Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

zuzka jasne że można, weź pod uwagę że plemniki w dobrych warukach mają długą żywotność:) testy w tą stronę się nie mylą;)) GRATULUJĘ:))) ale oczywiście tylko lekarz może na 100% potwierdzić ciążę

a czym twój mąż się zajmuje?? gdzie pracuje? ja ci powiem Zuzka z własnego doświadczenia że jak masz możliwość to jedź do męża bo życie na odległość jest bez sensu. Za chwilę pojawi się dziecko i takie życie jest do bani. Może i są pieniądze ale kasa to nie wszystko

Witam, Przedemną kolejny tydzień niepewności, HCG ciągle rośnie, a serduszka nie ma, to już 8tc. Dlatego jest podejrzenie pustego jaja :-( w środę idę na kolejne HCG i USG, wtedy będzie więcej wiadomo. Strasznie to wszystko przezywam.

fdeee kochana zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze zobaczysz serduszko 3mam bardzo mocno kciuki

Gość do fdee
nie martw sie jestesmy z taba. ja delej czekam nie nastawiem sie lepiej sie mile zaskoczyc niz rozczarowac. wczoraj bolal mnie pepek i dziwny bol jakby macica sie mi rozrywala dzis nic cisza jedynie starszny apetyt pewnie przed@ staraczka86

Gość ja nie wiem teraz sama
czemu jak ja bylam u lekarza powiedzial ze ciaza przestala sie rozwijac i serduszko nie zabilo w 7 tyg musialam pojsc na zabieg. teraz sobie mysle moze byla szansa jeszcze poczekac moze to wina lekarza?? staraczka 86

zuzka nie możesz przenieść się do męża??? fdeee czekanie jest najgorsze ale my tutaj wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki:) musi być dobrze i tak masz myśleć !!!

Mój lekarz mówi, że trzeba powtarzać HCG i czekać nawet do 10tc, żeby mieć pewność. Założyłam watek w którym dziewczyny pisały, że serduszko pojawiło się w 9tyg.

teraz tak patrzę u mnie jeszcze 5 dni i powinna @ (NIE) przyjść tzn biorąc pod uwagę cykl 28 dniowy. Ale mi ten cykl szybko zleciał:) nie wiem jak ja teraz te 5 dni wytrzymam... miałam się nie nakręcać ale czekanie zabija:D

Fdee 3maj się Kochana, może ciąża jest jeszcze b wczesna dlatego serduszka jeszcze nie widać, może wybierz się jeszcze do innego lekarza... Zuzka gratulacje :) Ja miałam super weekend z mężem i synkiem, już dawno nie było tak fajnie, bo mąż tylko praca praca praca, świątek piątek czy niedziela...a teraz powoli już zaczyna mieć wolne weekendy z czego bardzo się cieszę. Na wieczór mam pyszne winko robione przez moją mamę, do tego zrobię jakąś dobra kolację :) miłego wieczoru, i oby jak najwięcej dobrych wieści od Was..

zuzka jeżeli mąż ma normalną legalną pracę to co za problem?:) pakuj się i jedź i nie kalkuluj bo razem zawsze jest łatwiej. Nie znasz języka? to się nauczysz:)

Gość takasobiejoaska
czesc dziewczyny :) Zaczynamy z chłopakiem starania o dzidzię, w sumie do tej pory zawsze się zabezpieczaliśmy, teraz czuję że to ten czas, jesteśmy gotowi, mamy swoje latka (mam 27 lat). Od jakiegos czasu ta myśl nie dawała mi spokoju że ja już chcę :). Mam teraz @. Po @ zaczynam hehe :) mam nadzieję że bede mogla tutaj z wami sobie popisywac i razem z wami czekac na te 2 kreseczki :)

Gość mamaAniołków
Hej ja problemu z zajsciem nie mam tylko z onoszeniem przy 4 ciażach mam tylko jedno dziecko!synka Maciuńke .Chcę bardzo drugie dziecko ale się boję!

