Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

zona swojego meza - no my w sumie z mezem to nawet za bardzo sie nacieszyc soba nie mozemy, bo córa chodzi spac równo z nami :( coz, mam tylko nadzieje ze niedlugo sie to zmieni i jak kazde normalne dziecko bedzie chodzic spac po wieczorynce i wtedy bedziemy miec wieczor dla siebie. A tak to zaczynam usypiac core - maz sie myje - potem on mnie zmienia - ja sie myje i spotykamy sie w sypialni o 22 zeby..... SPAĆ! Bo na nic iwecej nie mamy siły!!!!!

ja mialam się dzis wybrać z siostrą na zakupy... oczywiscie jak zawsze nic na zime cieplego nie mam :) ... ale jak zawsze niechcialo mi sie wczesniej wstac i teraz ona na mnie nie poczeka po pracy 2h zebysmy mogly po sklepach polazic eh... ale rozumiem ją - jakby nie bylo ma do kogo sie spieszyc ... do coreczki :)

smutna panan mloda :) Ja ide w srode do kosmetyczki z wrastającym paznokciem u stopy :( Mecze sie juz ponad rok. Mialam nawet usuwany paznokiec - i wrasta na nowo... Eh... no i ide do specjalistycznego gabinetu ktorzy zajma sie porzadnie w koncu tym palcem. I od tej pory bede chodzila tylko tam, sama nie tykam, bo znowu cos schrzanie :)

MłodaMamaMłodaMama -> pomimo ze nie mam dzieci rozumiem cię ... moja siostra tak samo jak i ty ma - tez mi opowiada jak to u nich jest... wraca do domku ok. 17stej... troche sie pobawi z mala i juz 20sta ... potem ona spaciu... i oni z nią... bo juz nie ma na nic sily a rano o 4ej mala juz sie budzi

Gość fajny facet.
MłodaMamaMłodaMama -> pomimo ze nie mam dzieci rozumiem cię ... moja siostra tak samo jak i ty ma - tez mi opowiada jak to u nich jest... wraca do domku ok. 17stej... troche sie pobawi z mala i juz 20sta ... potem ona spaciu... i oni z nią... bo juz nie ma na nic sily a rano o 4ej mala juz sie budzi *** No to jest częsta przyczyna rozpadu małżeństwa, a w najlepszym razie wygaszenia uczucia. Rodzice zajmują się małym dzieckiem, przestają mieć czas dla siebie, a w efekcie oddalają się od siebie.

fajny facet. -> gowno prawda... wlasnie dzieki temu zblizaja sie... przynajmniej ci ktorzy kochaja sie i wlasne dziecko i cieszka sie z kazdej chwili spedzonej we 3 a nie tylko we 2

zona swojego meza - wiesz, podobno usuwanie chirurgiczne paznokcia to przestarzały sposób. Kosmetologia poszła tak bardzo do przodu ze odradzaja chodzenia do chirurga - bo bedzie nawet gorzej. Ja ide w srode po pracy do takie centrum gdzie sie w tym specjalizują i inne gabienty uczą sie od nich - takze pewnie mi klamre założą.

Gość fajny facet.
żona-swojego-męża fajny facet. -> gowno prawda... wlasnie dzieki temu zblizaja sie... przynajmniej ci ktorzy kochaja sie i wlasne dziecko i cieszka sie z kazdej chwili spedzonej we 3 a nie tylko we 2 Chyba dzieci nie miałaś albo jesteście wyjątkiem.

Gość fajny facet.
żona-swojego-męża fajny facet. -> dzieci nie mam... a co do wyjatkow... to znam ich troche i moge obalic twoja teorie No tak myślałem. Koleżanki opowiadają. :-) Mi też jedna się żaliła, że wszystkie koleżanki chwalą się jakich to dobrych i kochanych mężów mają, a potem, 1/2 roku później dowiadywała się o ich rozwodach. Dziwiła się skąd tyle fałszu w kobietach jest.

prawdazawszeciezaboli_24 -> ja tez mialam klamre... ale to nic nie dalo... dopiero trafilam na porządnego chirurga... i od tamtej pory nic sie nie dzieje ale pamietam jak dzis... jak na sylwka mialam zdejmowanego wlasnie... i w sandalach z "lalą" na palcu w sniegu fajerwerki ogladalam :)

fajny facet. -> mi kolezanki nie opowiadaja.... widze co sie dzieje wsrod znajomych jak sie rodzi dziecko i jak to im sie uklada... i jesli jest talki facet jak ty ... co najw. jest sex z zona a nie zabawa z dzieckiem to sory

zbierałam się chyba z 3 razy zeby odpisac "fajnemu facetowi" ale wiecie, nie zamierzam nikogo przekonywac ze bedzie inaczej niz tak jak On mowi, bo kazdy sadzi po sobie a ja nie mam czasu na bezowocne dyskusje. prawdezawszeboli - jestem ciekawa jak bedzie z ta klamra i czy bede mogla nosic pelne buty.... aletm to pol biedy bo chodzilam w sandałkach a le teraz jak zaczely sie mrozy.... brrrr.....

zona swojego meza - a to pech... ojej.... no cóz, mam nadzieje ze mi w koncu ładnie urosnie i bedzie dobrze, bo mecze sie od wrzesnia 2010, potem w maju 2011 mialam usuwany paznokiec, no i teraz w pazdzierniku zauwazylam ze znowu sie zle wrasta - i byłam u innego chirurga - ktory wlasnie wysłał mnie do kosmetyczki. Zobaczymy jak bedzie.

Ile ludzi tyle opinii , ja mialam wrosnietego paznokcia to mi chirurgicznie go potraktowali i po problemie . Znam zwolennikow klamerek i przeciwnikow lecz jesli miaalbym poradzic to poradzilabym dobrego chirurga.Zawszei moga wystapic powiklania , ja po zabiegu musialam dzien czasu lezec no i ten opatrunek , lecz wszystko dobrze sie skonczylo , tyle ze wtedy pracowalam w szpitalu i wiedzialam ze w dobre rece oddaje swego palca .

czesc Kasiu ...:) duzo spraw sobie pozalatwialam ,jak jeszcze tam pracowalam , bo z poza tego szpitala do zadnego lekarza bym sie nie wybrala , teraz mam kolejny problem .. otoz cos mi sie podzialo ze stopa.. od paru tygodniu nie moge calej stopy postawic na prosto bo z lewej strony tak mnie boli .. jak by mi ktos igle wielka wbijal .. a najlepsze jest to ze nie uderzylam sie nigdzie i z wygladu jest wszystko ok Zono zaluj ze cie nie bylo tu w sobote i niedziele . Lady laro z ej pseudo ekipa .. lincz mi zafundowaly . 3 dni , podszywaly sie wyzywaly , podbijaly moj temat ktory z 6 stron poszerzyl sie na 40 strone .. istna komedia

prawdazawszeciezaboli_24 -> mnie one juz zaczynaja bawic serio... :) dzieki nim poznaje swiat... bo serio wsrod moich znjaomych nie mam takich charkaterow... i tylko tak myslalam ze sa takie osoby jak one... a teraz mam przyklad tu na kafe jacy glupi sa niektorzy ludzie :)