Ja dostalam radio-magnetofon, złoty pierścionek i pieniądze na rower.