Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitttka

pieluchomajtki jakie polecacie?

Polecane posty

Gość lolitttka

jw.moj maly od jakiegos miesiaca zaczal wolac w dzien na nocnik i widze ze rano budzi sie suchy i zastanawiam sie czy nie lepiej zamiast papmersa na noc zakladac mu pieluchomajki,czy moze wogole zrezygnowac z pieluch?

Gość trallalalla
Kurcze, mój syn też od tygodnia budzi się z suchym pampersem i też się nad tym zastanawiam...boję się mu zostawić na noc majtki, że wszystko zsika :D Nigdy w nocy sie nie budził sikać, zawsze pampers rano jest suchy....

Gość lolitttka
tez juz myslalam zeby mu nic nie zakladac ,a pod przescieradlem ma taki wklad specjalny ktory w razie w .wchlania wilgoc itp.ale on zaczal sikac na nocnik tak z dnia na dzien jakis miesiac temu i zastanawiam sie czy to nie za wszescnie i czy warto go stresowac pobudkami w nocy w razie gdyby sie zdarzylo mu sie zmoczyc.

juz wczesniej pisałam, córka miała 22 mc i sikała na nocnki, tego dnia jak zdjełam pieluchę to na zawsze, nie założyłam w nocy bo nie widziałam sensu. Teraz o godzi 12, czasami o 1 w nocy posadzę Ją na nocnik jak spi, nawet się nie przebudza, robi siku i potem juz rano jak wstaje.

Gość olamary
Zmowu reklama sklepu, szkoda,że nie jest taki dobry jak go reklamują;