Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harry28

legginsy czy podniecaja was kobiety w nich ?

Polecane posty

Gość nawet miło
nawet miło popatrzec na takie, jestem całkowicie za. wyglada to bardzo seksownie. Oczywiscie na seksownej kobiecie!!!!!!!!!!

Gość no i nie no
No i niech mi ktos powie ze ekshibicjonisci to faceci.Prawie kazda facetka jest ekshibicjonistka co widac tu doskonale.

Gość no i nie no
klik klak mix ha ha najlepiej żadnych zabaw, gierek erotycznych, emocji praca, kościółek i do łóżka. Raz w miesiącu (albo i nie) i po bożemu. ...albo w ogole zamiast tego wszystkiego trzepanie sie pala po lbie co rano i wieczor.Polecam tobie.

Gość narcyzm jak narcyzm
cieszenie się swoim ciałem :D

Gość /;;;;;;;;;;;;;;;/
narcyzm jak narcyzm cieszenie się swoim ciałem "cieszenie sie wlasnym cialem,podziwianie go-to sie wlasnie tak nazywa

Gość uwielbiam legginsy
kobietki w nich są takie apetyczne, że szok ;)

Gość a zwlaszcza jesli to
leginsy anatomicznie dopasowane 😘

NO PEWNIE,OSTATNIO SPTKAŁEM TAKIEGO KASZLOTA,BRZYDKA,DURNA I PUSTAK A JAK UBRAŁ LEG GINNSY NO,SIĘ ZAKOCHALEM NORMALNIE NIE WIE CZY W NIEJ CZY W LEGGINCACH A MOZE JA JAESTEM NO JAK SIĘ TO NAZT=YWA FETYSZYSTA CZY FASZYTWA NNIE WIEMZAPOMNIAŁEM

Odnosząc sie do pytania w temacie - tak podniecają mnie kobiety wleginsach, ale to nie znaczy, że każda :p

Gość chłopak swojej Niuni
Ja uwielbiam patrzyć na zgrabne laski w legginsach, a moja Niunia uwielbia z to je nosić :D Zresztą robi to, odkąd pierwszy raz zobaczyła legginsy :D Śmiało pokazuje światu zgrabną pupcię, najczęściej ledwo tylko przysłoniętą króciutką tuniczką. Nawet teraz, w środku zimy, nosi krótką kurtkę (ledwo do bioder) i najczęściej, kolorowe, wzorzyste legginsy - wygląda w tym wystrzałowo. A że najczęściej, do legginsów nie zakłada w ogóle majtek, więc efekt jest jeszcze bardziej piorunujący :D Zresztą to ja ją kiedyś latem namówiłem na niezakładanie majteczek - któregoś dnia, gdy wybieraliśmy się na plażę, żeby nie musieć się przebierać, założyła pod spód kostium kąpielowy, którego nie zakrywała bluzka. Majtki Ci się szkaradnie odznaczają na pupie - skomentowałem. Przejrzała się lustrze i stwierdziła że faktycznie wygląda to fatalnie. I nagle, z dzikim uśmiechem, ściągnęła wszystko i założyła cienkie czarne legginsy na gołą pupę. Efekt był niesamowity - piękny, kształtny tyłeczek opięty elastyczną tkaniną. Kilka razy póxniej musiałem ją prosić i przypominać, jak cudownie wygląda bez bielizny pod spodem, aż zaczęła w zasadzie zawsze zakładać legginsy wyłącznie na goła pupę. Żałuję, że robi jednak wyłacznie z ciemnymi materiałami, pod białe legginsy zakłada jednak stringi, i to bez względu na długość bluzki, czy sukienki. Tylko raz udało mi się ją namówić na niezakładanie nic pod spodem na wieczornym spacerze, ale, pomimo spódniczki i paru wcześniej wypitych drinków, i tak była mocno spięta doskonale odznaczającą się, ze wszystkimi szczegółami, cipunią, a mi o mało nie rozerwało spodni.

Gość elwirka.........
19:45 [zgłoś do usunięcia] chłopak swojej Niuni Tak... gdy kobieta nie zakłada majtek pod leginsy, to te cale wbiją jej sie miedzy wargi sromowe, nie ma takiej możliwości by normalna dziewczyna tak sie pokazała publicznie, a w zimie... pomarzyłeś sobie..

Spróbuj najpierw sama w ciepłych, takich polarkowych legginsach, a dopiero potem zazdrośnie krytykuj :P

Gość elwirka.........
Zazdrośnie? Nie obrazaj mnie. Twoja wypowiedż, to wypocina onanisty na recznym ;) hahahah

Mało kobiet chodzi legginsach po ulicach chyba dlatego że sie wżynają minie tez to podnieca :p

Cóż... Skoro Twojemu facetowi nie jest dane podziwiać zgrabny tyłeczek swojej dziewczyny i śmiać się z zazdrosnych obcin połowy ulicy to trudno - jego strata. Nie mój cyrk - nie moja małpa. A my oboje mamy z tego radochę i często ubaw aż po pachy.

Ja myśle ze to nie komentarze zazdrości a wspólczucia :classic_cool: jak można założyć leginsy, bez bielizny, tuniki,pokazywać cipe publicznie, i twierdzić że to zazdrość?!

Gość chłopak swojej Niuni @samotny
To prawda, wrzynają się nieco pomiędzy wargi sromowe. Ale, jak twierdzi moja dziewczyna, wcale nie bardziej niż np. stringi. A, żeby tak wyjść na ulicę, trzeba niestety sporej odwagi i dużego poczucia własnej wartości i samoakceptacji. Na ciemnych, a szczególnie wzorzytych tkaninach, praktycznie nie widać odznaczającej się cipuni. Zesztą, od czego, czy spódniczka. A radocha z przełamania kolejnej bariery wielka - nie tylko dla faceta, ale przede wszystkim dla dziewczyny. Nie każda dziewczyna się na coś takiego odważy - i należy to zrozumieć. Większość naszych koleżanek wie, że Nati nie nosi majtek pod legginsami, ale nie wszystkie to akceptują. Nie staramy się żadnej przekonać, czy też namówić, ale te które chciały spróbować - spróbowały. I niektórym się spodobało. Niektórym nie i trudno - ich wola, ich wybór.

jak kobieta założy majtki pod legginsy to juz tak bardzo widac nie bedzie Ale chyba kobieta jest wygodniej chodzic legginsach bez majtek?

Legginsy wygladaja jak meskie kalesony.Kobieta powinna nosic sukienki ewentualnie spodnie.Kalesony sa odrazajace.