Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna eM

Dobry wieczór

Polecane posty

Gość niezaspokojona koteczka @
dobry :) piwa nie mam bo nie przepadam, ale w lodówce chłodzą się trzy butelczyny czystej :D🖐️

Jakie piwo ? Sezon na winogrona, więc wino. :) Cytuję z etykiety, "wino gronowe, półsłodkie...blablabla... najlepsze do... blablabla, lub do samodzielnego spożycia. :classic_cool:

Nie no żartowałam. Mam w kubeczku kawę, moczę nóżki bo się dziś nachodziłam ale za to ile pięknych kamyczków znalazłam :classic_cool: już mam 3butelki po nestea :-D

Chyba zwariowałeś :-D te skarby mają honorowe miejsce w domu, na widoku żeby znajomym żal doopsko ściskał :-D

Się nie nabijaj :-P to wciągające jest..ostatnio tak chodziłam po lesie, facet z łopatą dół wielki wykopał i znalazł bursztyna wielkości mojej stopy :O chooj mógł mi go zostawić 😭

Ale 10,5 % vol. coś Ci mówi Grzeslaw ? :P I jestem pełen podziwu co udało Ci się zrobić od 15 stycznia. Właśnie mi się przypomniało, że nie zadbałem o fajki. :O Znowu będę musiał ruszyć duupę. :D :D :D

To tylko niewinne hobby, nie będę już więc o tym zanudzać :) Chamu gdzieś polazł? Sępisz zdjęcia tzytzków, widziałam :classic_cool: