Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inchblue

Od 1 sierpnia 15 kg w dol

Polecane posty

Ja się rano zważyłam i niby 1,2 kg mniej . Ale tak jak pisałam wcześniej nie pamiętam czy jak się ważyłam ostatnio rano czy wieczorem, w piżamie czy w ciuchach :P Ja zjadlam dzisiaj dwa ciastka w pracy, kawa, w domu pół słoika kociołka do syta z Łowicza hehe :P I narazie czuje się najedzona. Ładna pogoda jest ale nie chce mi się na rower iśc.

1 kg mniej ;d spadek z 55 na 54 ;D ja jem wszytsko tyle ze mniej i nie podjadam miedzy posiłkami :P

Czesc Dziewczyny, o dziwo jestm mniej u mnie-uffff!!!pewie za sprawa biegania! jednak jak bedzie mi to tak szlo to do 50 dotre gdzies w 2012 roku!!!! pora przypilic diete

Zjadłam jeszcze do końca paczkę m&m i wypiłam kawę mrożoną. Eh :P Nie mogłam się powstrzymać :P Następne ważenie w kolejny piątek. Po 17 jadę na wakacje to znów przypakuję na pewno ;p

Kolesiowa ,ale ci zazdroszcze tego -1 .startowalysmy z tego samego a ja ledwo co jakaś odrobinka mniej...nawet w tzw bledzie statystycznym sie mieści:(

Malinowa- ale dobre i trochę :) Byle do przodu :P Ja aż tak bardzo się nie ograniczam. Mniej słodyczy jem tylko. Pepsi piję jak piłam :)

Hej. Narazie zjadłam małą miseczkę płatków owsianych i o dziwo czuje się najedzona. A co dalej to nie wiem. Malinowa- ile masz wzrostu ?

hej dziewczyny ja własnie mam w piekarniku bułeczki z przepisu wilkowej :) ciekawa jestem jakie wyjda w smaku bo wyglądaja całkiem fajnie ja juz tez po sniadaniu a zjadłam dwa jaja pomidora i ogórka zielonego + dwa małosolne bardzo malutkie zaraz pakuje młodego w auto i jade do siostry do lasy- na bank bedzie grill ale ja postaram sie zjesc cos co mozna na mojej diecie trzymajcie za mnie kciuki pewnie odezwe sie wieczorem

Hej . Można do was się dołaczyć? Ja również chciałabym zrzucić troch ekg. Jakies 12/13. Bez diet. Zdrowsze jedzenie, o śmeici + codzienne cwiczenie. Myślicie że to wystarczy. I Ostatni posiłek do 18 lub 19.

Kolesiowa mam 166cm Zębiara jak te bułeczki?wygladają i smakują? Niki pewnie,że milo Cie powitac w naszym odchudzaczowym temacie:]tylko przy takim wzr i takiej wadze to chyba max 5 kg Ci wystarczy(?) kadny dzis dzień!będę spacerować popołudniu min 1,2 h:] i gotuję dietetyczne pulpety..tnz z miesa ,wiec jakos bardzo nie będa diet ,ale bez tłuszczu i zadnych smazonych dodatkow...w koncu 1 obiad na cieplo powinnien byc czyli " Niedzielny":]

PomyLiło mi sie Malinowa.;) Moja początkowa waga była 64. Więc od tamtej -10 powiedzmy. Tak żeby końcowy efekt było 54/55. Zobaczy się w praktyce jak to będzie szło.;) Moge wam powiedzieć pewną historię mojej koleżanki która schudła BEZ DIET! Zaczęła odchudzanie mniej więcej z wagą 59 przy wzroscie ok 170. Był początek maja. Teraz jest sierpień a ona waży już 51.5 :) Jej plan działania był taki: -0 słodyczy -0 fastfoodów -ostatni posiłek z tego co wiem jadła około 19 lub 20, - ćwiczyła na rowerze stacjonarnym. zaczynając od 30 minut , każdego kolejnego dnia dodawała 10 minut a gdy była juz równa godzina to znów 30. Do tego robi brzuszki. I chociaż schudła nadal trzyma taki plan odżywiania i ćwiczy. Podziwiam ją za to że nawet jak waga stała w miejscu po 2 lub i 3 tygodnie nie poddawała się i trwała dalej. Zdażyły jej się dwie moze trzy wpadki ale i tak wytrwała. To jest dla mnie taki wzór i motywacja. Ten sam wiek , praktycznie ten sam wzrost i podobna waga początkowa. I skoro jej się udało , to i nam wszystkim może się udać. Potrzeba czasu i cierpliwości. I oczywiscie nie patrzec , ze po tygodniu charówki nic nie widac. Na schudnięcie naprawdę dziewczyny potrzeba czasu. Ale potem za to można cieszyć się super efektami.;)

