Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala mucha

Co myslicie o prawiczkach ktorzy zala sie na tym forum -jest jakas rada dla nich

Polecane posty

Gość zwabiona pewnym nickiem
"nie ma w jego paplaninie żadnych cokolwiek wartych argumentów ponad pyskówki." pobożnych życzeń ciąg dalszy ZS, zlitowałbyś się i coś odpyskował :)

zbyt jesteś intelektualnie rozwinięta żeby brać udział w czymś takim z grzeczności nie zaprzeczę :)

Gość stała bywalczyni kafe ;)
Szczeruś obserwuję już Cię od dawna i z żalem stwierdzam, że z biegiem czasu stanowczo obniżyłeś swoje loty. Faktycznie teraz psujesz tylko topiki swoimi złośliwymi uwagami, które nic nie wnoszą.

"Faktycznie teraz psujesz tylko topiki swoimi złośliwymi uwagami, które nic nie wnoszą. " jedynie 12 stron postów w godzinę

Gość zawsze szczery zawsze szczery
>pobożnych życzeń ciąg dalszy ZS, zlitowałbyś się i coś odpyskował kolejna co gada z wielkim odniesieniem, teraz widze moda na taki usilny sarkazm nawet jak sie nie ma racji

szczerze dziekuje za te zyczliwe slowa krytyki i obiecuje, ze sie nie poprawie pozdrawiam cieplo i zycze samych udanych topikow, takich o zyciu i na luzie :-)

które nic nie wnoszą. ale tajemna sila nie pozwala mi przestac czytac, a wypieki na twarzy motywuja do dalszego pisania :-)

"moda na taki usilny sarkazm nawet jak sie nie ma racji" popatrz jak się nieświadomie wpasowałam a Ty jesteś modna czy niemodna?

to po co bierzesz? a gdzie napisałam na temat?:)

>to po co bierzesz? No jakże po co. Ona też dostaje psychicznego orgazmu jak zarzuci ochłapem preparowanego sarkazmu. W trójkę się tak dowartościowują.

No jakże po co. Ona też dostaje psychicznego orgazmu jak zarzuci ochłapem preparowanego sarkazmu. W trójkę się tak dowartościowują. a ty patrz i zazdrość :P

>popatrz jak się nieświadomie wpasowałam a Ty jesteś modna czy niemodna? A co to za gadanie? nie cytuj mnie jak zamierzasz prowadzić beztreściową pyskówkę a la ZS (jestem facetem, nie potrzebuję takiego bożyszcza jak on)

Gość stała bywalczyni kafe ;)
Tak bo ike czizas i zs to tacy trzej muszkieterowie, którzy mają nieziemską radochę jak komuś dokopią. Ciekawe jacy są w prawdziwym życiu... :)

>a ty patrz i zazdrość kurde, no znowu multum treści, ja nie wiem od czego zacząć, tyle w tym jest sensu

vel zwabiona pewnym nickiem jak już się dowartościowywać pogardą i co tam jeszcze było, to niech coś z tego mam :) ;-)

jestem facetem, nie potrzebuję takiego bożyszcza jak on i w przeciwienstwie do niego brzydze sie pyskowkami, obce mi sa przeklenstwa czy wyzwiska, chce byc dobrym samarytaninem, chce by na ziemi panowal pokoj a ja bede w centrum wszechswiata rozpylal na ziemie hel, znaczy laske

>a ty patrz i zazdrość kurde, no znowu multum treści, przykro mi stawiam na jakość :)

jestem na forum od niedawna ale wszedzie ten gupi zs przeszkadza mi w udzieleniu prawdziwych rad, w okazaniu mojej dobroci i pomocy, a pomoglem juz niezliczonej liczbie osob, i pomagac chce wciaz tylko on mi przeszkadza, on, niedobry taki

A tak w ogóle pomarańczowy pieniaczu 2xZS, zawsze tyle czasu poświęcasz osobom, którym wg. tego co piszesz, czasu poświęcać nie warto?

>i w przeciwienstwie do niego brzydze sie pyskowkami, obce mi sa przeklenstwa czy wyzwiska, chce byc dobrym samarytaninem, chce by na ziemi panowal pokoj a ja bede w centrum wszechswiata rozpylal na ziemie hel, znaczy laske mówiłem ci już, że przyjmuję ton rozmówcy, żeby mu tez było miło, jak innych gnoi. widać biedaczek ZS się przegrzał produkując spektakularne teksty nasączone czarnym humorem i nie nadąża.

Gość djsjsahfjkshfjkh
stawiam na jakość Jak tu jest i tak zero jakości, kretynko z krzywym nosem. Lepiej go pokaż, wszyscy się pośmiejemy

że przyjmuję ton rozmówcy oo to super to teraz pokaz mi swoje posty, gdzie jestes taki wiesz, no jakby to, aa przeciwny, dobry i w ogole, no bo jestes chyba? jestes?

przykro mi stawiam na jakość a nie na sztorc? :) ike rozczarowujesz mnie

Jak tu jest i tak zero jakości, kretynko z krzywym nosem. Lepiej go pokaż, wszyscy się pośmiejemy masz racje w twoim poście jest zero:) nawet mniej niż zero :)

>a moze Ty zwyczajnie zazdrosny jesteś? O co, o zespół kompleksów generujących narcyzm w ramach odruchu obronnego?

"mówiłem ci już, że przyjmuję ton rozmówcy, żeby mu tez było miło" musisz jeszcze duzo ćwiczyć