Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa brooklyn fenix

wiecie co mnie dobija? laski które mają mniej niż 160 i tak patrzę na wysokich

Polecane posty

NiePytajohajs Imię? Wiek? Wzrost? :D Ale nazwiska nie muszę? ;) Sebastian. 19 lat, a może 18, nie jestem pewna. Wzrost? Hm, zdaje się być niższy ode mnie, moze jakies 163 cm. :) Mogę dodac cos od siebie? Piękne niebieskie oczy. :)

Prawiczek "Z takim wzrostem może być tylko słodki, jak mały szczeniaczek. Niestety ale facet musi być męski. " Taaa, ale równie słodka M. 170 szaleje na jego punkcie :D Tzn. nie wiem, jak to ogolnie sprawa wyglada, ale jakby poprosil ja o chodzenie, mysle, ze by nie odmowila :)

Gość nie pamietammmamama
hehe fawila jest przesadzona laska ma kurwa 165- to jest nic... jest kurwa zajebiscie niska i napierdala tekst, ze facet 173 jest zajebiscie niski kurwa, chuj ci w dupe , tyle ci powiem nigdy nie zrozumiem kobiet

"Sama sobie zaprzeczasz w jednym poście. " O masakra, poryczałam się ze śmiechu z tego, co sama napisałam :D Wybacz... :)

Gość Kasia 56323
fuj nie lubię małych facetów :) facet musi być męski ! 180 to minimum a najlepiej jak by miał jakieś 190cm, dobrze zbudowany.

"nie pamietammmamama hehe fawila jest przesadzona laska ma k**wa 165- to jest nic... jest k**wa zaj**iscie niska i napie**ala tekst, ze facet 173 jest zaj**iscie niski k**wa, ch*j ci w d**e , tyle ci powiem nigdy nie zrozumiem kobiet" Haha, to też mnie rozwaliło :D Hehehe :D ;) Oj, ja mam 165, ale raczej przebywam w otoczeniu, gdzie sa nizsze dziewczyny i mowia mi, ze ja to wysoka jestem :D Taa, tyle, ze one sa grubiutkie, a ja w dodatku szczuplutka, dlugieeee wlosy i to moze dodatkowo optycznie mnie wydluzac, wiec jest ogolnie zabawnie :D

PBW - z tego co piszecie to jest kurduplem :P Poza tym nawet nie wiesz jak bycie słodkim dobrze działa. Głównie dlatego, że osoby "słodkie" wzbudzają sympatię, a ta przysłania niedociągnięcia wyglądu. Mnie zawsze w moim chłopaku urzekała jego "słodka" strona ;) I ona nie zaprzeczyła sama sobie, wręcz przeciwnie. Podobał jej się, ale "odrzuciło" ją jego zachowanie.

"I ona nie zaprzeczyła sama sobie, wręcz przeciwnie. Podobał jej się, ale "odrzuciło" ją jego zachowanie. " No dokłądnie. Fawila jak zwykle zręcznie wszystko ujęła :P

Ach, w ogóle jak go widzę na ulicy... Ale wydaje się być niewiele wyższy ode mnie ;) Ale i tak jest zerem :P

:) Ten ktoś kto tam bluzgał, sami powiedzieliście, że 170cm u faceta to niski wzrost, ja się nie znam, więc mogę się tylko dostosować do waszych kryteriów.

Ach... ;) W ogóle facet, który jest niski, pisze, że dziewczyna 165 jest kurduplem jest trochę niepoważne :D

dobrze, mój błąd, mój znajomy blondynek jest umiarkowanie niski ;P

PBZ, ja pier... :D Ok, nie rozdrabniajmy każdego zdania, każdego słówka, bo teraz się będę nawet bała wstawiać kropkę, bo może uznasz, że podważam twoje zdanie koniec i kropka :P

Fawila, a jak się to tyczy, jak np. mój kuzyn ma 13 lat i jest bardzo niski? :D

Ej, ty, upierdliwy ;) Ile masz cm wzrostu? ;>

PBW - ja właśnie pisałam, że poprzedni wcale nie byli wysocy. Muszę przyznać, ze są inne cechy zwracające moją uwagę, ale to tylko dowodzi tego, że każdy za czyms innym patrzy.

Uperdliwy :) No to o czym my tu piszemy?! :D Tak myślałam, ze ty jesteś normalnego wzrostu! Ale nieee, ty musisz się pchać i perdzielic, jakbys mial kompleks, ktorego nie masz :D plus dla ciebie :D

Uperdliwuś :) Masz bardzo ciekawy charakter, jednakże ja cię na kawę nie zaproszę ;)

PBW - czy ja wiem, wydajesz się być miłym facetem.

Marzycielka faktycznie jestes popierdolona. Nie traci sie duzo przez wzrost. jesli bylabys mniejsza, bylby w sam raz. to samo on moze o tobie powiedziec: "fajna laska, ale za wysoka, wiec odpada"

Gość Folka mia
Prawik ma rację 😭

Gość IMO13811
Może listonosz nie, ale zawsze zostaje mleczarz i hydraulik. :classic_cool:

Gość DOROTA9999999999999
popierdolonamarzycielka,wygląda zle,ale co taka ma zrobić?

to ze laski lecą na wysokich to tylko w necie w realnym zyciu jest inaczej

Gość IMO13811
Wiara - ciesz się, że nie potraktowała Cię tekstem "zostańmy przyjaciółmi", :D Fawila - problem? :P

Gość slicznie piekna
ja mam 160 i nie wyobrazam sobie kolesia ponizej 177cm.. konusom mowimy stanowcze NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość IMO13811
Fawila - tekst jest słabym przekazem silnych emocji, lepsze są zdjęcia. ;)