Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Noo w gyn zeby wszystkie byly z tego samego lab... nie bylo juz diagnosty ;( yhhh puszcze korzenie do poniedzialku. No ale co zrobic.

Gość Iza82
Sylwia, no to Cię przetrzymali do poniedziałku :( Teraz nie możesz się zastrzelić bo to 2 osoby by były od razu. Na pewno jest dobrze więc ciesz się dzidziusiem i relaksuj :D Czekamy spokojnie do poniedziałku. Też byłam dziś w Gyn ;) Byłam na wizycie, wszystko OK. Maluch ma już prawie 8 cm i dr określiła na 75%, że to będzie dziewczynka :)

Gość helen86
Cześć dziewczyny :) Baśka ciesze sie że wszytsko jest wpożądku i tak do końca :) Sylwia wielkie Gratulacje! Super ze mamy kolejną mamuśke :) Będzie sie działo w przyszłym roku jak zaczniemy rodzić. Gratulacje tez dla świeżej mamuśki Bimbałki :) Iza no to będzie teraz dziewczynka bo chyba chłopców mamy więcej, a jakie imię macie dla waszego skarba? Iwcia fajnie że jesteś cały czas z nami. Chyba jesteś mamusią też Naszego forum :) Fifaszek co tam u Ciebie słychac? jak maleństwa i ty sie miewacie?

Dziekuje dziewczyny :* Iza juz z takim prawdopodobienstwem okreslili plec? Dr P? Bomba!!! Bardzo sie ciesze, masz wybrane imiona?

Helen ...Bimbalka dopiero bedzie rodzic za jakies 2 tyg a teraz urodzila Elusiowo:) mamcia forum?:) jestem od pierwszej strony z Tasią i jakos ciezko mi odejsc...czytam Was zasze i bardzo kibicuje bo przechodzilam przez to samo. Byl moment ze zwatpilam czy bede kiedyś mamą a jeszcze troszke i uslysze slowo na które czekalam 9 lat...mama:) moj synus ma sie bardzo dobrze i jest pezez nas kochany najbardziej na świecie, tak samo mocno jak byl wyczekiwany...czasem mnie jeszcze ciagnie rana po cc ale to nie wazne:)

Helen, no właśnie teraz byłaby dziewczynka. No ale zobaczymy czy się to sprawdzi :) Sylwia byłam dziś w Medicover i ostatecznie już tylko tam będę chodzić. W Gync byłam po wyniki badań i wypis z procedury imsi. Mam tam kilka błędów... iwcia na pewno niebawem rana się zagoi zupełnie i będzie tylko miodzio z synusiem najukochańszym :) Mam jedno imię na oku i nieco drugie ale mojej przyjaciółki (moja chrześnica z resztą) córka ma tak na imię i to raczej dyskwalifikuje to drugie imię. Musimy to z mężem przedyskutować.

Hej dziewczynki, u mnie chyba klapa, mialam testowac w poniedzialek po 3 iui ale chyba nie ma sensu, dzis przy wkladaniu luteiny zauwazylam niewielka ilosc krwi , cos czuje ze @ nadchodzi:-(((((((

Hej dziewczyny Asia dopóki @ się nie rozkręci to jest nadzieja bo plamienia się zdarzają, trzymam kciuki:-* Iza ciesze się, ze z dzidzią wszystko dobrze i tez jestem ciekawa jakie imiona wybrałas:-) Kto ma cos waznego w tygodniu? Oczywiscie czekamy na Sylwi wynik od jutra rana:-) Miłej niedzieli:-)

Izka jak fajnie że już znasz płeć. Mój nie dał zobaczyć wstydzi się :) Sylwia jeszcze tylko troche i się dowiesz niedziela szybko zleci ale na pewno beta pięknie rośnie. Asia poczekaj do jutra może jednak @nie przyjdzie.

Asia ile dpo jestes? Ooj dziewczyny juz nie wiem co robic by czas szybciej lecial. Przez te glupie testy sie stresuje ze moze tamta druga beta juz byla spadkowa, Panie Boze, oby nie. Dopiero jak jitro zobacze ze rosnie jak nalezy to zaczne cieszyc sie ciaza, ktorej nie mam zadnych objawow- zero, null :P ciekawa jestem czy jak juz jutro tam bede to nie zrobie ostatniej- 4 bety. Niby 4 to duzo ale zaczelam od malych wartosci, zapytam jutro dr M

Gość gość
Witam. Dziewczyny mam takie pytanie.Wczoraj miałam transfer mrożonej blastocysty.Przed transferem miałam zapisane estrofem,encorton,lutinus oraz12 h przed transferem fragmin.Niestety wczoraj być może pod wpływem emocji :)zapomniałam dopytać czy po tarnsferze nadal trzeba przyjmować etsrofem i encorton(bo lutinus i faragmin to wiadomo)Proszę o informację.Pozdrawiam T

Gość dalej bierz wszystkie leki a najlepiej jutro rano zadzwon do gyn popros polozną zeby zapytala lekarza to będziesz spokojniejsza:-)

sylwia _159 to prawie 2 tygodnie, tak jak ty byłam we wtorek w gyncentrum ty po swoje malenstwa a ja na IUI, trzymam za ciebie kciuki bo w swoje powodzenie tym razem juz nie wierze.

Asia, trzymam kciuki, żeby jednak to nie było to co myślisz. linka dzięki i nawzajem :* Baśka u mnie też dzidziuś nie chciał się pokazać. Ja nie wiem jak dr to zobaczyła po jakimś skrawku. Jakoś nie mogę w to uwierzyć, że faktycznie się nie pomyliła i chyba staram się nie nastawiać. W końcu to nie na 100% Sylwia nastawiaj się dobrze. Jak beta będzie powyżej 100 to już raczej nie warto robić, chyba, że czujesz, że to Cię uspokoi :) Będzie dobrze kochana :* Co do imion to myślę nad Alicją i nieco nad Emilią ale to raczej odpada ze względu na córkę przyjaciółki. Ale szukam cały czas jeszcze czegoś innego :)

Izka piękne imiona :) mój M twierdzi że to będzie chłopiec a ja chce dziecko nic wiecej tylko zeby zdrowe było :)

Gość gość
Wielkie dzięki za inforamcję.Pozdrawiam:)

Baśka ja tak samo do tego podchodzę, ważne, żeby zdrowe było. Dzięki dziewczynki :*

Gość gość
Dziewczyny...byliśmy w restauracj....po czym wychodzimy a mój mąż zupełnie nie majac nic złego na myśli rzuca hasło, że ta kelnerka co nas obsługiwała chyba w ciąży, bo ma brzuszek...cała drogę powrotną łzy w oczach...wróciłam i rycze..:( Czy to normalne czy ja juz przesadzam...:( Aurelia

Gość gość
Brak sił...1 próba in v dopiero w styczniu..:( Aurelia

Iza mysle ze ok 10 ten z soboty ale zapewne ukluje sie jeszze raz i poczekam na nastepny wynik chyba ze dr odradzi. Aurelia to chyba takie psychiczne wymeczenie tym wszystkim, nie miej do siebie pretensji. Do stycznia juz niedlugo :) zaraz zaczna sie przygotowania do swiat i sylwestra i zaraz styczen :)

Aurelio myślę, że niejedna z nas to przeżywa. Mi na widok każdego brzuszka robi się przykro. Niestety najgorzej przeżywam, gdy gdzieś blisko pojawia się kolejna ciąża, jak dociera do mnie, że kolejny mój rówieśnik ma potomstwo w drodze albo już na świecie. Jak słyszę od ludzi "a wiesz oni się długo starali, przez kilka miesięcy próbowali i nie wychodziło. Na szczeście cudem się udało, bo już się zastanawiali, czy nie będą musieli iść do specjalisty". Człowiek się robi na problemy innych mało wrażliwy i to w obie strony. Bo z jeden strony tej parze faktycznie może było ciężko, z drugiej - nam też jest ciężko. Jak mi się zdarzy czasem komuś coś odpalnąć to słyszę, że my się staramy tak długo., bo się zablokowaliśmy. Mamy wziąć na luz i zaraz ciąża będzie. Ludziom się wydaje, że brak ciąży to nie problem medyczny tylko zawsze pscychiczny... No, w każdym razie cię rozumiem. Też czekam na styczeń. A w zasadzie na koniec grudnia. Damy radę.

Gość gość
No niestety też to często słyszę :( My staramy się już prawie 3 lata, jesteśmy po trzech nieudanych inseminacjach( niby wszystko ok nasienie zawsze idealne 160-200ml/ml ruch postepowy ponad 60%, ja lekka niedoczynność ale opanowana euthyroxem i lekka hiperprolaktemia ale opanowana 1/4tabl.bromergonu, wysokie antytpo ok.800, jajowody drożne, histeroskopia ok, zawsze jajeczka pięknie rosły pekaly, cykl idealny ciąży brak...:( rejestracja do programu we wrześniu, kwalifikacja mam nadzieje w styczniu.. aurelia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować