Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

łaaa leczo też bym zjadła:) aivy - ja głownie korzysam z kalendarzyka, bo śluzu płodnego nie maiałam już kilka dobrych miesiacy, choć w tym miesiacu wystapil skromnie ale byl choc tylko przez 1,5 dnia

ja tez lubie leczo,mniam:) ale nawet jak się odczuwa,że mało jest śluzo-to nie znaczy ,że owulacji nie ma?

to zapraszam dziewczynki:) a co do sluzu to ja w sumie wogole nie mam ale do owulacji dochodzi z tego co gin mowi choc w tym cyklu cos tam mam

w sumie sama nie wiem jak to jest z tą owulacja. Wystepuje ona 14 dni przed nastepna miesiączką . czyli przy cyklach 28dniowych owulacja wystepuje 14dc. Z innego źródla wiem, że ponoć w dniu, gdzie śluzu jest najwiecej to jest owulacja. Ale czy to jest prawda to nie wiem.. Niektore dziewczyny pisały, ze u nich wystepowała owu 20dc gdzie myslały, że są juz po ! więc lepiej określić tylko dni płodne

Gość staraczka 86
a u mnie jeszcze nie ma @. boli dzies brzuch jak na okres pewnie dzis albo jutro bedzie. tylko ta wydzielina gesta biala i duzo

Jestem załamana...wyglądam coraz gorzej...a przecież nie używam maści dopiero kilka dni...wszystko mnie piecze...Właśnie brałam kąpiel w oilatum i nawilżyłam skóre balsamem ale co z tego jak zanim sie posmarowałam wyskoczyło mi juz kilka bąbli a poprzednie rany zaczeły piec...nie wiem ile tak pociągnę...czemu mi sie to przytrafiło...mam dość...Uczulenie mam na nikiel i wszelkie detergenty- takze nie moge nosić zadne biżuteri- nosze tylko obrączke- moj bład ale nie potrafiłabym jej nie nosic. W domu też nic nie moge zrobic- wyobrazcie sobie jaki ja mam problem umyc okna ,podłogi czy naczynia skoro odrazu mam rany na dłoniach a nie moge uzywac rekawiczek bo sa z lateksu na który tez mam uczulenie...Chciałabym żeby ten koszmar już minąl!!!!

nenia bardzo Ci współczuje,nie mam alergii,ale mogę sobie wyobrazić jak cierpisz :-(. Staraczka wszystko wskazuje że zafasolkowałaś :-),nie stresuj się tak co ma być to będzie,jestem dobrej myśli co do Ciebie. Fdeee odezwij się,jak nasza pierwsza dzidzia?Co tam u Ciebie.POZDRAWIAM i trzymam za Was wszystkie kciuki. Ja też nie wiem czy mi się powiodło,mam nadzieje że tak,zobaczymy.Piersi już mniej bolą,nie wiem czy to dobrze czy nie. Buziaki

Gość co chwile nie pasuje moj nik
to ja starajaca 86 test ktorz robilam byl o duzej czulosci bo az 25 moze dlatego nie wychodzi. ale nie mysle i nie nastawiam sie

Gość gdzie wszyskie sie podzialysci
????

witam nowe dziewczyny! :) Nena bardzo Ci współczuje, alergia to straszne cholerstwo, wiem, bo moje dziecko to alergik... byłaś u lekarza a propos tych maści?

hejo! ja też Ci współczuje , ja co prawda mam na nikiel ale tylko na uszach, tzn nie moge nosic byle jakich kolczyków. Tylko złote albo srebrne. a co do nastroju dziś mam paskudny;( nie dośc, że wstałam z potwornym bolem pleców ( chyba przesiliłam wczoraj) to jeszcze byłam u fryca i tak mnie obcieła , że nachetniej zapadłabym się pod ziemie.

Truskava-włosy odrosną,nie martw sie :)ja chodzę farbowac-i tak mi farbuje,że tydzień czasu i po kolorze,już mi też ręce opadają,

Dziwczyny dziękuję że tu jesteście...Bez Was byłoby mi trudno przez to przejsc..Uwielbiam Was za to wsparcie :* truskava ja też dzisiaj wstałam z bolem pleców:) Dzisiaj czuje sie lepiej...a i nastrój mam troszke lepszy....Miałam tak piękny sen- chyba wynagrodził mi wczorajsze załamanie- że nie chciałam sie obudzić...Śniło mi sie ze byłam w ciąży:) I miałam taki piękny brzuszek...aj...cudownie było... Jeszcze pare dni i zrobie test... brzuch jeszcze pobolewa, ale najbardziej martwi mnie bol piersi bo tuż przed okresem zawsze mniej bolały a mnie bolą jeszcze bardziej..nie moge ich dotknąc...Żeby w koncu mi sie udalo...

