Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fan For Fun

duża łechtaczka

Polecane posty

ocho.. szukam chyba oddała kompa .. udanej zabawy szukam... pamietaj nie kazdy lodziarz to ja :)..

no to nalej mnie tez...tylko jak zaczne gadać od rzeczy to mnie sprowadźcie na ziemie...ok?

szukaj..- dobrze że jeszcze nie tancujesz bo sie zapatrzyłem :).. no dobrze juz dobrze szukaj.. ja nie naciskam FFF jest wyrozumiały.

jestem...jestem...taa teraz nawet jak na lody w spozywczym będe patrzeć to się będę śmiała... to se pomyślą...naćpała się czy co...

miło tutaj - oczywiscie nalewam M.. oliwka jest - smaczego :). jakbys miała jakies problemy z wgladem to mozesz na mnie liczyc.. ja Ci opowiem wszystko co dostrzege bys mogła w szczególach na forum podac.

szukaj.. - a wiesz co sie bedzie na plazy jutro działo jak kazda kobieta w czerwonym stroju poczuje na sobie mój... wzrok ?? :D...

szukaj.. - a nic nic. :) czerwony strój, piasek, falochron, szum morza. leż lez, nie przeszkadzaj sobie :D..

dziekuję .. nie potrzebuję pomocy.. brzuch mam płaski więc widzę co chcę :) i o niczym innym nie marze by dokładnie anatomie swojego ciała właśnie tutaj i teraz wyjawić... mniam smaczne... wyjatkowe to martini... a Ty Fan... tak od zawsze lubisz duże? czy to moze eksperyment ma być? :)

wzrok jak wzrok...gorzej jak sie nie opamiętasz i z czym innym między nogi się rzucisz ;-) he

miło tutaj - yyy no to jest moze nie eksperyment ale tez nie upodobanie od zawsze.. no powiem wprost od kilkunastu dni mnie dreczy taka chęć. i co ja mam teraz zrobić...?

leżeć to ja będę później...i na pewno przez kilka godzin się nie ruszam...

miło tutaj - bo moje martini jest smaczne :) ciesze sie ze to zauwazyłas. to kwestia oliwki :)

szukaj..- ja raczej opamiętany jestem i az tak sie nie rzuce , ale kto wie.. jakby co to nie odganiaj :D działaj, działaj.. łatwo powiedzieć.

Fan wszystko jest dla ludzi ..(chyba) więc to co robisz... szperaj... a znajdziesz... świat jest prosty z swojej konsrtukcji jak się chce to można.. szukaj... to Ty się w końcu zamknęłaś w pokoju?

szukaj..- Twoja koleżanka wiedziała ze Ty masz misje do wypełnienia i nie chce Ci przeszkadzać.

nie zamknęłam się,czekam na koleżankę...a ta od kompa chyba zasnęła hehe

miło tutaj - to ja mam dalej szukać ? myslałem że juz znalazłem.. modelowe ziarnko kukurydzy jest.. czego moge szukac wiecej, no teraz to juz jestem smutny i nawet mnie czerwone majtki szukaj nie rozweselą.. widzisz szukaj a Ty piszesz "działaj" ja juz rameczki wybierałem i twarz do twarzy chciałem. ech

a ja wiem czy takie modelowe... właśnie sobie oglądam... mogłoby Cię wielkością jednak rozczarować:) a tak poważnie to co to dla Ciebie duża Ł??

oohhoooo wykrakałam...własnie mi powiedziała, że zaraz przyjdzie po kompa, a na dodatek koleżanka zadzwoniła, że już idzie po mnie...a ja nawet nie przygotowana...och FFF jak Ty mnie czas pożerasz...ja nie wiem...co ja się z Tobą mam:-) ;-) W takim razie ja się z wami żegnam ide poszaleć. Jak jutro dorwe kompa to Wam chociaż napiszę, czy mogę juz funkcjonować :-) a jak nie to do poniedziałku;-) Miłej i owocnej rozmowy wam życzę :-) papapapapapaaaapapapapapapaaa

FFF nie smutaj się :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) starczy????

szukaj... nie chodź... daj spokój gdzie się bedziesz o tej porze włóczyć... zostań... miło jest:)

taaa ale na czym będę do Was pisać na maszynie do pisania i telepatycznie wysyłać???? hę???

miło tutaj - no taka ziarnkowa :D.. no przecież wiadomo że nie chodzi o jakis przerost .. delikatna wrażliwa wielkości ziarna kukurydzy (może byc nawet tej suszonej). no taka, no. wiesz.. co Ci bede gadał... :)