Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Życzę wszystkim Radosnych świąt i owocnego kiełkowania ;) Odstresujcie się, może to pomoże. Choć wiem, że to nie będzie łatwe. Mnie czeka rodzinne spotkanie - brat z ciężarną żoną i dzieckiem. Spodziewam się najgorszego, czyli głupich pytań i jeszcze głupszych komentarzy :/

Aniu... nie pytali czy chcę w tym czy następnym. Mi też powiedzieli, że cena za intralipid jest jedna a o dawce decyduje lekarz.

No widzicie, a mi dr M powiedział, że on nie decyduje o cenach i zaprowadził nas do położnej, kazał dowiedzieć się o cenę poszczególnych elementów i ustalić ostateczną cenę. Inna położna podawała nam cenę na kolejnej wizycie, a 3 dni później ktoś od nich zadzwonił. Też nie mam pewności, czy to położna, czy pani z recepcji. Aczkolwiek wątpię również, by panie w recepcji wyceniały zabiegi. Myślę, że to robi ktoś "u góry". Na poprzedniej wizycie wycena nie od razu była, położna dzwoniła w jej sprawie do osoby za to odpowiedzialnej i informację o cenie dostała telefonicznie. Ja mogę we wtorek udawać głupa i po raz setny się zapytać. Może powiedzą coś zupełnie innego. Dla mnie to też nie jest ani komfortowe, ani przyjemne, ani tym bardziej tanie. A to ja mam mieć podaną taką, a nie inną dawkę leku i raczej wyjścia nie mam...

Kobietki kochane, życzę Wam i sobie również na te Święta - dużo uśmiechu, jednak nie tylko w tym dniu, dużo zdrówka i cierpliwości w dążeniu do spełnienia tego najważniejszego marzenia. Wiosennego nastroju, złapania oddechu i nabrania dystansu do tego wszystkiego co wokół. Również wszystkim forumowiczkom, którym się udało - życzę dużo zdrówka i pociechy z dzieciaczków tych narodzonych i tych w brzuszkach jeszcze :) Wesołych Świąt Wielkiej Nocy

Catarina powiedz mi czy tobie też obumierają zarodki bo tak chyba wcześniej wyczytałam

Gość gość
Ja to już wolę dopłacić do tego intralipidu ale mieć go porządnie zaaplikowany w Gyncentrum, niż kombiować po bokach, zaoszczędzić 200 zł., a potem zaczynać od nowa Anika

Gość Maniofranio
Niebo nie przychodzi znikąd. Coś z nieba mamy w sobie. Coś z niego przekazujemy innym. Człowiek dla drugiego człowieka może być częścią nieba. Dziękuje dziewczyny za wsparcie i miłe słowa z Wami tak jakość łatwiej wszystko znieść. Życzę Wam świąt pełnych spokoju , relaksu i odpoczynku a przede wszystkim wytrwałości. Dzisiaj po raz pierwszy od wielu lat nie byłam z koszyczkiem w kościele po prostu obraziłam się na Boga. Aniu była to moja pierwsza próba in vitro w programie 2+1, nieudana :( i brak mrozaków :( Tak sobie kalkuluje, że pierwsza próba udana wiązała by się ze zwrotem 6800 zł przez klinikę, druga musi się udać bo trzecią próbę muszą mi dać gratis. A póki co wracam do biegania. Jutro trening bo prawie miesięcznej przerwie a 10. kwietnia Cross Wiosenny muszę po coś żyć.

Gość iwcia10
Życzę Wam dziewczyny zdrowych i spokojnych Świąt wypelnionych optymizmem w dalszej walce o dzidziusia. Starającym się wypasionych bet, dziewczynom w brzuszkami spokojnej ciazy i szczęśliwego rozwiązania a mamusiom pociechy z kazdego dnia macierzynstwa. Oby po świętach zagościły tutaj same wysokie bety. Wesołych Świąt!

Wesołych świąt wielkanocnych dziewczyny :) oby w końcu wszystkie nasze marzenia się spełniły :) Co do intralipidu ja kombinować nie będę, jak się nie wyrobie do Provity, to przyjmę w Gync

Gość zizia_a
Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń:)

Dziewczynki stawiam urodzinowy tort i która może szampana ;) i życzę przyjemnej niedzieli :)

Gość gość
Zycze Wam kobietki zdrowych, spokojnych, pogodnych i rodzinnych Swiat, spełnienia najskrytszych marzeń, samych pozytywnych bet i dużych brzuszków:) Sto lat linkaa :) Nika

Gość karolka1234
Wesołych Świąt kobitki!!!! ps. Sil_sb : udaj głupią i spytaj Pani w recepcji. Najlepiej jeśli będzie tej w okularach, bardzo szczuplej, zazwyczaj ma do wlosu upiete w taki ala kok. Nie wiem jak się nazywa, ale sprawia wrazenie nadzorującej inne recepcjonistki.