TABELKA Z DNIA 05.08.2011r. nick.............waga ........waga ........waga .....termin........wzrost __________wyjsciowa___obecna____docelowa________.......__ ____ inchblue..........92...........69,1.........54 ........12.2011.......161 cm zielone jabłko...85...........71............62........12.2011...... .166 cm basiak_...........83,5........78,1.........58.........12. 2011....... Chiquitaa.........92..........83............75.........11 .2011....... lessina.............82..........74...........58-60......1 2.2011....... iiffoonkkaa.......75..........70,5.........58.........11 .2011........168 cm wilkowa...........81..........75............55.........12 .2011........160 cm Słoneczko2010..86..........80,70........68..........12. 2011........164cm zębiara...........77.........75,5..........65........ .??????????........169 cm klakowska84 ....70 ..........70 ..........65-60.......09.2011........170 cm kolesiowa_taka .63 .........62........ ..58-55 .......??????????........ asik452...........86..........79.5.........68...........1 2 2011........ Aanne.............61,1........61,1........54 ...........?????????......... elamela.63.......87,5........87,5.........78...........12 .2011........ madzia22a.......55...........54...........52..........10. 2011......... miraaatooodoo..88...........88..........68...........12.2 012........173cm kolamola..........63...........63..........52......... 01.11.2011.....164cm _Malinowa_......63...........62,7.......50..........10.2 011........165cm jeniiiifer .........75..........75..........65............................172 cm boing0000000...80,4.......75,5........58..........06,2012. .......165cm

____Malinowa____ bułeczki wyszły super - naprawde polecam tylko ja nie dodałam fruktozy bo nie miałam ale i tak bardzo smaczne wyszły , bede je teraz bardzo czesto piekła bo wole zjesc taka bułke gdzie wiem co jest niz z piekarni gdzie pełno spulchniaczy daja i inne wspomagacze dzisiaj tez zaczynam robic zaczyn na chleb i postanowiłam ze chleb tez bede piekła :) grilla u siory nie było tylko zwykły obiadek wiec zjadłam samo miesko i surówke :) jestem dumna z siebie siostra proponowała piwko ale na szczescie ja byłam kierowcą :) dobra spadam usypiac młodego

Czesc Dziewczyny, Iffonka super,ze chcialo Ci sie edytowac tabelkę:):):) jak u Was dziś czyli kolejny dzien? ja na tą chwile mam niespełna 500kcal ,więc jeszcze 500 do przyjecia do wieczora -a to sporo ! niestety mimo calego wolnego dnia i braku planów nie pójdę biegać a jedynie poruszam sie w domu do muzyki ---> @ i masakra sie czuję;/ ide po filizankę kawy z 1 łyz cappucino i miłego popołudnia Wam życzę

czesc dziewczyny u mnie kiepsko....zawsze najadam sie po 20 a potem mam wyrzuty sumienia i nie moge zasnąć....poddałam sie nie radze sobie z dieta... zegnam sie z wami... mam w planach isc do dietetyka...jesli sie cos zmieni napewno do was wroce pa;*

kolamola- nie poddawaj się. Mamy podobny wzrost i wagę, damy radę :) Ja jeszcze dzisiaj nic nie jadłam, ale zaraz zjem coś bardzo mało dietetycznego- pierogi z mięsem i z cebulką. Ale co tam :P Wczoraj też przesadziłam z jedzeniem byłam u koleżanki i tak sobie podjadałam.

Mam wyrzuty sumienia przez te pierogi i dlatego już nic po nich nie jadłam i nie zjem :P Właśnie zrobiłam sobie herbatę slim figura spalanie. Niby trzeba pić 3 dziennie, ja piję 1 góra dwie.

Kolamola jak Ci pomoże to idź do dietetyka,le może nie rezygnuj z bycia tu na kafe z nami. Kolesiowa w Nd można małe odstępstwo zrobić od diety ścislej.A podobno lepiej nie rezygnować z posiolku a np ograniczyc jego kcal . ja od jutra właśnie planuję tak by nie rezygnować ze śniadan-glownie ten posilek pomijam i poźniej ok 10 tylko kawa w pracy i o 11 pierwszy jogurt-więc chce to zmienić. Dziś wg planu poćwiczyłam 50min przy muzyce,to źle nie jest. Jednak jak tak patrzę realnie to do 1 wrzesnia chce schdunąć 5kg ,więc muszę ćwiczyć więcej zdecydowanie. miłego wieczoru Dziewczyny

bardzo pomaga picie zielonej herbaty zamiast cukru można też kupić w aptece w kapsułkach teraz pomidory są bardzo tanie a one są bardzo skuteczne przy ochudzaniu najlepiej nie jeść owoców poza grejfrutami

