Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artysta Faszysta$

Mamy które dokonały aborcji i nie mają wyrzutów sumienia

Polecane posty

Gość Nicoletta..
Artysta Faszysta$ Radze każdej kobiecie która nie chce dziecka a nosi je w łonie,urodzic i oddać do adopcji ludziom, którzy życie by oddali za nie-a takich ludzi nie brakuje.

Gość Mordowanie
to mordowanie nie ma znaczenia gdzie czy w łonie czy na tym świecie. Kobieta która sie na to decyduje,nie jest świadoma tego co tak naprawde robi,a najgorsze jest to że ta nieświadomość w najmniejszym nawet stopniu jej nie usprawiedliwia.

Gość i niech to
powyżej będzie puentą.

Gość jwpbcfuebdo
Do tych wszystkich PRO-LIFE: muszę Was zmartwić: aborcja była, jest i będzie. Kobieta, która nie chce urodzic dziecka ZAWSZE znajdzie sposób, by pozbyc sie problemu - zrobi to za gigantczna kasę w polskim podziemu albo wyjedzie do Niemiec, Czech czy Austrii i dokona zabiegu w kilnice. I to niezależnie, czy ktoś to rozumie czy nie, bo Wasze zerozumienie taka kobieta ma głęboko w d..pie :) Milego wieczoru życzę :)

Gość zadziwiajace jak ciaza jest
chciana to zarodek jest dzieckiem a jak nie jest to jest tylko zlepkiem komorek. Ja nikogo nie oceniam bo każdy ma swoje wlasne sumienie... Jeżeli przy podwiązanych jajowodach wpadlas to rzeczywiscie wierze ze bylas sfrustrowana i w sumie nie dziwie sie ze to zrobilas... Ale kurcze nie lubie wciskania kitow ze sie zabezpieczam a wpadlam. To jak sie zabezpieczasz? Trzeba sie tak zabezpieczac zeby nie wpaśc, w zaleznosci jak ci bardzo na tym zależy. Wiadomo ze jedyna 100 % anty jest wstrzemięxliwosc, ale ja swego czasu bralam tabletki plus gumka bo wtedy baardzo nie chcialam zostac mama a chyba lepiej tak anizeli poddawac sie skrobaniu. dla mnie to za wysoka cena za chwile przyjemnosci i uniesienia, no ale jak kto woli :)

Gość Artysta Faszysta$
Rzeczywiście pomyliłam działy mogłam na antykoncepcji założyć temat bo tu widzę same sfrustrowane mamuśki co to każdego pouczają jak ma żyć. Nie chciałam mieć dzieci więcej to się wysterylizowałam. Nie każda kobieta chce rodzić i oddawać. Bezsens wam tłumaczyć.

do autorki!!!!!!!!!!!!! a wiesz z skad sie biora dzieci?????????????? trzeba bylo doopy nie dawac to bys w ciaze nie zaszla.a znasz takie zabezpieczenie 100% szklanka wody zamiast?????!!!!!!!!!!!!!! i ty sie nazywasz matka????? szkoda ze ty nie zostalas usunieta pokazalas dzieciom ze nie trzeba brac odpowiedzialnosci za to co sie robi mozna sie problemu pozbyc .i blagam nie mow mi ze wtedy nie mogliscie wychowywac dziecka trzeba bylo najpierw zasiegnac lektory z skad sie biora dzieci a potem dawac doopy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 glupie pi....dy

do autorki!!!!!!!!!!!!! a wiesz z skad sie biora dzieci?????????????? trzeba bylo doopy nie dawac to bys w ciaze nie zaszla.a znasz takie zabezpieczenie 100% szklanka wody zamiast?????!!!!!!!!!!!!!! i ty sie nazywasz matka????? szkoda ze ty nie zostalas usunieta pokazalas dzieciom ze nie trzeba brac odpowiedzialnosci za to co sie robi mozna sie problemu pozbyc .i blagam nie mow mi ze wtedy nie mogliscie wychowywac dziecka trzeba bylo najpierw zasiegnac lektory z skad sie biora dzieci a potem dawac doopy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 glupie pi....dy

Gość lalka prusa
Nie popieram aborcji, ale rozumiem, że Autorce było bardzo ciężko i widocznie nie miała wystarczająco środków i pomocy by urodzić to dziecko.

Gość słuchaj autorko tu policja
nie wiem czy wiesz, ale aborcja w PL jest zabroniona, a co za tym idzie karalna. Przyznawanie się publicznie do czynu karalnego jest głupotą do potęgi entej. Wystarczy odpowiedni donos i nakaz prokuratora do ujawnienia przez kafe czy też odszukania twego IP. I zobaczymy jak wtedy będziesz się spowiadać bez wyrzutów sumienia.

Gość Buhahahha hahahahh
autorka właśnie kasuje archiwum i wyrzuca lapa przez balkon :D hahahahahahahahhahahaahhahh

Gość ulka z brzegu
A my mamy stryjka na utrzymaniu (jego renta nie starcza nawet na lekarstwa dla niego). Stryj nie ma bliższej rodziny, a dalsza ma go w d..., dla nich to wygodnie, że my go zwieliśmy. Stryjek na 78 lat, zaburzenia pamięci (potrafi uciekać z domu, a wtedy szukamy go po całej wsi ubaw dla sąsiadów po pachy), specjalinie potrafi "narobić" w matki, choć wie, że nie wolno. Potem 3 osoby muszą go myć; 2 trzymają, jedna myje. śąsiadom mówi, że go nie karminy i nie dajemy mu lekarstw. Mam już serdecznie dość życia. I wiem, że tu lepiej nie będzie, ale gorzej. A lekarz powiedział, że taki stan może trwać jeszcze parę dobrych lat. I co? Mi też nie pasuje opieka nad nim, chciałabym wreszcie pojechać na urlop z rodziną, czy po pracy usiąść z kawą i mieć wszystko gdzieś. Ale co robić? Poddać go eutanazji? A Wy piszecie, że nie wiecie co zrobić z dzieckiem. A adopcja to co?

Gość Artysta Faszysta$
Nie bądźcie śmieszni!! Czyn uległ przedawnieniu to raz 2 moja dupa moja sprawa. Trzy wiem skąd się biorą dzieci tępę dziewuchy! Po to sę zabezpieczałam! Same nie dawajcie dupy przez całe swoje nędzne życie! Żal wam że było mnie stać żeby decydować o sobie a wam życzę z całego serca samych WPADEK!

Gość monkhassssssssssssssssssssssss
artysta, ty jestes głupia niz myslałam.Zyczysz komus, w twoim rozumowaniu, czegos zlego.A czy ktos tutaj życzył ci zebys kiedys UMIERAŁA w meczaqrniach jaktwoje nienarodzone DZIECKO!głupia jestes i tyle. pros Boga o wybaczenie i miłosierdzie jesli jestes wierzaca...

to ty jestes tepa skoro dalas doopy i musialas sie skrobac to znaczy ze nie wiesz z skad sie biora dzieci. widac rodzice cie nie nauczyli odpowiedzialnosci za czyny a co do wpadek a dziekuje bardzo chetnie wpadke zalicze . swietnie ze jestes dumna z tego ze zabilas dziecko gratuluje i tematu i wypowiedzi mam nadzieje ze kiedys przyjdzie ci za to zaplac bardzo GORZKO. a najbardziej zalosne jest to ze jeszcze sie tym chwalisz!!!!!!!!!!! a zycie nedzne i zalosne to ty masz

Gość sweet home sweet
Ale nagonka na autorkę...Hmmm w jednym mogę się z autorką zgodzić NIE POTRAFICIE CZYTAĆ. Napisała że w niemczech był zabieg- tępoto co policją straszysz weź sie lepiej za książkę a nie kafe. Poza tym wcale się jej nie dziwię że usunęła. Po podwiązaniu jajowodów ciąża??? To musiał być szok..Ja aborcji nie uznaję ale to życie autorki więc tyle.

to czy przedawniony czyn to możesz wytłumaczyć się policji razem z lekarzem, pojęłaś????

nie straszę, pisze ona na publicznym forum, ktore również czytają prawnicy, prokuratorzy, policja, a nie tylko młode mamuśki, kumasz???

1. Kobieta która usuwa ciąże nie zasługuje na miano "matki" 2. Aborcja była jest i będzie - owszem podobnie jak inne przestępstwa - taki świat 3. Aborcja jest morderstwem czy się to podoba czy nie - tylko dla wygody kobiet zabijających własne dziecko wmawia się że to nic złego - ot zwykły zabieg jak wyrwanie zęba 4. To że po zabiciu niewinnej istoty - własnego dziecka nie masz wyrzutów sumienia świadczy tylko o tym jakim jesteś człowiekiem 5. Dajcie sobie już spokój z tym płód to nie człowiek bo już nie wiem czy płakać na waszą głupotą czy się śmiać 6. Guzik mnie obchodzi kobieta która usuwa dziecko Żal mi tylko tego maleństwa które nie miało mozliwości zadecydować o własnym "być"

Gość Artysta Faszysta$
mala_wawa jesteś osobą tak ograniczoną umysłowo że dyskusja z tobą nie ma sensu. Zapłacę?? Zapłaciłam słono za podwójną sterylizacje. Boli cię że mnie to nie rusza. Nie chwalę się. Opisuję jak metody anty są nieskuteczne- nędzna jest twoja teoria o dawaniu dupy i odpowiedzialności. Gówno o życiu wiesz i gówno przeżyłaś jeśli tak szybko oceniasz bliźnich. Monks powołujesz się na Boga a rzucasz we mnie kamieniem - sama jesteś bez grzechu? Żałosne komentarze

Gość Niebieski kubeczek
Po co zakładała ten temat? Po pierwsze, może po to, żeby pokazać, że kobiety mogą nie mieć wyrzutów sumienia po aborcji. Niestety, według niektórych, jeśli kobieta deklaruje, że wyrzutów sumienia nie ma, to w rzeczywistości i tak je ma, a swoją deklaracją chce tylko zagłuszyć poczucie winy. Czyli jeśli fakty przeczą teorii, tym gorzej dla faktów. Po drugie, po to, że ludzie mają prawo dyskutować na różne tematy. Dlaczego na tym forum mogą dyskutować "staraczki", a nie mogą dyskutować kobiety po aborcji? Od razu uprzedzę atak - tylko aborcja na życzenie jest w Polsce nielegalna, a więc mówimy o procederze, który nie do końca jest nielegalny. Temat może dotyczyć np. kobiet, które usunęły ciążę z powodów dopuszczających taki zabieg. Przestępstwo popełnia tylko lekarz, który zabieg przeprowadził "na życzenie" oraz osoba, która w zabiegu pomagała. Kobieta, która usunęła ciążę, w świetle polskiego prawa nie popełnia przestępstwa i nie podlega karze. Poza tym, zabieg o którym mowa mógł być wykonany w kraju, w którym jest legalny lub przy użyciu sposobów, które nie są zakazane w polskim prawie. Dyskusję oraz wyrażanie własnych poglądów również nie są karalne, więc nie widzę powodów, dla których temat miałby zniknąć z forum.

Gość dkorneliaaaa
żałosne komentarze??? - to jakie by cię satysfakcjonowały???? hyy?? że jesteś git babeczka i tylko takie górą?????:O

Gość Artysta Faszysta$
Nikomu nic nie muszę tłumaczyć. Dobra kafeteryjne hieny żegnam bo znudziły mi się dywagacje o mojej osobie. Życzę samych mądrych decyzji w życiu.

zebys sie nie zdziwila ile w zyciu przeszlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty nie usunelas ciazy ty zabilas dziecko ktoremu biło serduszko ktore czulo bol jak je szarpali zeby wygodna pinda nie musiala sie nim zajmowac.dziwie sie ze mozesz patrzec na swoje dzieci i nie miec wyrzutow sumienia.a ja biore odpowiedzialnosc za swoje czyny a ograniczona to ty jestes skoro sie tym chwalisz

Gość Artysta Faszysta$
Nigdy nie miałam wyrzutów sumienia. Usunęłam w 4tygodniu więc ten zlepek komórek niemiał serca. Kocham moje dzieci i JESTEM DOBRĄ MATKĄ BO ZROBIŁAM WSZYSTKO ŻEBY MOJE CHORE DZIECKO MIAŁO NAJLEPSZYCH LEKARZY SPECJALISTÓW I NIE BYŁO BY MNIE NA TO STAĆ PRZY KOLEJNYM DZIECKU. Wasze komentarze są żałosne w straszeniu mnie policją albo że będę żałować albo że za to zapłacę. Jestem już na tyle stara że mogę świadomie powiedzieć -nie żałuję. Problem macie wy- nie potraficie pojąć że ktoś może być dobrym rodzicem mimo strasznej rzeczy którą zrobił. Tak to był mój osobisty dramat. Potworem nie jestem ale wy i tak wiecie swoje

A skad wiesz ze nie mial serca??Czasami zalazki serca pojawiaja sie w 2 tyg U mnie w 5 serce juz biło

jeśli usuwasz ciążę czyli zabijasz dziecko, które sama powołałaś do życia to jest to zbrodnia, najcięższa z możliwych, bo sprowokowana (doprowadziłaś do powstania nowego człowieka swoim działaniem) i wykonana świadomie(doprowadziłaś do smierci tego człowieka z róznych przyczyn, ale człowiek zabity). Nie ma znaczenia czy człowiek był taki duży czy taki duży, czy miał tyle czy tyle tygodni czy miesięcy, czy lat...śmierć została mu zadana i życie przerwane. A zakładanie wątków na forum i mówienie o tym jest dowodem na Twoje cierpienie psychiczne, może podświadome może uswiadomione. O zdarzeniaach nam obojętnych zapominamy natychmiast....