Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azale

Ambicje mężczyzn dot. kobiet, smiech.

Polecane posty

Przeczytałam art. Nt. wymagań mężczyzn co do kobiet. Panie uskarżały się na wysokie oczekiwania facetów co do przyszłej partnerki. Postanowiłam sprawdzić. Ja nie szukam, więc mi to rybka, no ale ta ciekawość :-D I tak: panie powinny posiadać wyższe wykształcenie, znać co najmniej 2 języki obce, uprawiać niezliczone sporty, i tu przeważały: narty, tenis, pływanie. Do tego powinny być niezależne z ustabilizowaną sytuacje materialną, (pewnie po to aby ich już nie obarczać wydatkami, bo i tak biedaczyska łożą na żonę/y, kochanki, dzieciaki, babki, psa etc) Musi być wyrozumiała, a jakże!:) ciepła, dobroduszna. Zagadnęłam takiego absztyfikanta, najpierw w jednym jęz.-odpowiedź z błędami, drugiegonie rozpoznał, Anie był to chiński!:-D Także panowie: śmiech!:-D

Moim zdaniem wymagać może ten , który sam coś sobą przedstawia, zarówno kobieta ja i facet.

Wystarczy zajrzeć na kilka "męskich" tematów na kafe. Panowie jedynie użalają się nad sobą. Narzekają na niezaradność, brak pracy, wykształcenia, niski wzrost, pryszcze, wymagania kobiet. Tam nie ma porad, jak zmienić ten stan rzeczy. Tam są żale. Żaden z nich nie próbuje nic w sobie zmienić. To przeraża.

Gość Dasertyn
Nie generalizuj, ja mam znacznie mniejsze wymagania i jestem zbieraczem "koszy".

Kasia ma całkowitą rację... faceci zamiast brać się za zmianę swojej beznadziejnej sytuacji potrafią tylko płakać że inni mają lepiej...

Argen, nie, nie...Mówimy tu o zmianie na lepsze, a nie biadoleniem życie płynie. Podróżuję sporo po świecie i takich frustratów ze spuszczeniem wzroku , nie ma! Do tego tak ponurych, znudzonych...Wiadomo, że ten kraj daje co daje, no ale bez przesady. Takich malkonentów nigdzie poza PL nie znajdziesz:)

już dawno wiadomo, że na kafe jest grupa facetów, którzy narzekają na swój los ale wzajemnie sobie wtórują, że nie warto nic zmieniać bo i tak to nic nie da...więc można uznać, że wzajemnie się demotywują...

To jesli Wam, panowie te "przywary" odpowiadają, to czemu na forach biadolicie?:-)

nikt nie jest skazany na biedę, ludzie sami się na nią skazują... i to się zaczyna już na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum i liceum... nie chcą się uczyć, mają w dupie wszystko... tylko cwaniakowanie i dupy w głowie... a teraz jak patrzę po swoich znajomych to najwięksi cwaniaczkowie siedzę i klepią biedę a te przysłowiowe cioty (sama do nich należałam) robią kasę i karierę...

ginger21, dokładnie tak, jak mówisz:) Ale pretensje do całego świata:)

no bo ludzie sami na to sobie zapracowali... że tyle zarabiają, proste.

" 70 proc ludzi w polsce zarabia poniżej średniej krajowej" poniekąd na własne życzenie

nie, właśnie on mi uświadomił że jak ktoś chce to i ciapaty z kraju trzeciego świata, jak chce to wykształci się i dostanie świetną pracę! A my niby taki cywilizowany kraj a zero ambicji...

Daisyy Moim zdaniem wymagać może ten , który sam coś sobą przedstawia, zarówno kobieta ja i facet. Popieram w 100%

Gość ginger uwaza sie za ambitną
bo dała się zapłodnić ciapatemu, to jej zyciowy sukces

jasne, że jestem... bo doceniam ludzie którzy wyciągnęli się z piszczącej biedy... wiem że to nie logiczne!

jasne oferma, jak połowa tych bezrobotnych skończyła kierunki takie jak: filozofia, pedagogika, administrację, marketing i zarządzanie, politologię lub jeszcze jakiś inne gówno jak socjologia to nie dziwota że nie mają pracy...

"bezrobocie wśród absolwentów wyższych uczelni to 50 proc. wśród młodych do 27 roku życia ze 30." Tez na własne życzenie. Zamiast zacząć zdobywac doświadczenie zawodowe zajmowali się tylko studiami dziennymi , więc nic dziwnego , że nikt nie chce absolwenta bez doświadczenia w wieku pod 30stkę do przeszkolenia...

idiotą to jesteś co najwyżej ty. Umiesz tylko ubliżać kiedy brakuje ci argumentów.

Gość fdfdfdfdfdfdf
dziwy dostaly prace po znajomosci a teraz sie madrza, ilu ludzi robi 40 lat za marne grosze bo nie sa zlodziejami i cwaniakami, nie potrafią lizac dupy szefowi?

Gość fgfffgfgfgfgfg
chyba dupą pracowalas, bo inteligentni ludzie nie siedza na tym forum... ;)

no w sumie racja, ja dostałam pracę po znajomości... poznałam swojego szefa jak jechałam do wiednia stopem...

Gość buuu,
offerma 70 proc ludzi w polsce zarabia poniżej średniej krajowej (czyli 2500 netto)." niestety :O:( albo 1300-1500

jasne, że jest 20 os na jedno miejsce... właśnie dlatego trzeba ciągle pracować i podwyższać swoje kwalifikacje, poznawać ludzi, chodzić na konferencje i aktywnie brać udział w życiu społecznym!

można mieć też swoją firmę przy odrobinie zaradności ale nie, lepiej narzekać