Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneeeetee90

jestem dziewicą i nigdy w życiu nie związałabym się z prawiczkiem

Polecane posty

Gość janekkkkk3322435364564
łechataczke sie ściska w kombinerkach co nie? :)

Gość tak janku, tak
pewnie, ze kombinerkami a czym innym?

''penis wystaje z pępka i jest wkładany w pępek żeby w brzuchu była dzidzia.'' Podszyw godny mistrza, udało ci się naprawdę. Jak nie lubię darkera i uważam go za idiotę to wy dziewice jesteście jeszcze 100 razy głupsze od niego. Wasze riposty są żenujący, że taki imbecyl prawik was zagina.

Gość Bo ogólnie tak jest, że
ci starsi nie są nauczeni jak dobrze lizać. Mi najlepszą minetkę robił 4 lata młodszy kolega chodzący wtedy jeszcze do liceum.

a wielmożne ksienszniczki wiedza co z fiutem zrobić?

"Taa... Dziewica się mądruje o związku i rozmowach o seksie. Buahahahahaha! Jak partnerka dobra to rozmawiać nie trzeba, bo sama instynktownie się dopasuje. Już widzę jak nawijasz facetowi jak ma cię całować i gdzie rękę położyć." khem, a tyś chyba prawik od niej nie lepszy, skoro z partnerką nie rozmawiasz. ludzie mają różne upodobania i szczególnie erogenne punkty w różnych miejscach, rozmowa to droga do obopólnej rozkoszy i satysfakcji. każdy seksuolog to potwierdzi. chyba, że się wstydzisz rozmawiać z partnerką, to dopiero zabawne :D

"A mój były starszy ode mnie i bardziej doświadczony nie rozróżniał łechtaczki od warg sromowych mniejszych i nie miał pojęcia co z nią robić jak mu pokazałam gdzie jest." z tym doświadczeniem uwierzyłaś mu na słowo? :D chciał się chłopak jakoś podbudować :P

"Jak nie lubię darkera i uważam go za idiotę " Back to you.

wiecie jak należy lizać jaja i ssać fiuta? wymagacie wysokich umiejetności u kolesi którzy w ogóle godzą sie na takie świństwo jak wasze cipska do lizania. wiecie jak dogodzic facetowi?

Gość .,.
reminka, ale oni w ogóle nie rozmawiają z kobietami, bo nie potrafią. A co dopiero poruszac temat seksu. przecież 3 sekundy i po wszystkim więc tam nawet nie ma mowy o rozkoszy

Gość .,.
a lizanie fiuta to nie świństwo? przecież wy się nawet nie myjecie

wy baby tez nie, ochoty na filety z dorsza umartego dwa miechy wczesniej nie mam

Myślę, że jego byłe udawały a on myślał, że taki boski. Zdziwił się jak nie zawyłam z rozkoszy po pierwszym dotknięciu. A ja powiedziałam, że nie zamierzam udawać. W sferze seksu to kobiety robią z facetów nieudaczników. Udawanie i gierki sprawiają, że facet myśli, że jest super

Gość hjikujhkhjl
"przecież wy się nawet nie myjecie" A skąd masz takie informacje? Nie ma to jak wymysły dziewicy... :D

polki w łóżkowych sprawach są do niczego a mają takie wymagania i zachcianki że hejjj

Nie wiem jak wy, ale ja się nie zadaję z brudasami

to baby sie nie myją, mają bułki spuchnięte i w szczelinie masa substancji, którą można by użyć jako broń biologiczną, do tego pot i kłaki, smród jak skurwysyn i co w tym atrakcyjnego? no co?

Gość hjikujhkhjl
"Udawanie i gierki sprawiają, że facet myśli, że jest super" I macie tu to wasze doświadczenie. Inne udawały i mimo zamoczenia facet pozostał na tym poziomie co był, a wręcz nabrał złych nawyków i trzeba je korygować. Prawiczka od początku można nauczyć do swoich potrzeb, a doświadczony ma już pewne przyzwyczajenia i nie są to zawsze dobre przyzwyczajenia.

Gość hjgyjgjy
Jesli mialaby dwóch albo trzech to znaczy ze nie potrafi stworzyc zwiazku i moze byc skłonna do zdrady ..- taa,zwlaszcza,jesli to facet ten zwiazek zniszczyl i zdradzil :O

baby są fuj fuj fuj, potrzebne tylko do rozrodu, chodzą po ulicach, nie mają żadnych ograniczeń i zamiast sie z tego cieszyc to pyskują i szukają zwady 😠

Tu nie chodzi o prawictwo tylko o chęć uczenia się czegoś nowego i nie bycie egoistą.

Gość hjikujhkhjl
hjgyjgjy zgadzam się, że są wyjątki i na każdą sytuację nie można patrzeć tak samo. Od tych dziewic z tego tematu marzących o jakimś doświadczonym dziwku do seksu każda jest lepsza.

heheh już kilku pizdom złamałem serce :D superaśna sprawa, jestem miziogenstą że hejjj. przeglądam topiki takie jak ten i faktycznie mnie one irytują za kogo sie baby uważacie??

każda baba jest jednakowa

Ja zauważyłam, że ludzie są różni. I nie sądzę żebym była dokładnie taka jak na przykład inne kobiety wypowiadające się w tym topiku

jak tak was czytam dziewczyny, to widzę że ja mam masę szczęścia, bo trafiłam od razu na zajebistego faceta :)