Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość We_ronika
Ja kupiłam zielona kawę w sklepie piekna24.pl - schudłam 11kg - jestem już kilka miesięcy po tej kuracji i jojo nie było

Gość Ritulla
Witajcie, czy pozwolicie, że do Was dołączę:)? Dziewczyny, mam problem - od 4 dni jestem na kapsułkach slim green coffee 1000 i od wczoraj mam...biegunkę po każdym posiłku :( Czy Wy też tak macie, czy tylko ja jestem taka wyjątkowa? Ogólnie brak apetytu i świetna energia, więc...nie jest źle...Może w końcu pozbędę się uciążliwego koła ratunkowego...hehe...Pozdrawiam...

Gość Ariana9
witam, uwielbiam pić czarną sypaną kawę, ale odkąd jestem w ciąży pije ją rzadko,( podobno jest niewskazane jej spożywanie w ciąży ) moje pytanie to czy zieloną kawę można pić w ciąży? nie chodzi mi o schudnięcie tylko brakuje mi OGROMNIE KOFEINY! i zastawiam się, czy ta zielona kawa jest bezpieczniejsza niż czarna sypana, którą tak uwielbiam, pozdrawiam

Gość Ariana9
Dziękuje czarna porzeczka 30:)

Gość gość
jest lepsza od sypanej, tak czytałam. również stosuje zieloną kawkę ze sklepu piekna24 i pobudza, odchudza i pomaga w utrzymaniu diety.

Gość sylwia 73
witam ,dzis kupiłam zielona kawe w kapsułkach ..no i zaczełam kuracje ,jestem ciekawa na efekty.mam w planach na ten rok 10kg mniej ...ćwicze pilates ograniczam posilki ,zobaczymy czy zadziała..pozdrawiam

Gość gość
a skąd brałaś z piekna24.pl ? zastanawiam się właśnie nad zakupem

Gość gość
Zażywam od tygodnia. Waga nie spadła nic kompletnie. Jem mniej ,nie jem słodyczy dużo pracuje fizycznie. Jem 4 do 5 posiłków dziennie. I nic . Straciłam wiarę ,że jeszcze uda mi się schudnąć :( a mam 33 lata.

Gość gość
Zielona kawa piłam 1000 leptina po 3 tyg trzymania diety 1200 kalorii schudłam ledwie 2 kg , ale wiem ze tylko diecie to zawdzięczam , ale kupiłam 2 dni temu nowość leptina greencoffe coffe 1500 i juz wiem ze działa , znam to uczucie jak nie chce sie jeść i cały czas jest pragnienie i człowiek sie poci także ta napewno działa !

Gość gość
tak, zieloną kawę kupowałam na piekna24.pl

Gość gość
Również polecam zieloną kawę 1600 ze względu na bogaty skład i silny ekstrakt z zielonej kawy. Jestem w tracie 2 miesiąca stosowania i jest czym się pochwalić...parę kg mniej:) Dodatkowo zaczęłam zdrowiej się odżywiać tzn więcej warzyw i owoców w codziennej diecie. nie wiem gdzie lokalnie można ją kupić ja zamawiam na internecie http://www.sklep-vitality.pl/409-green-coffee-1600-800mg-90-kapsulek.html

Gość gość
Witam! czy na pewno ktoś próbował kapsułki zielonej kawy bo to nie chodzi o picie zielonej kawy ponieważ podczas procesu palenia kawy traci walory; chodzi o kwas chlorogenowy. Amerykański program poleca Green Coffee Bean Max z 50% kwasem chlorogenowym. Health Journal chodzi o to samo ale nie ma podanej nazwy produktu i ceny, a osoby podające opinie są fikcyjne już były dawno na innych dietach internetowych. Już dawno śledzę diety i raczej nie ma diety cud! Po prostu bez słodyczy, mniej tłuszczu, ćwiczenia i będą rezultaty. Ale jeśli ktoś używał tych kapsułek to proszę o nazwę i gdzie mogę kupić a na pewno spróbuję i opiszę na ten temat.

Gość kalinatamkalinatu
Czytałam mnóstwo różnych wątków na ten temat i muszę wam powiedzieć, że zastanawiałam się poważnie czy wydać pieniądze na tą zieloną kawę, czy nie... No bo naprawdę różne są opinię, ale stwierdziłam, że raz się żyję... No i poszukałam sklep online (a propos- pełno ich na necie) i kupiłam Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600 - cena mnie trochę odpychała, bo w gruncie rzeczy 150 zł nie leży na ulicy, ale słuchajcie... NA MNIE ONA DZIAŁA... I nie wiem, czy to dlatego, że oprócz prostego picia uprawiam również sport, czy ona naprawdę ma takie właściwości, ale działa i tutaj nie ma o czym dyskutować. Nie wiem, może to zależy od organizmu? Niby takie tabletki, które mogą się wydać, że to znowu "pic na wodę", ale jednak... Bądź co bądź... ja polecam, bo najgorsze jest słuchać innych, a samego siebie nie. Pozdrawiam **** "Oh Kalineczko- Jaka Ty nieznośna - powiedziała babcia, a ja schowałam skradzionego z szafki cukierka"

