Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiutka90

Tusk skrzywdzony w Smoleńsku, prokurator bada sprawe

Polecane posty

Gość znawcanieprzyzwoity
te opinie nie wykluczają możliwości zamachu ;)

Gość nie wykluczają bo mówia
o zupełnie innej przyczynie wypoadku. tak jak opinie specjalistów nt wypadków drogowych, mówią o przyczynie wypadku ale z tego nie wynika, że przyczyną wypadku był atak UFO. Opinia specjalisty mówi o przyczynach. Tylko i wyłacznie.

Gość no i nie ma opinni
specjalistów na temat zamachu. shatyn potrafił podać opinie potwierdzające to co pisał. inni nie.

Ano własnie. Okazuje się, że nie wszyscy potrafią uzasadnić własne słowa. Natomiast zamiast uzasadnienia potrafia... Przynajmniej próbowac obrażać... To cech wyznawców spiskowych teorii i zamachu pod Smoleńskiem...

Gość znawcanieprzyzwoity
13:43 [zgłoś do usunięcia] nie wykluczają bo mówia o zupełnie innej przyczynie wypoadku. tak jak opinie specjalistów nt wypadków drogowych, mówią o przyczynie wypadku ale z tego nie wynika, że przyczyną wypadku był atak UFO. Opinia specjalisty mówi o przyczynach. Tylko i wyłacznie. 16:31 [zgłoś do usunięcia] no i nie ma opinni specjalistów na temat zamachu. shatyn potrafił podać opinie potwierdzające to co pisał. inni nie. shatyn sam sobie odpisujesz??

Gość mnie coś wydaje, że obrońcy
krzyża i religii smoleńskiej są chyba sektą scencjolotgów, bo wierzą w UFO co ostrzelało z lasera Najjaśniejszego Pana Prezydenta

Gość znawcanieprzyzwoity
zamach mógł być przyczyna wypadku, świadczy o tym choćby zgubiona wcześniej nienaruszona katastrofą część silnika, według niektórych specjalistów od dłuższego czasu samolot nie podchodził do lądowania a był w stanie opadania, dodatkowo zejście z trasy, błędnie podana ścieżka zejścia i w końcu motywy do dokonania zamachu a także dziwne działania ekipy Tuska na miesiące przed zaplanowanym lotem

Gość znawcanieprzyzwoity
mnie coś wydaje, że obrońcy krzyża i religii smoleńskiej są chyba sektą scencjolotgów, bo wierzą w UFO co ostrzelało z lasera Najjaśniejszego Pana Prezydenta potrafisz czytać?? pisałem już ze nie jestem ani zwolennikiem PiSu ani nawet katolikiem, najwyraźniej zwolennicy POwców nie maja innych argumentów jak zwalać wszytko na PiSoafanatyków

Gość znawcanieprzyzwoity
To podaj linki do wypowiedzi tych "niektórych specjalistów"... to było w tych linkach które podałem,

"i w końcu motywy do dokonania zamachu a także dziwne działania ekipy Tuska na miesiące przed zaplanowanym lotem" Motywów nie było żadnych. Dziwne działania? Może jakies konkrety? :D:D:D:D

"to było w tych linkach które podałem," Tam nie było wypowiedzi żadnych specjalistów. Nie padają nazwiska... A może cos pominąłem? To podaj... :D:D:D

Gość znawcanieprzyzwoity
na dzień dzisiejszy śledztwa nie prowadzi ekipa niezależnych międzynarodowych specjalistów, tylko albo Rosja , albo Polska, ludzie niezainteresowani ujawnieniem całej prawdy, od samego początku kardynalne błędy popełniane przez stronę Rosyjską, niszczenie dowodów, brak ekshumacji i autopsji zwłok itd. Fakty powszechnie znane... to może wskazywać na inną przyczynę niż wyłącznie błąd pilotów, na dzień dzisiejszy z cała pewnością nie da się winy za katastrofę zwalić wyłącznie na pilotów, ani wykluczyć zamachu, wiec dyskusja jest zbędna przynajmniej do czasu ujawnienia nowych faktów, tak czy inaczej w mojej prywatnej opinii przychylam się do zamachu jako przyczyny katastrofy ze szczególnym uwzględnieniem, albo przynajmniej za wiedzą Tuska I Komorowskiego

"na dzień dzisiejszy śledztwa nie prowadzi ekipa niezależnych międzynarodowych specjalistów" I nie będzie prowadzić bo to sprawa polska... I rosyjska z powodu miejsca wypadku.

"ludzie niezainteresowani ujawnieniem całej prawdy, od samego początku kardynalne błędy popełniane przez stronę Rosyjską, niszczenie dowodów, brak ekshumacji i autopsji zwłok itd." Ciekawe skąd wiadomo że sa niezainteresowani? Napisali o tym w szmatławcu rydzykowym? :D Niszczenie dowodów? Kolorowe sny? Po co ekshumować zwłoki skoro wszystko jest oczywiste, a przebadane zostały dokładnie zwłoki prezydenta i prezydentowej i nic nie wykryto ?

