Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam dość takiego kraju

KLUB POPARCIA Janusza Korwina Mikke

Polecane posty

To smytne że taka hołota sie tutaj pęta. ---> ...i na dodatek niedouczony :D Widze, ze matury z jezyka polskiego brak/ 🖐️ bo nie mam czasu ---> chyba 🖐️ bo argumenty sie skonczyly :D :D :D Ale zanim pojdziesz: Czekam na odpowiedz od Ciebie "no zesz do k.... nedzy": "Idzie niz demograficzny, potezny niz. Tak jak napisalam za 20 lat bedzie 10mln emerytow, i 5mln osob pracujacych na nich. Jakie wtedy panstwo bedzie musialo nalozyc podatki, aby ich utrzymac? 50%? 60%?"

Gość dczgxcx
To smytne że taka hołota sie tutaj pęta. ---> ...i na dodatek niedouczony Widze, ze matury z jezyka polskiego brak/ co ci się w tym nie podoba? ort. błedów nie ma

Gość wawcia the best
w tym kraju to nawet pogoda sra na wladze :D:D

Gość co do emerytur mam pytanie
no żesz do k... nędzy ---> człowieku czy ty jesteś aż tak mało inteligentny czy o co chodzi do k... nędzy. Pleciesz i pleciesz trzy po trzy a jak mam dość... zadaje Ci od kilku stron pytanie to raptem nie widzisz. Tak jak już było wspomniane - musisz być bardzo blisko koryta, że tak bardzo boisz się zmian. Przecież do jasnej cholerci może być już tylko gorzej jak tak dalej pójdzie więc wpuśćmy Nową Prawicę do Sejmu co nam do k... nędzy szkodzi ?

Gość wzywzzz
I znowu się śmieją z Polski: http://www.economist.com/node/18928668 Tuska to tylko wyyebac na zbity pysk, takiej siary za granicą to jeszcze nikt nie robił. No może bronek bo przebił jak niemieckie gazety śmiały się że w poniemieckiej chałupie mieszkał.

Gość ??!!!dddd
masz rację. dajmy szansę Nowej Prawicy. czas na powiew świeżości w sejmie

Gość dczgxcx
do co do emerytur mam pytanie nie ma ani jednego pytania do no żesz do k... nędzy To smytne że taka hołota sie tutaj pęta. ---> ...i na dodatek niedouczony Widze, ze matury z jezyka polskiego brak/ co ci się w tym nie podoba? ort. błedów nie ma

Na chwile powrót ale mam mało czasu. Do......co do emerytur mam pytanie Po pierwsze to: 14:42 [zgłoś do usunięcia] no żesz do k... nędzy I jeszcze jedno. Dopóki nie będziesz posługiwała się FAKTAMI z moich postów, jako dowodami na Twoje zarzuty, ja nie będę odpowiadał na Twoje posty. Oczywiście będe je komentował bo lubie się z Ciebie ponabijać. I z Twoich braków. W wiedzy, w wychowaniu, w kulturze itp. Po drugie. Na to pytanie odpowiadałem już wielokrotnie.

No i jeszcze to. Słusznie. "To smytne że taka hołota sie tutaj pęta. ---> ...i na dodatek niedouczony Widze, ze matury z jezyka polskiego brak/ co ci się w tym nie podoba? ort. błedów nie ma"

dczgxcx - nowy nick wymyśliłeś mówisz, no powiedzmy że Ci się udało nas oszukać. Jesteś tu sam człowieku i tyle na temat

Nikt jakos nie zauwazyl abys udzielil odpowiedzi, wiec uczyn to prosze raz jeszcze. Dopóki nie będziesz posługiwała się FAKTAMI z moich postów, jako dowodami na Twoje zarzuty, ja nie będę odpowiadał na Twoje posty. ---> POST O MINIMALNEJ POMOCY GRECJI PRZEBIL WSZYSTKO :D :D :D :D :D :D :D

Gość miałes juz isc
spadaj

Dobra niech będzie moja strata. Pisałem wielokrotniue ale powtórzę. Za parę-parenascie lat w Polsce będzie pracować bardzo wielu pracowników z takich krajów jak Ukraina, Białoruś, Chiny, Wietnam, itp itd. Oni będa dawali dochód narodowy czyli tez dochód budżetowy i dochód z ubezpieczeń. Podobnie jak m.in. Polacy teraz w Niemczech czy Anglii . A więc wyliczenia ilości osób pracujących na podstawie polskiej demografii jest kompletnie bez sensu bo rynek pracy jest płynny w systemie kapitalistycznym.

no żesz do k... nędzy Na chwile powrót ale mam mało czasu. Do......co do emerytur mam pytanie Po pierwsze to: 14:42 [zgłoś do usunięcia] no żesz do k... nędzy I jeszcze jedno. Dopóki nie będziesz posługiwała się FAKTAMI z moich postów, jako dowodami na Twoje zarzuty, ja nie będę odpowiadał na Twoje posty. Oczywiście będe je komentował bo lubie się z Ciebie ponabijać. I z Twoich braków. W wiedzy, w wychowaniu, w kulturze itp. ctrl+c, ctrl+v,ctrl+c, ctrl+v,ctrl+c, ctrl+v,ctrl+c, ctrl+v,ctrl+c, ctrl+v,ctrl+c, ctrl+v,ctrl+c, ctrl+v,ctrl+c, ctrl+v,ctrl+c, ctrl+v, też potrafię tej "kombinacji" używać jesteś sam w swoich poglądach :/

"Prezciez pisalam, ze posty byly pisane z tego samego IP, ale dwoch adresow" Nie masz możliwości sprawdzenia IP bo nie jesteś moderatorką. A tylko panel moderatorski daje taka możliwość. Czyli znowu kłamiesz. To było z dobroci serca. A teraz... No wiesz...:O

"też potrafię tej "kombinacji" używać jesteś sam w swoich poglądach :/" To co z tego że potrafisz używać? Czy to powód do chwalenia sie? Sam? Wystarczy p[opatrzeć ilu demonstrantów zgromadziła demonstracja w Bygdoszy lub jakie poparcie miał Korwin w poprzednich paru wyborach czy też w wyborach prezydenckich. I już wiadomo ilu ludzie ma te same poglądy co ja.