Gość dredzik84
Linkaa wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :)

Gość jurek killer
Zwierzogród (2016) dostępny już do pobrania oraz online >http://24filmyonline.pl/?u=Zwierzogrod-2016 >>http://24filmyonline.pl/?u=Zwierzogrod-2016 >>>http://24filmyonline.pl/?u=Zwierzogrod-2016 Zwierzogrodu nie można pomylić z żadnym innym miastem. Jest to jedyna w swoim rodzaju współczesna metropolia zamieszkiwana wyłącznie przez zwierzęta. W Zwierzogrodzie nie jest ważne, jakim stworzeniem jesteś – czy to największym z lwów, czy może malutką ryjówką. Możesz tam zostać kimkolwiek chcesz. Ale nie wszystkie marzenia spełniają się od razu... Gdy do miasta przybywa ambitna policjantka Judy Hops, szybko przekonuje się, że jako pierwszy królik zatrudniony w miejscowej policji, nie będzie wcale miała łatwego życia. Robi więc wszystko, by udowodnić swoją wartość (i zdobyć upragniony awans). Na jej drodze pojawia się jednak gadatliwy i chytry lis, Nick Bajer. Chcąc wykazać się za wszelką cenę, Judy przyjmuje sprawę, w której musi rozwiązać pewną kryminalną zagadkę. Jej partnerem w śledztwie zostaje nie kto inny jak wygadany i szczwany Nick...

Gość Vicky83
Linkaa28- spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń !!!wesołych świąt dla wszystkich!!

Gość gość
Dziwnym trafem nikt kto jest w programie 2+1 nie ma mrozakow...

hej dziewczyny, jak tam święta mijają? Linkaa spóźnione najlepszego :) Ja jutro mam wizytę u dr M i już zaczynam się stresować...

Gość gość
Dziewczyny dziś 36dz.c i okresu brak a miałam mieć teraz crio... Miała tak któraś? Mam w domu duphaston mysle czy nie wziąść na wywołanie? Zawsze pod górkę..:(( Madzia

Gość gość
Dziewczyny dziś 36dz.c i okresu brak a miałam mieć teraz crio... Miała tak któraś? Mam w domu duphaston mysle czy nie wziąść na wywołanie? Zawsze pod górkę..:(( Madzia

Ale tu dzisiaj cisza albo znowu strona przeskakuje? Catarina powodzenia na jutrzejszym transferze, daj znać jak będziesz po :) Małami czytasz nas jeszcze? co u Ciebie?

Vicky, Sil dzięki ;) Vicky jak Ty się czujesz? który masz już tc? :) Sil powodzenia na wizycie:)

Linkaa28 - ja również przyłączam się do życzeń urodzinowych. Spóźnione ale bardzo szczere - duużo zdrówka, uśmiechu i spełnienia marzeń:) tego najważniejszego kochana :) Przez te święta to faktycznie cisza tutaj na forum. Ja dopiero dziś usiadłam na spokojnie. Catarina, o której jutro masz Warszawkę? Bo my jedziemy na pierwsza wizytę. Sil_sb powodzenia jutro na wizycie :)

No i nareszcie po świętach. Rodzinne spotkanie wreszcie za mną. Miałam rację, ze się obawiałam. Najpierw ciotka bredziła coś o zegarze biologicznym, potem sfrustrowana bratowa się wtrąciła i powiedziała, że mam rację nie chcąc dzieci, bo z dziećmi to tylko kłopot, a już kobieta z dwójką dzieci i mężem, ma tak, jakby była samotną matką z trójką i ona tak wkrótce będzie miała. Na koniec brat chciał być dowcipny i rzucił, że z pustego i Salomon nie naleje. Odcięłam się, że w takim razie nie powinien się w ogóle odzywać... Cieszę się, że to już za mną

Gość tasia1989
Hej, czy komuś w programie 2+1 udało sie za pierwszym razem ?

Gość smutasek85
Też jestem ciekawa czy komuś się udało za 1 razem w programie 2+1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować