Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

Cześć dziewczynki,fdeee nie martw się za wczasu,bo tylko dzidzi zaszkodzisz,ja mam ogromną nadzieje,ze wszystko jest ok,i bądż proszę dobrej myśli :-).Starająca nie potrzebnie się denerwujesz,postaw się na miejscu fdeee,ona się martwi i faktycznie nie powinnaś jej teraz o tym opowiadać.Nenia ja też mam potwornie obolałe piersi,może mi się udało.Gorąco pozdrawiam. Fdeee odzywaj się głowa do góry.

Gość TO JA STARAJACA 86
ja rozumiem ze sie martwi ja tylko tez chcialam powiedziec ze i ja bylam do 7 tyg i wiem jak to wyglada ale u mnie juz serduszko nie zabilo a to bardzo i na dlugo boli. a tak poza tym bez zmien 2 test i negatywny teraz nie wiem w pochwie 37 cieplo wilgotno i biala wydzielina jest tez mi troche niedobrze, tylko ten bol brzucha sugeruje mi ze zaraz bedzie pewnie @

starajaca a kiedy mialas dostac okres? u mnie narazie bez zmian. bete jak cos to dopiero w przyszlym tyg bede mogla zrobic :( ale obawiam sie ze cykl mi sie rozregulowal i dlatego @ sie spoznia..

Gość TO JA STARAJACA 86
mialam tak 15 lipiec pozniej 12 sierpnia czyli wg mnie powinnam miec 8 test 1 robilam w piatek dzis kolejny

ja mialam dostac 9.09. test dzis robilam i znow negatywny. poczekam pare dni zrobie jeszcze jeden test a jak znow negatywny wyjdzie to w przyszlym tyg pojde na bete

Gość TO JA STARAJACA 86
no to jestesmy w podobnej sytuacji. tylko ze wiesz ostatnio wyszedl mi pozytywny po tym kiedy okres byl dziwny niz zwykle to bylo pozniej niz teraz. to i ja poczekam

Gość TO JA STARAJACA 86
juz nie wiem poczekam jeszcze moze przyjdzie @

idusia idz od razu na bete. jesli jestes w ciązy to od razu bedziesz wiedziala a tak marnujesz tylko pieniadze na testy :)

Jak pech to pech i to 13- tego :( idusia nie martw się i pamietaj że nie jestes tu sama:) ja jeszcze czekam na sowoj @ albo jego brak:) ciagle tak samo sie czuje...az mnie korci zeby zrobic test ale to jeszcze za wczesnie wiec musze wytrzymac...jeszcze chociaz do soboty...

dokładnie nenia jak pech to pech, ale po to tu jesteśmy, żeby się wspierać i nie tracić nadzieji, bo w końcu każda z nas pochwali się dobrą wiadomością

Gość aivy75
Witam, chciałabym dołączyć do Waszego grona-mam synka 3,5 roczku i staramy się z mężem o drugie dzieciątko,na razie niestety bez efektu,ale mam nadzieję,że w końcu się uda ;)

dziękuję Truskava:),przed nami kolejny miesiac starań-mam 4 dzień@

a długo już się starasz? u mnie to 5 cykl zobaczymy czy ostatni czy też nie. no już za pare dni będziesz mogła działać :)

teraz będzie 5 cykl,ale na pierwsze dziecko czekałam 7 lat:) i kiedy przestałam sie leczyć, i pogodziłam się,że już nie będę miała dzidzi-to zaszłam w ciążę:)

dziekuje dziewczyny za mile slowa! oczywisci bedziemy sie starac dalej to byly dopiero nasze pierwsze starania:) aivy75 ja tez mam synka 3,5 letniego :)

dokładnie, i nie obserwowałam cykli, ani potem pierwszych objawów-i jest synuś:) a teraz-to masakra, wydaje mi sie,że mam wszystkie objawy ciąży i przychodzi@:)

Truskava-to Ty juz po owulce?:) radosne oczekiwanie, życzę Ci żeby teraz się udało;)

witam was kochane i nowa koleżankę :) u mnie kiepsko w tym cyklu ze starankami :/ ale za to dzisiaj kupiłam sadzonki winogronu jasnego i różowego żeby posadzić na ta perwole :) i tak szybko zlecial ten czas ze jeszcze troszkę i będę musiała sie zbierać do pracy. iDusia szkoda ze dostałaś @ ale znowu najmilsza część czyli staranka choć wiem jak każda czeka na te wymarzone 2 kreseczki