Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no tak jest u mnie

Doszlam do wniosku ze bardziej kocham męża niz dzieci

Polecane posty

Miłość do matki/żony/córki/siostry to za każdym razem inny rodzaj miłości ale wciąż miłość. Mi bardziej chodzi o to czyją stratę odczułabym najbardziej.

Gość klarciia.
A ja doszłam do wniosku , że nie kocham męża, ze po latach to się wypaliło, a właściwie on to zniszczył. Pozostało tylko przywiązanie. Dzieci kocham bardzo.

Gość asia krk
hej ja tez bardziej kocham mojego meza:) i nie widze w tym nic nienormlanego:P

Gość Mała Mia
Samolubne, dbające bardziej o swój wygląd niż dzieci kobiety/faceci mogą tak pisać. Dziecko jest NAJWAŻNIEJSZE, jest continuum, jest genami, przyszłością. Kocham je bezgranicznie. Męża też ubóstwiam, ale zawsze może znaleźć się jakaś jego nowa Mała Mia i wtedy zostanie mi tylko miość dzieci

Gość mi,śkaaa
ja tez bardziej kocham męza, chociaz moje dzieciaczki tez kocham przeogromnie, to jednak maz jest na 1 miejscu z nim sie zwiazalam, z nim buduje przyszlosc, nasze dziewci kochamy ubostwiamy i przygotowujemy do swojego samodzielnego zycia

Gość milosc i ja_28
autorko gratuluje, zadroszcze mezowi- zdrowe, dobre podjescie

Gość klarciia.
A czy ktoś może w ogóle zdefiniować słowo KOCHAM

Gość mireczkaa
ale durny temat, autentycznie. Nie ma czegoś takiego jak "kocham bardziej"! Męża kocha się inaczej nić dzieci- po prostu. Dzieci kocha się właściwie "od zawsze", bezwarunkowo, bezgranicznie. A miłość do męża to mieszanina : pożądania, poczucia bezpieczeństwa, zaufania i miłośći. Więc, nie chcę nikogo obrazic, ale tylko głąb jest w stanie wysnuć teorię, że męża kocha "bardziej" niż dzieci :)

Gość yetiisna
nie bardziej, a inaczej. I az boje sie myslec co sie stanie wobec takich miłosci jak w zwiazek nie daj Boze wkranie sie zdrada.

Gość yetiisna
mireczka - mieszasz . kazda miłosc jest bezwarunkowa bo kocha sie nie za cos , a mimo wszystko

Gość ona_wawa_56
można kochac bardziej meza uwierz...ja tak mam:) moja corke tez bardzo bardzo bardzo kocham,jest teraz daleko, ma już swoje dzieci, ktore tez uwielbiam i kocham ale maz jest i zawsze byl na 1 miejscu:)

a ja uwazam ze to jest chore podejscie, potem taki obcy (bo to obcy!) czlowiek ja zdradzi a ona bedzie za nim chodzila na kolanach i go blagala o to zebys zostal. dzieci to twoja krew, dzieci to cialo z twojego ciala, 100% zalezne od ciebie istnienie kochajace najczystsza najszczersza miloscia jaka sobie mozesz wyobrazic. najpierw najbardziej kocha sie dzieci, potem siebie a potem cala reszte.

Gość yetiisna
za coś to mozna kogos lubieć - ale to juz inna bajka

Gość yetiisna
zdesperowana a jak sie dziecko trafi złe - to co ? masz to samo co opisałas w przypadku meza

Wiecie, jak ktoś pisze o męzu/żonie że są jednym cialem albo całym światem... to mnie przeraża. To jest uzależnienie od partnera/partnerki a nie miłośc. Któraś z was pisze, że dzieci pójdą swoją drogą a mąż/żona zostanie. Pewności nigdy nie będziecie mieć, że zostanie. Dzieci pójdą swoją drogą ale mimo wszystko zostaną.

Gość yetiisna
to samo co zły maż , jak bys pomyslała - pytania by nie było. Sa dzieci , co rodziców nie szanują , mają wyroki, nawet biją rodziców .

Gość alll anonim123
dziecko tez może sie wypiąć na rodzica, wykorzystywać go itp. To dla tych co piszą, że mąz może odejść. Rzadko dziecko odwzajemnia miłośc rodzica.

Gość mireczkaa
yestina- nie mieszam. Właśnie dzieci kochasz bezwarunkowo- co by nie zrobiły nie przestaniesz kochać. A męża? Też będziesz kochała jak Cię zdradzi? Jak Cię przestanie szanować? Jak Cię zostawi? Nie sądzę. Miłość do męża sam mąż może zniszczyć. Dzieci? Nigdy. I błagam, niue pisz bzdur o złych dzieciach! Nie masz dzieci, prawda??

Gość alll anonim123
no i ciekawe skąd się biorą staruszkowie w domach starców? Mąz nie odda żony do takiego domu a dziecko i owszem.

Gość alll anonim123
ha ha ile Wy macie lat co? Ja znam złe dzieci z kochających rodzin. Gdzie Wy żyjecie?

Gość tubka
dziecko nie jest tylko matki , bo to istota z genami obojga rodziców. Gdyby nie ten mąż tych cudownych dzieci by nie było. Ciągle tylko piszecie moje dzieci, własne, a jak dzieci są adoptowane, to co kocha się je mniej, bo są OBCE tak jak mąż?