Gość ja też na 2013 Napisano Lipiec 6, 2011 rok juz mam pierscioneczek i bedzie slubiczek i weselinko juz sie doczekac nie umiem ohhh kolezanki mi beda zazdrscily wy mi takze bo nie macie takiego pierscionka jak ja z brylantem !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka89 0 Napisano Lipiec 6, 2011 wiecie co dziewczyny, te które chcą z nami pisać niech się zaczernia i będzie po sprawie i bez głupich tekstów. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też na 2013 Napisano Lipiec 6, 2011 a co zazdrościsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malapannamloda 0 Napisano Lipiec 7, 2011 hejka a czego tu zazdroscic???? jest przeciez wiele dziewczyn co dostaly taki pierscionek :) a Dojrzalym Paniom gratuluje wpiepszania sie w nasze mlodziencze aczkolwiek sprawy :) ja nie wiem jak mozna sie z nas wysmiewac??? niektorzy ludzie zalosni sa.... :( u mnie stoi w miejscu mam nadzieje ze do wrzesnia szybko zleci.... wlasnie mi powiedziano ze nastepne znajome wyszly za maz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka89 0 Napisano Lipiec 7, 2011 malapannamloda - a Wy zaczynacie załatwianie od września tak ? a macie już cokolwiek załatwione ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malapannamloda 0 Napisano Lipiec 8, 2011 nie.... wszystko zaczniemy od wrzesnia :( jeszcze nie mamy nic :( jak na razie to moge tylko poplanowac co bym chciala jak gdzie i na co :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość where are you Napisano Lipiec 11, 2011 majka89, czosnek, malapannamloda, gdzie jestescie ? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malapannamloda 0 Napisano Lipiec 11, 2011 jestem caly czas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka89 0 Napisano Lipiec 11, 2011 ja też jestem :D co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swiergotek 0 Napisano Lipiec 11, 2011 hej dziewczyny... nie weszlam krytykowac bo nie lubie... mysle ze dobrze robicie ze spokojnym zalatwianiem wszytskiego. tym bardziej ze duzo spraw jest na glowie panny mlodej ;p a wy przynajmniej bedziecie spokojne i zrobicie tak jak w waszych marzeniach. choc uwierzcie ze da sie duzo szybciej.. moje zareczyny byly w maju 2009, slub planowalismy na listopad 2010. jednak rodzice przekonali nas ze lepiej latem wiec data zblizyla sie do sieprnia 2010. nie mielismy problemow z niczym. moze wynika to z tego ze mieszkam gdzies gdzie nie ma wielkich problemow z salami, fotografem byl przyjaciel meza, itd... itd w kazdym razie tez wszystko sie udalo :) bralam slub gdy mialam niecale 23 lata.... teraz mam niecale 24 a w sierpniu juz bedzie pierwsza rocznica :) zycze wam aby ten dzien byl wesoly i pogodny :* pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka89 0 Napisano Lipiec 11, 2011 hej :) dziękujemy za miłe słowa :) wiesz póki co rozglądamy się, porównujemy, interesujemy się aby, móc wybrać wszytsko co nam odpowiada :) a że jest to dwa lata wcześniej, takie czasy. moja sala była zajęta od maja do wrzesnia 2012. a ja chcialam w maju albo wrzesniu. niestety brak miejsc,. a nie chcialam brac czegos co jest po to tylko aby brac slub. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka89 0 Napisano Lipiec 12, 2011 jakże mi przykro, że masz z tym problem :) hehe. nie wszyscy, jak pewnie Ty, muszą organizować wesele w miesiąc bo trzeba. :P :P nikt nie każe Ci tu wchodzić. doświadczona, dorosła, najmądrzejsza kobieto. a i jescze idealna. masakra. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malapannamloda 0 Napisano Lipiec 13, 2011 do tylko pojeby... ty jestes pojebem skoro wchodzisz na ten temat a ciebie on nie dotyczy!!! i gowno cie to interesuje co ja, my robimy ze swoim zyciem!!!!! aha skoro 22 letnie i starsze dziewczyny sa dla ciebie dziecmi to co powiesz o malolatach 15, 16 lat ktore sie hajtaja bo wpadly????? takie osoby krytykuj a nie nas, dziewczyny ktore w wiekszosci maja stalych dlugoletnich facetow!!!!!! poza tym w tych latach byl wyz demograficzny wiec chyba mamy prawo myslec o starzejacych sie osobach w naszym spoleczenstwie i planowac chocby to wesele i dzieci!!!!!! dziewczyny moze przestanmy reagowac na PANIE DOSWIADCZONE i IDEALNE W KAZDYM CALU KTORE NAJPRAWDOPODOBNIEJ HAJTALY SIE TYLKO DLATEGO BO WPADLY ALBO SA TAK BRZYDKIE ZE MUSIALY ZASTAWIA SIDLA NA PIERWSZEGO LEPSZEGO!!!!!! BUAHAHAHAHAHAHAH :) pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka89 0 Napisano Lipiec 13, 2011 racja, też tak uważam, od dziś ZERO reakcji na te idealne pomarańcze. :P tak będzie najlepiej. :) a gdzie się podział czosnek ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malapannamloda 0 Napisano Lipiec 13, 2011 oj nie wiem :) wywialo ja