Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

ale cicho jakos teraz sie zrobilo a ja o 12 mam dzownic czy ide do pracy bo okazalo sie brak materialu i niewiadomo czy dzisiaj bedzie

dokłanie. lipa est z tymi godzinami pracy. JA ciesze sie , że mam zawsze na 8 do 16 gdybym miała na 14 to cały dzień w plecy

znaczy wiesz moglabym normalny urlop wziasc ale szkoda mi bo chce isc w pazdzieniku na wczasy po grusza ale z drugiej strony czemu ja na tym mam cierpiec

no fakt, szkoda urlopu jeśli potem masz wziąć wolne. ja powoli mykam. Musze się zwolnic z pracy i pomóc mamie bo jest chora;/

Tak sobie myślę że fajnie by było gdyby chciaż jednej w tym miesiącu sie udało...

Gość karollllllllllllllllllllllllla
hej:) witam wszystkie nowe dziewczyny:) ja zapomniałam już o tych moich starankach bo ciągle coś latam i załatwiam. Moja Hania zniosła pierwszą podróż samolotem rewelacyjnie, myślałam że wysiedzi tej godzinki ale sie udało;) w piątek wracamy do domku. Już nie mogę się doczekać;)

nenia nie jedna tylko więkść :) każda z nas już by chciała. to mój 20dc i ciągle czekam ale nie mam w sumie zadnych objawów. Mam tylko wrażenie jakby mi ćmił prawy jajnik ale nie wiem czy to psycha nie płata mi figla. Chociaż mam biały gęsty śluz, więc pewnie się nie udało. karolllla dobrze, że nie myślisz o strankach:) wtedy szybciej się zachodzi:) nie zdziwiłabym się jeśli nie dostałabyś @ :D

hej kochane a ja juz od rana na nogach jeszcze autko mi się zepsuło zaś wydatek :( ostatnio coś nie umiemy nic mieć na prostej zawsze coś. Tez mam nadzieje ze większości z nas się uda ale ja nie mam co na to liczyć bo liche były w tym cyklu starania

hehe ja też musze zawieśc swój samochod do mechanika ale nie moge bo nie bede miala czym dojezdzać do pracy, musze wymienić wachacze i przednią szybe bo mam pękniętą, ale póki nie pęknie do końca, bede jeżdzic:P marta nigdy nie mów nigdy! a nóż widelec to bedzie ten szczęśliwy

truskava chcialabym zeby tak bylo ale na nic sie nie nastawiam no ja tez jutro musze wziasc od tesciowej auto bo tak bym nie miala jak dojechac bo nie mozna jezdzic tym autem

zostało mi tylko w takim razie trzymanie kciuków za Ciebie i wszystkie inne, aby w koncu wpadla nam dobra nowina :)

Gość poczatkujace gotowanko
to gesty bialy sluz oznacza brak ciazy??

Ja wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam drudi test ciązowy....doszukiwałam się drugiejkreseczki ale za nic nie mogłam jej zobaczyć...Ja wiem że mi sie napewno nie udało- czuje to po kościach..no cóz..

?? odpowiedzcie prosze

nenia jeśli nie w tym miesiącu to w przyszłym . Nie trać wiary kochana. poczatkujace gotowanko- jesli masz duzo bialego sluzu lub wodnistego to mozesz byc w ciazy. Ja mam gesty bialy ale zawsze tak mam przed @

chcialabym,zebys miala racje :) pozdrawiam :)

Cześć dziewczynki u mnie coś mój synek choruje,gorączkę miał w niedziełę wieczorem,trzy dni bez i wczoraj znów,nie wiem co myśleć,dzisiaj narazie bez temp,ale jak długo :-(. Nenia jeszcze za wcześnie na testowanie,nie stresuj się ja jestem dobrej myśli co do Ciebie,nie wiem czemu.Poczekaj z tym testem,co ma być to będzie czy zatastujesz czy nie :-),a tak niepotrzebne rozczarowania.BUZIAKI

Kitka dzieki za wsparcie... ;* kochana jestes :) Jakos tak mnie podbudowałaś że znów mam nadzieje- nie wiem jak Ty to robisz:)

nadzieje zawsze trzeba mieć,bez niej byłoby beznadziejnie:-),a ja jestem dobrej myśli co do Ciebie.POZDRAWIAM

nenia ja tez 3mam mocno za ciebie kciuki i mam nadzieje ze ci sie uda :) a ja mam strasznie brudne rece od obrzechow bo obrywalam i niewiem jak to mam domyc teraz a jutro do pracy