ae ścięła mnie na chłopaka :( mam włosy dł. 5 cm! szlak mnie trafia. nawet nie moge ich związac, wiec kupiłam szerokie opaski i wszystko co sie da zwiazuje w tyci tyci kica. Odrosnac odrosna ale ile bede musiała czekac:( jak mój mnie zobaczy to mnie wyśmieje. Nenia super sen, oby Ci się udało! trzymam kciuki z całych sił ;*

Truskava a wczesniej miałas dłuższe włosy? Ja wiele razy chciałam sciąc na krótko ale zawsze jak byłam na fotelu fryzjerskim rezygnowałam:) ze strachu przed tym jak mogłabym wyglądac...heheh Ale ty nie martw sie kochana...aivy75 ma racje wloski szybko odrosna, a męzem sie nie przejmuj- bo napewno Cie nie wysmieje...Mo nawet nie zauwarza jak coś robie z włosami:) hehe

miałam włosy do ramion, więc na pewno zauważy- chyba, ze bede chodzić przy nim w kicku i opasce wtedy nie powinien. no nic musze czekać;/ mó to nawet zauważy jak kupie sobie nowy lakier do paznokci. mowi ,że mam jakąs obsesje na ich punkcie:P także jest strasznym wzrokowcem

A ja przed swoim zawsze cos ukryję:) Czasem zauwazy że mam cos nowego i zapyta kiedy kupiłama, ale przeważnie nie zwraca na to uwagi:)

Nenia-kiedy powinnaś dosta@? Truskava-ale masz tak wycieniowane włoski czy równo po 5cm

Korci mnie zrobienie dzisiaj testu....Najgorsze jest to że mam w domu pięć sztuk-gdybym nie miała jakos bym wytrzymała..a tak to strasznie mnie korci...aj

z tym okresem to u mnie ostatnio roznie, bo ostatnio miałam tak co 33-35 dni. Wczesniej jak w zegarku przez rok co 30 dni. Dziś mam 26 dzien cylku.

nenia musisz wytrzymać- teraz może jeszcze nic nie wykryć. a co do włosów poprostu cieła na prosto, zero cieniowania, kształtu... dno totalne. szczerze powiedziawszy sama lepiej bym sobie to zrobiła.

witam kochane nenia tez współczuje tej alergii ale co zrobic takie mamy niestety życie ale ten co nie powinien to wszystko ma a ten co sie stara to przeważnie nic ale mam nadzieje ze twój sen się sprawdzi:) A co do fryzjera to ja ostatnio miałam jakąś chandrę i stwierdziłam ze jak nie obetnę dzisiaj włosów to już wogole i ścięłam z włosów do łopatek na bombkę taka przed ramiona ale każdemu sie podoba tylko mąż grymasi bo woli mnie w dłuższych włoskach :D z tym ze ja mam zaufana fryzjerkę koleżankę po fachu :)

ja już rezygnuje z fryzjerów. NIe będę już ścinac a jeśli już bede musiała to najpierw wysłucham opinii koleżanek i wtedy ewentualnie

Gość ANUSIA 86
Hey kobietki:))Co do fryzjerów to też miałam różne przykre doświadczenia a to grzywke ścięli mi za krótko i chodziłam w opasce,a to zrobiłam balejaż którego nie było wogóle widać.Ehh ale ścięcie na ,,boba'' podoba mi sie najbardziej:)teraxz zapuszczam bo mężowi tez podobam sie w długich włosach.U nas winobranie( ja jestem z zielonej góry)ale nawet nie mam czasu żeby wyjść na miasto.Siostra moja jeszcze miała operacje gruczolaka przysadki i dzisiaj wkoncu wychodzi do domu.A w sobote na wesele idziemy z mężulkiem moim.Tak sie ciesze bo on pracuje po 10 godz i już widze ze jest przemęczony no ale sezon urlopowy u niego w firmie wiec musi tyrać.Ja dzisiaj do pracy na nocke

Gość ANUSIA 86
Też sie cieszymy bardzo;))Rok temu byliśmy na swoim a teraz idziemy jako goście:)))

to udanej zabawy życzę :) muszę popytać koleżanek czy sie nie hajtają to wbije się jako maszek hehehe :)