witam ja juz po sniadaniu dzis była jajecznica z jednego jaja bez grama tłuszczu z cebulka i pomidorami uwielbiam pomidory mogłabym dodawac je do kazdego dania :) a jak wam idzie dziewczynki ? ja dzis mam kupe roboty w domu bo jutro 30 latek koncze :( wiec trzeba ciasto popiec i do pracy i pewnie wieczorem ktos na kawe wpadnie i jakąś sałatke zrobic a do tego sama z bąblem w domu jestem wiec nie wiem jak ja to wszystko ogarne i dodam na marginesie ze jeszcze zakupy musze zrobic bo nawet nie mam z czego tego ciasta upiec na szczescie u mnie z ciastem bywa tak ze ciasta uwielbiam piec i ponoc robie wysmienite ale wcale ich nie jem :) wiec o moja dietke nie musze sie martwic i juz nie moge doczekac sie piatku i kolejnego wazenia jesli znowu waga pokaze mniej to bede przeszczesliwa

Gość Zielone jabłko
Witam :) Nie pisałam przez weekend i postanowiłam to nadrobić. Nie zjadłam nic zakazanego. Cały tydzień zamierzam dobrze spożytkować , żeby w piątek było mniej na wadze:) Kolamola nie rezygnuj z bycia z nami:) Jeśli chcesz i wiesz , że Ci to pomoże to idź do dietetyka. Ale pisz dalej o swoich zmaganiach:) Ja dzisiaj na śniadanie zjadłam gotowane jajko z pomidorem. Na drugie zjadłam brzoskwinię:) Ja również uwielbiam pomidory . Pomagają w odchudzeniu i są smaczne:) Pozdrawiam i miłego dnia życzę:)

Ja po tyg wracam do was. W sob mialam urodz wiec musialam sie skupic na przyg bo mialam duuuuuzo gosci byl grill.piwko... :) ale teraz juz tylko dietka zero piwa i bieganie,bo kazdy juz mi daje wyraznie do zrozumienia ze TYJE ;) Do konca roku musze osiagnac moje wymarzone 60 kg. Najbardziej mnie denerwuje jak kazdy probuje mi wmowic ze nie mam sie odchudzac bo i tak nie schudne TO JA IM UDOWODNIE :)

Dziewczyny ja ważę już 74kg :-) nie ćwiczę wcale dużo,tylko spacerki z psem :-) za to dieta do 1200 kal dzis np jadlam: -kromka chleba fitness 45 gram,tunczyk w oleju 60gram,jajko na twardo 6ogr, poł pomidora 30gram razem 320kal -jogurt linessa 100kal plus lyzeczka dżemu porzeczkowego linessa 120kal -kalafior 400gr,pomidor, 50gr mozarella -kefir 400gr to mój dzisiejszy zestaw :-) pozdrawiam mocno,ciesze się, że bułeczki smakowały, tez dziś bedę piekła, zamiast fruktozy mozna dać 4 tabl pokruszonego słodzika,mozna dac też więcej soli, rózne przyprawy w zależności od gustu. Nie poddawajcie się, ja czuję, że do Swiąt Bożego Narodzenia będzie mnie dużo mniej hahaha, pierwszy raz to na prawdę czuję.

Ja skądś to znam :-( ja usłyszałam, że po pierwsze nigdy nie uda mi się schudnąć do wagi z mojej młodości wieku 18lat, po drugie, że jak schudnę to będę wyglądała około 10 lat starzej :-(( buuuuu Czy to prawda, że to schudnięcie nas postarzy tak mocno ???czy to złośliwość osoby tak gadającej ??????

ja własnie dzisiaj upiekłam kolejne 4 i dałam wiecej soli i wsypałam oregano suszone :) nie bede juz bułek kupowac w sklepie tylko bede je piec i mimo ze nie wygladaja jak te sklepowe to smakuja mi o wiele bardziej wiec wilkowa czekam na wiecej twoich przepisów ;) wogóle dziewczyny piszcie swoje przepisy na dietetyczne dania ja np teraz mam tak zupke mega dietetyczna bo z samych warzyw a jest w niej -kapusta pekinska -cebula 2 -papryka czerwona 2 -cukinia -puszka pomidorów bez skórki bez cukru 2 do tego przyprawy jakie kto chce ja zjem miseczke takiej zupki i jestem pełna czasem zalewam nia kasze albo ryz bardzo ja lubie i jem na wiele sposobów

Wilkowa-ja juz raz schudlam 10kg i wygladalam kupe mlodziej. Ja mam 33lata i 75kg, jak mialam 18 to warzylam 47kg -to az tak nie chce schudnac.Ale moj cel jest do konca roku 60-a najlepiej 59 i widziec "5"z przodu :) Wszyscy gadaja ze po 30 jest trudniej ALE NIKT NIE MOWIL ZE BEDZIE LATWO i dlatego udowodnie im I SOBIE :)