aktualizacja :) marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ..2.........1.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..1.......09.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie..................... ...5.......15.09.2011 lady love........22........Portugalia........ok..2lata.......16-1 8.09.2011 kitka35.........35........zachodniopomorskie.........3.. .....19.09.2011 nenia.............23........lubelskie.................. ....12......20.09.2011 gonia35.........36.........kujpom....................... .?........20.09.2011 truskava888...21........pomorskie................4...... ......23.09.2011 afelek80......31.........mazowieckie...............3... ......25.09.2011 stock121......25..........lubelskie...................... 2........25.09.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie.....25.... ...27.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..2.......13.10.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

no ja już w łóżeczku i czekam na mężusia :) ale coś mnie zaczęły piersi bolec a do okresu jeszcze sporo czasu i na nic się nie nastawiam aktualizacja marta2387.....24..........śląskie...................... 11....ok.28.09.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ..2.........1.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..1.......09.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie..................... ...5.......15.09.2011 lady love........22........Portugalia........ok..2lata.......16-1 8.09.2011 kitka35.........35........zachodniopomorskie.........3.. .....19.09.2011 nenia.............23........lubelskie.................. ....12......20.09.2011 gonia35.........36.........kujpom....................... .?........20.09.2011 truskava888...21........pomorskie................4...... ......23.09.2011 afelek80......31.........mazowieckie...............3... ......25.09.2011 stock121......25..........lubelskie...................... 2........25.09.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie.....25.... ...27.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..2.......13.10.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

aktualizacja marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ..2.........23.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..1.......09.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie..................... ...5.......15.09.2011 lady love........22........Portugalia........ok..2lata.......16-1 8.09.2011 kitka35.........35........zachodniopomorskie.........3.. .....19.09.2011 nenia.............23........lubelskie.................. ....12......20.09.2011 gonia35.........36.........kujpom....................... .?........20.09.2011 truskava888...21........pomorskie................4...... ......23.09.2011 afelek80......31.........mazowieckie...............3... ......25.09.2011 stock121......25..........lubelskie...................... 2........25.09.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie.....25.... ...27.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..2.......13.10.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012 wiesz to nie jest tak że on Cię nie chce tylko się boi pewnie że nie podołacie. Ja gdybym czekała na decyzję mojego męża to do dziś byśmy gdybali i analizowali. Ja mojemu mężowi powiedziałam tak "albo wracamy razem do Norwegii albo rozwód bo to dalej nie ma sensu" Przyznał mi rację. Mieszkamy razem prawie 2 msc i powiem ci że nie jest nic gorzej tylko lepiej:) Więc może i Ty zaryzykuj:)

Gość ANUSIA 86
Zuzka gratuluje pocichutku.Ja po weselu kuzynki wybawiłam sie z męzem jak nigdy:))w czoraj dostałam okres///Mąż troche posmutniał chyba miał nadzieje ze wkoncu sie udało bo miesiac ten staraliśmy sie może za mało?eh sama już nie wiem.Zuzka powiedz co łykałaś?

hej dziewczynki! :) u mnie jeszcze 5 dni do @ i teraz nie wiem czy odstawić lutke czy nie? bo biore ją przez 10dni i dziś jest ostatni dzień, ale jeśli udało mi się to nie moge odstawić . i jestem w kropce. Bo test 5 dni przed @ pewnie bedzie negatywny. Co do obiawów to nie mam zadnych prócz tego , że cały czas czuje janiki , zwłaszcza prawy, tak jakby cały czas mi pulsowal. Witam nowe dziewczyny i życze owocnych staranek

Anusia86 głowa do góry:) i starajcie się dalej. Truskavka kurcze ja nie jestem specjalistą może zadzwoń do ginekologa?? tzn tego ktory Cię prowadzi bo on będzie wiedział na 100% co ci poradzić

na bete nie da rady iść, bo praca.... ewentualnie test jutro z rana ale bardzo czuły. Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki w takim razie juto

za gratulacje!!!!! :) 2 tyg do @ a test już Ci wykazał II kreski? co robiłaś za test? bo ja musze jutro zrobić a jestem 5 dni przed @