Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna Młoda 2012

Ślubujemy Pażdziernik 2012

Polecane posty

Gość kkkalina
hej my bierzemy slub we wrzesniu, dziwie sie Twoim wyliczeniom, nam na ok 60 osob wychodzi 30-35 tys za wesele.... macie bardzo tania orkiestre a kamerzysty nie macie?

Gość dominika1988
Ja mam salę, dj, kamerzystę. Tylko ja wrzesień, ale też 2012:)

kkkalina Kamerzysty nie braliśmy . Ceremonię najważniejsze przysięgę mój brat powiedział że nam nagra. Cena zespołu taka jest za 3 osoby. Zespół nie brany w ciemno ale z polecenia i naprawde fajnie grają :)

Gość anuli:
wiesz co ja to właśnie nie chcę takiej choreografii typowej ,wiesz liczenie itp. bo człowiek za bardzo spięty ,tak pod nas to mi się wydaję ,że coś z tego ściągniemy parę obrotów , a tak to improwizacja większa pewnie;).

Gość dominika1988
No i jeśli chodzi o koszta to też staraliśmy się zrobić to oszczędnie, ale zobaczymy jak wyjdzie póki co mamy: Restauracja 160 zł od osoby bez ciast i alkoholu na 80 osób 12800, ale zapewne nie będzie pełnych 80 osób więc wyjdzie mniej na wódkę i wino przeznaczamy 2500 zł dj 1500 zł kamerzysta 1500 zł nie mam fotografa i nie wiem za ile znajdę, ale chcę tylko do kościoła Reszta nie mam pojęcia.. chociaż z suknią szaleń nie zamierzam raczej będę szyła myślę ze w 2 tysiacach się zmieszcze.

Gość dominika1988
troszeczkę tak:) a no i termin w kościele też zaklepany Jesli chodzi o taniec to obydwoje jestesmy drewniane nogi:P mam nadzieje, ze sie nie zbłaźnimy. Razem jakos sie zgramy troszke pocwiczymy, ale boje sie tancow z rodzina.. Jednak nie potrafie za bardzo tanczyc nie mam poczucia rytmu i boje sie, a np moj wujek jest tancerzem jak mnie porwie do tanca to nie nadaze troche sie obawiam. Ale szkoda kasy mi na kursy i tak sa duze wydatki

Gość anuli:
wow mamy 2 stronę;) heheh Dominika witaj;) to ,że w nagłówku październik nie znaczy ,że nie możesz pisać ,zapraszmy;),tymbardziej więcej osób milej pisać;) Co do kosztów, nie wypowiadajmy się kto ile za co i na co . świat jest różny ,ludzie tez ,ich potrzeby i marzenia,dlatego każdy ma prawo robić tak jak chce. Czy mało ,czy dużo ,nie warto się nad tym zastanawiac ,każdy ma inny scenariusz inne koszta ,więc po co się nad tym rozpisywać. przerabiałam to już w kwestii orkiestry ,wiem jedno robię tak jak mi pasuje i jak mi dobrze ic nikomu do tego .;) jak mam na wesel za 10 tys robie takie , a jak mam na 50tys zrobie takie.więc suma suamrum życzę każdemu ,aby miał super cokolwiek i jakkolwiek zrobi;)

Gość dominika1988
Witam, witam:) oszczywiście, że kazdy robi na takie jakie go stac. Mnie nie stac na zespol wiec mam dj i nikomu nic do tego. Szczerze to ja suknie ogladalam juz tuz zaraz po zareczynach czyli 3 lata temu. Hehe, ale im blizej tym sama nie wiem jaki typ wybrac ale nic nie mierzylam jeszcze tez.

anuli: bardzo dobrze napisane :):) Każdy robi takie na jakie go stać wesele nie jest powiedziane że to za nie wiadomo ile milionów będzie lepsze od tego skomnego. Najważniejsi są ludzie, jak oni się umieją bawić to każdą imprezę rozkręcą :):)

dominika1988 Też myślałam na dj :) byłam na jednym weselu gdzie grał dj i umiał tak zagrać że i babcie i młodzi znaleźli coś dla siebie. Cały czas parkiet był pełny, mało kto podpierał stół :)

Gość anuli:
Wiecie co ,my z moim teraz byliśmy na imprezie firmowej i oczywiście były tańce ;) no i kolega mi mówi no to na dwa;0 ,a ja do niego ,że może tak jak czujemy bo na licze;) ,też się boję tych tańców jak co z kim ,ale wyjdzie w praniu ,pewnie będzie ja w prawo ,a ktoś w lewo.takie uroki tańców ;) A ta moja pyza nadal nie śi ,ehhh , te kursy do niej to są męczące;)

Gość anuli:
haha;) mimi;0 no tańcować trzeba . Mała zasnęla ,ale 2 h za nami ,oduczamy ją smoczka także jest ciężko:) ,ale dajemy radę. Także życzę miłego wieczoru ja idę na przytulańce do juterka ;)

dzień dobry kobietki:) właśnie wróciłam z urlopu, widzę, że październik się ruszył:) my też mamy już kamerzystę, fotografa, salę i termin na 20 października na godzinę 16 w kościele. Rozglądam się za dekoracjami, widzę że nie tylko u mnie wymarzone kolory to fiolet i róż:) odezwę się później, odsypiam po podróży;) super, że jest nas więcej:)

tak tak Mimi:) będziemy przysięgać w tym samym czasie:) co do przygotowań, nic się nie martw, ja też jeszcze nie mierzyłam żadnej sukni... a co do okryć na ramiona to chusty mi się osobiście nie podobają, będzie musiało być bolerko. Dzwoniła Pani z jubilera, jedziemy odebrać Nasze obrączki:)

tak Mimi, grawerujemy:) obrączki są piękne:) wygrawerowaliśmy nasze imiona i datę ślubu, nie chcieliśmy żadnych innych napisów. Macie DJ czy orkiestrę?

Gość Zuzaneczka123
Przyłączam się:)Ja też będę ślubować 20 października 2012 r:)

Gość Zuzaneczka123
My mamy sale, zespół, kamerzystę i auto.Reszta dopiero przen nami:)

Gość Zuzaneczka123
Dopiero będziemy załatwiać.Mam nadzieję, że w tym tygodniu nam się to uda.Może nawet jutro już coś bedziemy wiedzieli.Chcemy ślub na 16 i mam nadzieję, że ta godzina jest jeszcze wolna:)