Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buraczany słodzik

pyanie do zdradzonych żon, które dały II szansę

Polecane posty

Gość buraczany słodzik

Piszecie kochane i żalicie się,wylewacie swoje smutki na forach. Częściej piszecie o "drugiej szansie" dla małżonka. Piszecie, ze same nie byłyście w porządku, dlatego próbujecie zacząć od nowa. Powiedzcie mi czy udało wam się uratować małżeństwo? Czy teraz jesteście szczęśliwe jak nigdy dotąd? Czy potrafiłyście zapomnieć o swoim mężu namiętnie kochającym się, wielbiącym ciało innej kobiety?? Jak to jest "PO" ?? Chciałabym poznać wasze wnioski, jakie mogłyście wyciągnąć przez ten czas, wasze uczucia, wasze spostrzeżenia itp.

Gość Elfikkkowa
no a czemu cie zdradzil? bylas dla niego niedobra?

Gość Innnnnaa
mnie zdradzil tylko pocalunkiem i spotykaniem sie ale to boli jak inna zdrada dalam szanse dlatego ze go kocham i dla naszego syna Staramy sie czasem jest gorzej czasem lepiej ale tego sie nei zaomina Wime ze sa zwiazki gdzie sie poprawilo po zdradie a sa tez zwiazki z przyzwyczajenia Sporbuj a wtedy bedzieszwiedizala jak to bedzie u was Sorka za bledy ale sie spiesze

Gość buraczany słodzik
Postanowiłam założyć ten temat, ponieważ chcę poznać sposób myślenia Was-zdradzonych kobiet. Chciałabym podyskutować z wami o tym, o czym napisałam wyżej. Mnie mąż nie zdradził, ale na pewno nie dałabym mu 2-giej szansy. Piszę, bo (nawet nie wiem od czego zacząć). Wiem i mam tę świadomość tego, że zdradzić można w bardzo prosty sposób, ale nie mogę zrozumieć jak można do tej zdrady DOPUŚCIĆ kiedy NAPRAWDĘ kocha się partnerkę/a. Według mnie jeśli zakochana jestem w swoim mężu to myślę i mam w głowie tylko jego i każdy inny mężczyzna nie równa mu się. Odnośnie do Waszych mężów , którzy zdradzili. Owszem potem po fakcie jest płacz i żalenie się i zapewnianie o miłości. Ale czy Wy naprawdę potraficie uwierzyć w ich miłość? Zdradza się, kiedy wdziera się monotonia i trwa zbyt długo, zdradza się kiedy jest się znudzonym dotychczasowym życiem i chce się czegoś innego, zapomnianego. Hmmm....ale czy wtedy taki mężczyzna dalej czuje potęgę miłości do żony według Was? Moim zdaniem, zdradza się , bo uczucia już nie ma, jest tylko przyzwyczajenie, dlatego też wracają po fakcie, zapewniają Was o uczuciu, o wielkiej miłości, że jednak przekonali się(to z jakiego powodu brali ślub?), że kochają, bo najzwyczajniej boją się stracić to , do czego byli przyzwyczajeni. Myślą tylko o sobie, bo gdyby myśleli o pozostałych członkach rodziny to nawet nie dopuściliby do takich sytuacji typu : coraz częstsze smsy, spotkania, zagadywanie....

Gość Darek_Rheine
skoro cie nie zdradzil to po co zawracasz sobie tym glowe :O

Gość buraczany słodzik
...a dlaczego szczesliwi maja mowic tylko o tym najlepszym, jestem kobieta, zona,ma rodzine i strasznie mi przykro kiedy dochodzi do bezmyslnych tragedii ludzkich jak zdrada, rzeczy ktore robia kobiety zdradzone sa dla mnie niepojete dlatego chce to "pojac"?

buraczany słodzik A skad mozesz wiedziec co naprawde bys zrobiła, gdybyś była w takiej sytuacji:O? Kazdy jest mądry i mędrkuje o czysto hipotetycznych sytuacjach a jak przychodzi co do czego to nagle zmienia sie optyka

Gość buraczany słodzik
oczywiście, że tak chciałam podyskutować to wszystko, ale nikt nie ma ochoty trudno, pozdrawiam :)

Gość a ja ci powiem...
po co wywolywac wilka z lasu ? ;)