Gość AREK 90999
HITLER HITLER

proszę o podpowiedź jak przyrządzić smaczną zieloną kawę tak żeby jak najbardziej działała zamówiłam mieloną po zalaniu gorącą wodą smakuję dziwnie ale wypije nawet to coś jak pomoże schudnąć

Gość Ewelina149
W tej chwili mam zieloną kawę w kapsułkach i czuję się fantastycznie. Mam więcej energii co najważniejsze. Dodatkowe ćwiczenia z Ewą i lato będzie nasze :)

Gość gość
dokładnie ;) ja akurat stosuje zielona kawe z piekna24 i mam podobne odczucia. w koncu coś na mnie działa prawidłowo

Gość muminka666
Witam niewiem ile dostaja kasy ci co tak zachwycaja zielona kawe ,no i te fotografie z pulpeta zrobila sie laska juz po dwoch tygodniach,ludzie to sciema zainwestowalam w ta kawe biore juz trzy tyg i co nic zero tylko kasy szkoda niewiezcie naprawde .A zdjecia ze tak schudly to przeciez foto-shop tam wszystko da sie zrobic wiem cos o tym mam corke fotografa,jeszcze raz to sciema!!!

Gość gość
Od miesiąca biorę Green Coffee 3200 (zielona kawa 800 mg) trzy razy dziennie,nie schudłam ani kilograma

Gość gość
Każda z nas będzie miała inną opinię. Ja kupiłam sobie zarna zielonej kawy w herbaciarni i pije ja drugi dzień. Nie wiem Jakie i czy będą efekty bo ćwicze i trzymam dietę więc nie mam pojęcia w jakim stopniu spadek wagi będę zawdzięczała temu napojowi.Dziwie się jednak że mając pod nosem naturalne produkty dziewczyny nadal wierzą w cudowne tableteczki które się łyknie i nagle nas zmniejszy o 8743598798 rozmiarów.Nawet jeśli przez miesiąc lub dwa zrzucimy dzięki chemii jakieś kg to i tak nie trzymając diety i nie mając żadnego wysiłku fizycznego nabierzemy za chwile 2 raazy więcej. Zasada znana od zarania dziejów.... no ale cóż lubimy szybkie i krótkotrwałe sukcesy wagowe. Pisze tak bo sama kiedyś łykałam tabletki i byłam taka dumna że chudne... duma nie trwała długo ;)

Gość nolenka85
Ojj kusicie, kusicie ... A przydałoby się zrzucić z 10kg :-( tylko trochę się boję :-( czy to na pewno jest zdrowe?

Gość gość
pilam zielona kawe, jest ohydna w smaku i nic nie daje, obrzydliwosc, bylo mi nieprzyjemnie w brzuchu fuuuj

Gość gość
Jezeli zaplacilas 80 zl z wysylka to i tak malo ja zainwestowalam 240 zl za 60 tab to jest na jeden miesiac i nic a chcialam tylko z 5kg schudnac ,ale coz czlowiek sie uczy na bledach i na swojej glupociepozdrawiam.

Gość gość
Hej :) a jak kupie tabletki zielona kawa 60 szt za 40 zl to podzialaja?? probowal ktoś?? Bardzo proszę o odp.

Gość gość
hej a gdzie ty kupisz te tabletki za taka cene juz pisalam ja dalam 240zl za 60 tab i nic szkoda kasy.

Gość mika1202
do sonia4 ja też kupuję u tego allegrowicza już dosyć długo a tobie ile się udało schudnąć??? bo mi w dwa miesiące ponad 6 kilo, pozdrawiam

Gość Natecka
Hej dziewczyny, Czytam te wasze wszystkie opinie na temat zielonej kawy i nie wiem, co powiedzieć, bo to chyba jednak zależy do podejścia do takiego wspomagacza. Mnie osobiście zakupiona kawa Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600 doskonale zadziałała na moje odchudzanie. Uwielbiam zwykłą kawę, ale odkąd zamieniłam ją na Green Coffee Bean, to przyznam, że spadek wagi jest widoczniejszy. Różnie opiniujecie, ale mnie osobiście pomogła i to mnie najbardziej cieszę, bo nie straciłam pieniędzy :)

Gość czarna rayla86
czesc dziewczyny, ja takze kupilam green cafee bean 1600 i jestem baaardzo zadowolona!od 3 lutego, kiedy to wzielam pierwsza dawke i zaczelam dietke i cwiczenia spadlam na 64kg. mam wrazenie, ze ruszyl mi metabolizm, a juz na pewno mam wiecej energii.na pewno kupie kolejne opakowanie i bede ja gortaco polecac, choc na poczatku myslalam ze to zwykla sciema.