Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

zuzka dla mnie to nie możliwe że masz 2 tygodnie do @ chyba coś pomyliłaś.... może ty zaszłaś w ciążę w poprzednim cyklu??? poczytaj na necie 2 tygodnie przed @ to żaden test ci nie wykaże ciąży, nie ma takiej opcji... truskavka a ty nie kombinuj bo 5 dni przed @ to marne szanse żeby coś wyszło, poczekaj jeszcze trochę.

chzi o to , że nie mogę. Biore luteine i jutro jest ostatni dzien przyjecia jej ( bralam 10dni) a przeciez w razie ciąży ostawienie jej moze spowodować poronienie, dlatego musze wiedziec czy jestem w ciazy czy nie

Gość karolinaaaaaaaaaaaaa
czesc dziewczynki , ja doweiedzialm sie ze bede mama 22. 08 teraz juz 9 tydzien mi oleci a termin na koniec kwietnia

no to testuj truskavka;)) kup sobie czuły test w aptece i działaj:) a twój lekarz co kazał ci robić? mnie też korci ale czekam:)

Gość Magdula_25
Witajcie! Chciałabym dołączyć się do rozmowy. Staramy się z męzem o nasze pierwsze dziecko. To nasz 3 cykl starań. Termin miesiączki mam na jutro, ale na szczęscie nadal jej nie ma. Jesteśmy pół roku po ślubie. Oboje pochodzimy z rodzin wielodzeitnych, więc na jednym dziecku nie poprzestaniemy. Planujemy aż sześcioro. Dwoje pierwszych dzieci chcielibysmy miec z różnicą roku, dlatego praktycznie zaraz po porodzie będziemy już współżyc bez zabepieczenia. W tym cyklu kochaliśmy się w samym środku, tj. 13dc, 15 dc. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

wlasnie nic nie mowil kazal odstawic po 10 dniach a jak okres nie przyjdzie to testowac i brac dalej. ale wlasnei z luteina jest tak , że w razie ciazy przestanie sie brac to wywoła @ i mozna stracic ciaze a tego nie chce dlatego wole sie upewnic , a jak wyjdzie negatyw, to i tak bede brala lutke dalej do dnia spodziewanej @ i kolejny test. trzymajcie mocno kciuki, choc wydaje mi sie , że nic z tego. nie mam zadnych objawow procz "czucia jajników" tzn caly czas czuje jak mi pulsują ale czy mozna to nazwać "objawem" to nie wiem

Witam Magdula:) i podziwiam za chęć posiadania tak dużej rodzinki:) ale jak macie warunki to czemu nie. Trzymam kciuki! powodzenia

Gość Magdula_25
Witajcie! Chciałabym się dołączyć. Z mężem staram się o dziecko od 3 cykli. Termin miesiączki mam na jutro. Na szczęscie nie pojawia się póki co. Mam 25 lat. Oboje z męzem pochodzimy z rodzin wielodzietnych , dlatego planujemy aż sześcioro dzieci. Dwoje pierwszych dzieci chcemy mieć z różnicą roku, dlatego praktycznie zaraz po porodzie będziemy współżyc już bez zabezpieczenia. W tym cyklu współzycie bylo w 13 i 14 dc. Zobaczymy...Póki co lekko bolą mnie piersi.

lekarz nic nie mowil, powedzial tylko , że mam brac 10 dni a potem czekac czy dostane czy nie , jesli nie dostane to robic test i w razie ciazy brac dalej. niestety jesli bylabym w ciazy i przestala brrac, moglabym poronic a tego nie chce , dlatego wole sie upewnic. jesli test pokarze negatyw to i tak bede brac dalej luteine do dnia spodziewanej @ i wtedy zrobie test i sie przekonam. takze dziewczyny trzymajcie kciuki! ale chyba sie nie udało, bo nie mam zadnych objawów, procz tego , że czuje "pulsujace" jajniki (głownie prawy) ale nie wiem czy mozna to nazwać objawem

sorka za 2 wpisy :P Magda życze powodzenia! faktycznie 6 dzieci nie lada wyzwanie , ale ja też pochodze z wieloletniej:P mam 4 rodzeństwa więc wiem co to znaczy :D

Gość Magdula_25
Ja mam też czworo rodzeństwa, mąż aż sześcioro, dlatego wypośrodkowaliśmy i chcemy szósteczkę:-)

hm truskavka ja to bym posłuchała lekarza ale rób jak uważasz:) i życzę ci tych 2 kreseczek. U mnie jeszcze 4 dni i @ powinna być. Zwariuję:P korci mnie ten test jak cholera ale czekam:D

haha teraz patrze co napisałam WIELOLETNIEJ hahahaha miało być WIELODZIETNEJ sorka ale jestem dzis strasznie rozkojarzona

karollao dzien przede mną! trzymam kciuki, zebys nie dostała, ja chce zrobic dla swojego spokoju. zobaczymy

Gość napewno lepeij niz w
nie rozumiem czemu wy nie robicie testów jak wam sie spoznia ewentulaba@? przeciez robiąc wczesniej roczarowanie jest jeszcze gorsze:O

Gość napewno lepeij niz w
zyzka dlugo sie staracie juz? robiliscie jakies badanka?ja staram sie juz ze trzy lata okazalo sie ze maz ma paciorkowca w nasieniu terz kuracja antybiotykowa i zobaczymy czy wrogi sluz jest tego przyczyna ale wkoncu trafilismy na dobrego lekarza noi klinike leczenia nie plodnosci

zuzka ginek raczej nic nie zobaczy, no chyba, że to ciąża z poprzedniego cyklu jak któraś tu wspomniała, ale dziwne , że tak szybko testy Ci wykryły

pamietaj, że po zapłodnieniu dopiero po ok. tygodniu dochodzi do zagnieżdzania i dopiero wtedy wzrasta poziom hcg. Moim zdaniem za szybko ale nie wykluczam. a powiedz jaki masz cykl, ile dni?

hm... zuzka kurcze sama nie wiem co ci poradzić:) może test u Ciebie wykazał ciążę tak wcześnie. Zastanów się czy na 100% miałaś ostatnio normalną @ może tylko plamienie:))) idź do lekarza bo jesteśmy wszystkie ciekawe:) truskavka a ty testuj:) a ja muszę zachować spokój:D

czesc dziewczyny , widze ze sporo sie dzieje , zuzka ale masz szczescie dzien po okresie to jest cos :) jesli test pokazuje mocne kreseczki to ciaza jest :) kitka a jak u Ciebie ?

a więc wychodzi na to, że zaraz po okresie faktycznie miałaś płodne. Także raczej w ciąży jesteś. a skoro tak szybko Ci testy to wykazały to może bliźniaki?

Gość blizniaki buahhhhaha
test tu nie ma nic do rzeczy idz na beto dziewczyno a nie filozofuj

Gość karolinaaaaaa
dziewczyny ja zaszlam w ciaze 9dc przy cyklach 29 d niowych

Cześć Dziewczynki u mnie niestety @przyszła,więc koniec ze starankami :-(.Trzymam za was kciuki,fasolkujcie,będe do Was czasami zaglądała. Fdeee a za Ciebie to trzymam kciuki podwójnie i mam nadzieje że z naszą FASOLKĄ jest wszystko ok. PAPANULKI