"to może wskazywać na inną przyczynę niż wyłącznie błąd pilotów," Nie może i nie wskazuje. "na dzień dzisiejszy z cała pewnością nie da się winy za katastrofę zwalić wyłącznie na pilotów" Niczego nie trzeba zwalać. Zostało to stwierdzone. "wiec dyskusja jest zbędna przynajmniej do czasu ujawnienia nowych faktów" Nowe fakty? śledztwa już w zasadzie sa skończone... "tak czy inaczej w mojej prywatnej opinii przychylam się do zamachu jako przyczyny katastrofy ze szczególnym uwzględnieniem, albo przynajmniej za wiedzą Tuska I Komorowskiego" Zapomniałes napisac że ta opinia jest oparta zupełnie na niczym...

Gość znawcanieprzyzwoity
jestem pewien ze wiele osób prywatnie, czy tez oficjalnie się ze mną zgadza równolegle do opinii przeciwników zamachu jako przyczyny katastrofy, Zdanie tych ludzi także szanuje, jednak pozostaje przy swoim i na tym kończę temat, przynajmniej do czasu aż przekonam się ze było inaczej, a obrońca POwców niech sobie ciągnie temat jeśli sprawia mu to radość bo mnie już zanudził na śmierć prawie, wiec w trosce o swoje zdrowie zajmie się czymś pożytecznym

znawca, weź ty przeczytaj coś porządnego o tym wypadku lotniczym, bo aktualnie to tylko operujesz danymi z Biblii religii smoleńskiej, a wiara tu nie ma nic do rzeczy. Możesz sobie wierzyćw to co serwuje biskup smoleński Macierewicz, by pełnej akceptacji arcybiskupa smoleńskiego a zarazem żywej relikwii Kaczyńskiego jarosława.

"Zdanie tych ludzi także szanuje, jednak pozostaje przy swoim i na tym kończę temat, przynajmniej do czasu aż przekonam się ze było inaczej" To dość łatwo... Wystarczy przeczytac opinie specjalistów na ten temat. I wtedy można przekonać się, że zadnego zamachu nie było.

"a obrońca POwców niech sobie ciągnie temat jeśli sprawia mu to radość bo mnie już zanudził na śmierć prawie" Zanudziłem? Bo pytam o konkrety i fakty a nie o zmyślenia i fobie? To musi być rzeczywiście nudne jak się tych faktów podac nie potrafi i ucieka od tego jak tylko się da...:D:D:D

Gość znawcanieprzyzwoity
shatynku ja 1 post , Ty 3 , chcesz mnie zakrzyczeć?? krzykiem wymuszasz posłuszeństwo twojej argumentacji, w dupie ci się zagotowało?? nie potrafisz w swoim ograniczonym rozumowaniu uwzględnić prawa obywateli do odmiennej opinii niż twoja?? Schetyna: to był zamach! No no, panie Schetyna. Ubaw po pachy. *** Kilka dni temu Grzegorz Schetyna gościł w programie Moniki Olejnik. Rozmowa dotyczyła braku posłów Prawa i Sprawiedliwości na sejmowym opłatku, słów Joachima Brudzińskiego o "dziadowskim państwie" i ewentualnej komisji śledczej badającej przyczyny katastrofy prezydenckiego tupolewa w Smoleńsku. Marszałek Sejmu podczas swojej wypowiedzi wspomniał o zamachu. - Robienie atmosfery wokół tego zamachu, uważam, że jest haniebne- wypalił Schetyna. Czyżby to był tylko zwykły lapsus językowy? "Schetyna u Olejnik. Mówił o zamachu", Fakt.pl, 20 grudnia 2010 r.

a tak poza tym, nie powinno się badać tego wypadku lotniczego. Od tego momentu zaczyna się nowa religia, a każda religia musi mieć swoje mity i niewyjaśnione momenty. Kaczyński, wzorem św Maksymiliona Kolbe, musi być takim Franciszkiem Gajowniczkiem, żywą relkwią swojego św. Lecha Kaczyńskiego wraz z Maużonką. A tak poza tym zaproszenie na nabożeństwo 10 listpada na Krakowskie Przedmieście.

"shatynku ja 1 post , Ty 3 , chcesz mnie zakrzyczeć?? krzykiem wymuszasz posłuszeństwo twojej argumentacji, w dupie ci się zagotowało?? nie potrafisz w swoim ograniczonym rozumowaniu uwzględnić prawa obywateli do odmiennej opinii niż twoja??" Po pierwswze to dla ciebie nie jestem żaden shatynek. Po drugie nigdzie nie krzyczę bo krzyk wyraża się W TEN SPOSÓB. Po trzecie dla czytelności dzielę odpowiedzi na watki które poruszasz. Po czwarte. Potrafię uwzględnić rózne opinie bo jestem liberałem. Ale jak już pisałem opinia to jest coś co można uzasadnić faktami. A ty takowych nie podajesz. No to już sam wiesz...

"Czyżby to był tylko zwykły lapsus językowy?" OPczywiście że to był zwykły lapsus... Uzył tego okreslenia którego używaja wyznawcy...

"Schetyna: to był zamach!" A to jest zwykła manipulacją w stylu prawicowym. Schetyna nigdy niczego takiego nie powiedział...

Gość znawcanieprzyzwoity
nie podaje według ciebie, a ja powtórzę panie liberalny jeszcze raz: niech każdy wyrobi sobie osobiste zdanie, podobne twojemu , lub odmienne, dlaczego spieniłeś sie gdy nazwałem cie shatynkiem?? przecież to miłe i słodkie zdrobnienie, tym bardziej nie obraźliwe, zresztą czy można obrazić nick??