Gość Garbata Biedronka
a tak w ogóle co ten Korwin-Mikke. takiego osiągnął w polityce , oprocz przegranych w wyborach prezydenckich? Razem z Kaczorem powinni zacząć pisać pamiętniki i iść w tzw Chuj, bo juz można dostać pierdziawki od tych dwóch durnii.

Za parę-parenascie lat w Polsce będzie pracować bardzo wielu pracowników z takich krajów jak Ukraina, Białoruś, Chiny, Wietnam, itp itd. Oni będa dawali dochód narodowy czyli tez dochód budżetowy i dochód z ubezpieczeń. Podobnie jak m.in. Polacy teraz w Niemczech czy Anglii . ---> TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :D :D :D Nie wiem gdzie meiszkasz, ale w wwa normalna i czesta rzecza jest, ze do pomocy przy prowadzeniu domu zatrudnia sie ukrainki. I nie znam ZADNEJ, ktora pracuje legalnie, wiec do buzdetu nie wplywa NIC. Po drugie- ubezpieczenia w ich ojczyznie sa tansze o ok 70%, wiec z cala pewnoscia ubezpiecza sie u siebie w kraju. CO TERAZ? :D

Gość idę sobie zjeść tuska
sam jesteś durniem 🖐️

I jeszcze jedno. Post powtarzałem poniewaz zarzuty "mam dość takiego kraju" nie maja kompletnie podstaw. I moje prośby o podanie podstaw zbywała przewaznie milczeniem. Co można sprawdzić na poprzednich stronach. A więc powtarzanie mojego postu jest jak najbardziej uprawnione i uzasadnione. Tym bardziej że paredziesiąt razy usiłowała mnie obrazić. Co tez można sprawdzić.

Nie masz możliwości sprawdzenia IP bo nie jesteś moderatorką. A tylko panel moderatorski daje taka możliwość. Czyli znowu kłamiesz. Wiesz dobrze, ze nie moge napisac twojego IP bo to karalne ;) Ale sam wiesz... ;) :D :D :D :D I już wiadomo ilu ludzie ma te same poglądy co ja. ---> no i wlasnie dlatego ten kraj tonie w dlugach i wyglada to tak, jak wyglada :D

" I nie znam ZADNEJ, ktora pracuje legalnie, wiec do buzdetu nie wplywa NIC. Po drugie- ubezpieczenia w ich ojczyznie sa tansze o ok 70%, wiec z cala pewnoscia ubezpiecza sie u siebie w kraju." Był czas że i w Niemczech czy Angli pracowaliśmy na czarno bo alebo na buało tego robić nie mozna było albo były skomplikowane procedury. Teraz już mozna i Polacy pracują na biuało. Ubezpieczenie trzeba płacić tam gdzie się pracuje. To ja na to i dopóki nie zastosujesz się do prośby z mojego cytowanego parokrotnie postu n iue mamy o czym rozmaiać.

Mysle, ze ten post jest najlepszym przykladem Twojej wszechstronnej wiedzy, wynikajacej z odebrania wszechstronnego wyksztalcenia: "Grecja dostawał bardzo małe pieniądze z UE." :D :D :D To jest prawdziwy creme de la creme :D

ctrl+c ctrl+v ... znaczy to tyle że się powtarzasz no żesz do k... nędzy Dobra niech będzie moja strata. Pisałem wielokrotniue ale powtórzę. Za parę-parenascie lat w Polsce będzie pracować bardzo wielu pracowników z takich krajów jak Ukraina, Białoruś, Chiny, Wietnam, itp itd. Oni będa dawali dochód narodowy czyli tez dochód budżetowy i dochód z ubezpieczeń. Podobnie jak m.in. Polacy teraz w Niemczech czy Anglii . A więc wyliczenia ilości osób pracujących na podstawie polskiej demografii jest kompletnie bez sensu bo rynek pracy jest płynny w systemie kapitalistycznym. ---- mogę się mylić bo nie chce mi się sprawdzać z racji małego zasięgu dzisiaj, ale to chyba pisałeś pod innym nickiem - mam już dość... może ty mnie oświeć

"Wiesz dobrze, ze nie moge napisac twojego IP bo to karalne" Nie możesz. Ale możesz podac sposób w jaki sprawdzasz moje IP. :D:D:D:D:D:D:D Do... co do emerytur mam pytanie Jak widzisz autorka topiku potwierdziła że moje poglądy ma dużo osób. "I już wiadomo ilu ludzie ma te same poglądy co ja. ---> no i wlasnie dlatego ten kraj tonie w dlugach i wyglada to tak, jak wyglada"

Ubezpieczenie trzeba płacić tam gdzie się pracuje ---> Kolejny przyklad Twojej NIEWIEDZY. Masz wybor miedzy ojczyzna a krajem gdzie pracujesz :D :D :D To ja na to i dopóki nie zastosujesz się do prośby z mojego cytowanego parokrotnie postu n iue mamy o czym rozmaiać. ---> podalam juz 2. Pudło 🖐️

"ctrl+c ctrl+v ... znaczy to tyle że się powtarzasz" Nie. To oznacza że cytuję post którego osoba do której jest skierowany nie czytała lub nie chce przyjąć do wiadomości jego treści.