gdzies albo juz predzej stwierdzila ze nie warto pisac :D i co tam u ciebie majka89 ?? jak samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka89 0 Napisano Lipiec 13, 2011 a u mnie okej. My też tak się zbieramy żeby w końcu jechać wszystko zaklepać, a jakoś nie możemy się zebrać :P ale teraz myślę, że już pójdzie z górki, bo skończyłam wczoraj szkołę i mam wakację, więc więcej wolnego czasu :) pogoda u nas taka sobie, niby ciepło, ale jakoś tak deszczowo. kiepskie póki co to lato. Wróciłam z pracy i czekam na mojego mena i popijam herbatkę ziołową. :P a co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prezent Ślubny :) Napisano Lipiec 13, 2011 LEWITUJĄCY GLOBUS W DUŻEJ OKRĄGŁEJ RAMCE PODŚWIETLANY BIAŁYM ŚWIATŁEM http://gadzeteo.pl/pl/p/Globus-latajacy-w-powietrzu-Duzy/87 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A kandydata na męża macie? Napisano Lipiec 14, 2011 Śpieszcie się bo nie zdążycie go znaleźć. ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malapannamloda 0 Napisano Lipiec 14, 2011 wiecie co..... zbywam was.... zal.pl Majka89 to gicior... ja wczoraj nie mialam czasu pisac. :( jak to za granica bywa, przyjechalam z pracy poszlam z moim kochanym na zakupy zrobilam obiad i poszlam spac wykonczona. dzisiaj mam wolne :) cale szczescie bo musze troche odpoczac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A te zakupy robiłaś na wesele? Napisano Lipiec 14, 2011 Pewnie welon, gajerek dla chłopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malapannamloda 0 Napisano Lipiec 14, 2011 hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka89 0 Napisano Lipiec 15, 2011 cześć dziewczyny :) a jak Wam układają się relacje z teściami? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarah67 Napisano Lipiec 16, 2011 Witam Ja również chyba wezmę ślub w 2013 roku, chciałam bardzo 24 sierpnia 2012 roku ale chyba nie uzbieramy pieniędzy do tego czasu. Wszystko opłacamy sami nie chcemy brać od Rodziców. A i w grę nie wchodzą restaurację bo byłam na kilku weselach i na naszym terenie w restauracjach jest mało jedzenia, określone godziny do której mają być poprawiny. Więc stawiam na sale i wynajęte kucharki, i jeśli ktoś będzie miał ochotę na 3 kotlety schabowe to wiadomo, że nie braknie :). Zastanawiam się nad salą w mojej miejscowości i o 55km dalszej ale z noclegiem na miejscu. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagna67 0 Napisano Lipiec 16, 2011 A Wy czy już macie zaklepane terminy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagna67 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Zaczerniła się chociaż jeszcze nie dostałam Waszego pozwolenia do przyjęcia do grona "planujących". Z moją Teściową dogaduje się i jest ok, mój Teść niestety rok temu zmarł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malapannamloda 0 Napisano Lipiec 17, 2011 witam cie :) przykro mi :( moi tesciowie sa spoko ale jak w kazdym domu raz lepiej raz gorzej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka89 0 Napisano Lipiec 17, 2011 witamy :) my byliśmy salę oglądać i wstępnie zaklepać ale nie mamy jeszcze zaliczki wpłacone. chcemy 31 sierpień. wybieramy się i wybieramy ale jakoś nie było jeszcze czasu. w tym albo przyszłym tygodniu zaczniemy załatwiania na dobre :) ja również będę miała salę i kucharki bo wychodzi taniej i - jak mówisz - niczego nie zabraknie. mamy salę ok 45 km od kościoła, są noclegi ale nie dla wszystkich bo jest chyba 30-40 miejsc noclegowych a gości będzie 140 :) ale dla tych którzy mają najdalej będą. mi z teściami układa też się dobrze :) musze się z nimi dogadywać będziemy tam mieszkać. tzn teściowie na dole a my u góry. spokojni starsi ludzie, mam nadzieję że już tak pozostanie, że będę się z nimi dogadywać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majka89. Napisano Lipiec 17, 2011 jesteście popierdolonymi kurwami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagna67 0 Napisano Lipiec 17, 2011 A co z pozostałymi gośćmi? chyba jakiś transport bus albo autobus? A jakie koszta wynajęcia sali bo moja w przyszłym roku ta dalsza to 2tys a na 2013 jeszcze nie wiedzą, ta na miejscu to 200zl doba w tym roku. Kucharki jeszcze nie wiem ale ceny u nas to od 1800 do 2500 w tym roku. W tym roku chciałbym odbębnić nauki kościelne żeby już chociaż to było z głowy. Fajnie, że są takie osoby, które jak ja planują ślub w 2013 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malapannamloda 0 Napisano Lipiec 18, 2011 widze majka89 ze teraz na ciebie siadly te przyglupy..... ja jeszcze tylko miesiac i tez bede zalatwiac :) sarah67 a ty z jakiego regionu jestes??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach