Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze na forume

Rozwiązaniem problemu prawiczkó jest WYJŚCIE DO LUDZI.

Polecane posty

Gość pisze na forume

Jak oni chcą kogoś poznać jak nikogo nie poznają bo nie mają możliwości? Nie wykorzystują okazji i nic nie robią w celu powiększenia liczby znajomych.

Gość a twoim jedynym rozwiazanie
jest kupienie liny i powiesic sie na najwyzszym drzewie w okolicy :O🖐️

"Wyjście do ludzi" niedługo uzyska status klasyka forumowego. Prawie jak "jem kupę". Już nawet prowokacje się takie tworzą. :classic_cool:

Gość przeciez to prawda.
jak taki prawiczek wypłosz siedzi 24/7 w domu to jak on ma kogoś poznać? niech wyjdzie do ludzi 🖐️ pojdzie na jakas imprezke i zagada dziunie przy barze albo do kolka rozancowego. Nawet moze założyć konto na randkach o2, wrzucic zdjęcie i umówić się na parę randek :classic_cool:

Nie może, bo w naszym wieku musielibyśmy się dopiero uczyć i zwalczyć wstyd związany z brakiem umiejetności w sferze podrywu, a kobiety mając innych adoratorów wybrałyby ich zamiast jakiegoś kolesia nieudolnie próbującego je podrywać. 🖐️

Wiara - Ty wydajesz się na tyle miłą osobą, że akurat Tobie by wystarczyło :P

Wiara - nie jestem przesadnie uprzejma, po prostu jesteś chyba jedynym miłych prawiczkiem na forum ;p I mimo wszystko w pewnym momencie bycie miłym jest bardzo w cenie.

Gość wiara juz adorowany
jego oblicze charakteru dziala cuda :classic_cool:

E, nie jedynym, znam jeszcze ze 3 miłych :classic_cool: No, po namyśle może 2 :P Pantera, obowiązkowo. Może na święta zamiast bombki cycek przy napisie?:P

BSA - mój facet mieszka chwilowo prawie dwie godziny drogi ode mnie (pociągiem, co jest szybsze!) z jedną przesiadką. BSA znowu błysnąąąąąąął!

Widzisz,a my studiujemy, co jednocześnie oznacza, że wydawanie 20 funtów z hakiem codziennie na wizyty jest poza naszym zasięgiem. A już na pewno w sytuacji, gdzie facet mysi sobie złożyć nowy komputer żeby móc stworzyć program na zaliczenie semestru...wiem, i tak nic nie rozumiesz :)

A dobrze Wiara, byłam wczoraj na urodzinach koleżanki, dzisiaj do wieczora siedzę w domu. W zasadzie nic ciekawego. Pomijając kilka drobnych subtelności, ale nie jestem pewna, czy to Cię zainteresuje. :P A Ty jak się miewasz? :classic_cool:

Jak to dobrze, że BSA sam ma bardzo udane pożycie i nie musi wtrącać się w innych :) Niekoniecznie Wiara. Z tych 3 dwóch jest na świetnej drodze ;) Bo uwierzyli...

Gość Spokojnie, to tylko kobieta
Kiedyś poznałem kobietę, ponieważ byłem głodny uczuć i bliskości to za szybko się zaangażowałem, nie próbując nawet pobieżnie jej poznać. Skutek: wiadomo jaki - odwrotny od zamierzonego.

Średnio wyobrażam sobie możliwość mieszkania samodzielnie gdybyśmy nie pracowali, ale tak się nieszczęśliwie składa, że kiedy minimum to 30 godzin dodatkowej pracy poza zajęciami mocno ukróca możliwości. Do tego odpadają weekendy bo w ogóle byśmy się nie widywali... Nigdy nie studiowałeś bo ambicja skończyła ci się na przysłowiowym kopaniu rowów 15 godzin dziennie, więc o czym my tu mówimy?