Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

hehehe ano wyszalal sie za wszystkie czasy :) przeszlam z nim kawal drogi do apteki i okazalo sie ze dzis zamknieta :d kurcze :P

no wlasnie chcialam, nie wiem co mnie naszlo zeby o tej godzinie leciec do apteki hehe no nic, najwyzej jak sie jutro @ nie pojawi to skocze po niego raz jeszcze :)

nie wiem czy taki dobry, u mnie roznie z tym bywa, raz objawy sa a raz ich nie ma :) ale dziekuje za wsparcie :) to pomaga :)

Cześć kobietki. Ostatnio mnie nie było. Siostra przyjechała na kilka dni i nie mogłam za bardzo pisać. U mnie @ nie ma. Jajniki mnie dalej kłują jak na owulację. Nawet zrobiłam test owu, żeby sprawdzić czy na pewno nie mam drugiej:) Ale piersi trochę bardziej urosły i bolą. Myślę, że niedługo dostanę @. Dziś powinnam dostać @ i mimo tego, że gin kazał czekać do 28.08 to zrobiłam test dziś i negatywny:( Smutno jak nie wiem co. Czytałam o Waszych obawach co do wieku. Wg mnie na to nie ma reguły. Ja mam 22, jestem zdrowa a i tak nie wychodzi. Nie wiem co jest nie tak. Po @ ostatni raz próbuję z monitoringiem, a potem inseminacja. Myślałam, że w moim wieku nie będę miała takich problemów, a jednak.

hej dziewczynki. chcialabym sie do Was dolaczyc. Mam synka 3,5 letniego i teraz bardzo chcialabym miec drugie dzieciatko... w zeszlym miesiacu odstawilam tabletki, myslicie ze mam szanse od razu zajsc w ciaze? u mnie okres ma sie pojawic dopiero 9.09.11 wiec troche musze poczekac.

hej dziewczynki. chcialabym sie do Was dolaczyc. Mam synka 3,5 letniego i teraz bardzo chcialabym miec drugie dzieciatko... w zeszlym miesiacu odstawilam tabletki, myslicie ze mam szanse od razu zajsc w ciaze? u mnie okres ma sie pojawic dopiero 9.09.11 wiec troche musze poczekac.

Cześć iDusia pewnie że możesz się dołączyć,dopisz się do tabelki.Czym jest NAS więcej tym lepiej :-). A jeśli chodzi o tabl.to nigdy nie brałam,także w tej kwestii CI nie pomogę.POZDRAWIAM

czesc dziewczynki idusia witam , wpisz wiek, skad jestes i kiedy @ i ktory cykl staran.. masz duze prawdopodbienstwo zajcia w ciaze po tabletkach ale ja odczekalabym jakis czas aby organizm doszedl do siebie ale to niekonieczne:) ja tez bralam tabl 10 lat ale musilam odstawic ....

dziekuje za info:) stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 idusia...........23.........podlaskie......................1........09.09.2011 lady love........22........Portugalia..........ok..2lata.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie.....24....... 28.08.2011 wafelek80......31.........mazowieckie.................2.........30.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.....................1..........1.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie..................... ...5........15.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.........3.......19 .09.2011 gonia35.........36.........kuj-pom....................... .?........20.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22........Portugalia..........ok..2lata.....24- 25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie.....24.... ...28.08.2011 wafelek80......31.........mazowieckie................2.........30.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia....................1..........1.09.2011 idusia...........23.........podlaskie......................1........09.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie........................5........15.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.........3.......19.09.2011 gonia35.........36.........kuj-pom....................... .?........20.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

witam:) Gratuluję koleżance dwóch kreseczek:)) Kitka przeprowadziliśmy się z Gdańska do Oslo:) nie mam zawsze tyle czasu żeby pisać kilka razy dziennie ale staram się chociaż wieczorkiem pisać;)) dziś już 24.08 :D

Cześć staraczki.Karollllla,ale Cię wywiało,a czemu Oslo,jak Ci się tam mieszka

witam wszystkie nowe staraczki i życzę owocnych starań:) Dziewczyny mam pytanie, czy używacie może testów owulacyjnych i planujecie jakąś konkretną płeć dzidziusia? pozdrawiam serdecznie :)

Gość karolinkamalinka2
ja czekam ale na 1 kreske....mam nadzieje ze w ciazy nie bede a to jeszcze tyle czasu i stresu do wrzesnia

Hej, ja używam testów, ale nie planuję żadnej płci. Ja się ucieszę z dziecka niezależnie od płci. Testuję, żeby sprawdzić czy występuje u mnie owulka i kiedy. Ostatnio Karolla chyba pytała z jakiego miasta jestem. Pochodzę z okolic Olecka. Dziś od rana strasznie boli mnie brzuch jak na @. A ja mam tak, że mnie ćmi a potem jest skurcz mocniejszy i od razu wiem, że to już. Ale jak po 11 poczułam ten skurcz i poszłam do łazienki to na majtkach nie miałam nic tylko na papierze duuużo brązowego śluzu. To nie przypominało @. A teraz przestało i na wkładce miałam już tylko dwie małe brązowe plamki. Tylko brzuch mnie nadal okropnie boli, więc myślę że niedługo @ się rozkręci.

SadAngel22 o to chyba mieszkamy niedaleko siebie:) ja mam juz synka i marze o coreczce :)

hej dziewczyny !! w sumie nie wiem, czy pisze w dobrym temacie.... mam 3letniego synkam ktory zaczyna swoja przygode z przedszkolem- strasznie to stresujace... na poczatku miesiaca zdecydowalismy ze postaramy sie o rodzenstwo dla synka- i tu kolejny stres a mianowicie : 6 sierpnia mialam owulacje i od tego czasu bolal mnie caly czas brzuch... termin @ mam na dzis lub jutro, jednak cos mnie podkusilo i tydzien temu zrobilam 2 testy- jeden pod wieczor, drugi kolejnego dnia rano . Dwa testy wyszly pozytywnie.... i teraz boje sie zebym przypadkiem jutro @ nie dostala... od dzis bola mnie piersi i mialam rano mdlosci... trzymam kciuki za wszystkie starajace sie i za zafasolkowane !!!!

witam kochane ale sie rozpisalyscie mialam co czytac witam tez nowe kolezanki a ja sie dziwnie czuje od wczoraj mam jakis wzdety brzuch jakbym byla conajmniej w 5 miesiacu ciazy jajniki mnie cmia ale jak nigdy mnie mnie bola piersi jutro zrobie test ale pewnie zobacze 1 kreske

tak jak myslalam.. nic z tego, przyszla @ :( z samego rana.. mam juz serdecznie dosyc.. rycze jak glupia a przeciez wiedzialam ze tak bedzie.. boje sie tych wszystkich badan ktore mnie czekaja :(