Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka41

Czujesz że masz porażki w swoim życiu?opisz je.. Może nie jesteśmy z tym sami..

Polecane posty

Gość silaczka 41
aaaa to ciekawe...... a ty kim jesteś?

Gość siłaczka41
No i jak Wasze walentynki?:) Opowiadajcie..................

Gość tatata....
moje Walentynki byly zaskakujaco przyjemne , dostalam piekny bukiet czerwonych roz . Silaczka a jak u Ciebie ? Kacper czas na zmiany

Gość silaczka 41
bukiet róż...lol ... ja tulipany,pewnie z biedronki ;-)ale dobre i tyle.

Gość tatata.....
hahaha.... Silaczka nie chce dzisiaj noca pisac o porazkach , ale to byl pierwszy bukiet , ktory dostalam na Walentynki , wczesniej nigdy nikt mnie nie zauwazal . Tak poza tym zafundowalam sobie polete roznych sushi i sie zajadalam tym specjalem . Widze , ze wlasnie dzisiaj Anfy sie odezwal . Zycze milej nocy .

Gość silaczka 41
a właśnie że zgodnie z tematem topiku -zapraszam piszcie o porażkach...

Gość katasha296
porazka ? zakochac sie ,poswiecic dla tej milosci przyjazn, relacje w pracy , duzo nerwow po czym po 4 latach zostac na lodzie z praca i samotnie bez przyjaciol ...podczas gdy on swietnie sie bawi ze swoja nowa lalą i co wy na to?

Gość siłaczka41
Przykro mi...............rozumiem Cię.....to porażka ...ale takich facetów jest więcej.... wiesz,nigdy żadna z nas nie może mieć pewności-że ją to też nie spotka.... Wiesz,ktoś powiedział-koniec jest początkiem czegoś nowego....życzę Ci szczęścia..............

Gość siłaczka41
noc ciemna...........sen poszedl sobie...................kolejne porazki stoja za rogiem......... nie dajmy sie...........

Gość widze , ze mam
podobne porazki do Ciebie i jeszcze na dodatek problemy ze spaniem . Jak sie pieprzy to juz wszystko , zastanawiam sie jak dlugo to jeszcze zniose .

tia... Dziś była kolejna porażka.. Znów 700 "klocków" za mną... Plan A nie poszedł tak, jak chciałem... Miałem być o 15-tej w Wawie, dotarłem dopiero teraz... Po raz kolejny okazało się, ze 14-ty jest dla mnie jednak dniem pecha... Życie!! Całe szczęście, że już zaczął się 15-ty dzień tego cholernego lutego.. I znów, powolutku pójdzie wszystko w górę..;) Mimo wszystko dobrej i spokojnej nocy!!:) A rano uśmiechnijcie się do swoich porażek...;) http://www.youtube.com/watch?v=0o9oQan4h1Q

Gość siłaczka41
Tak.....męczy mnie życie na niby...brak sił na kolejne poważne zmiany....I wtedy pojawia sie......brak snu............... pozdrawiam tych co znaja to udręczenie......łączmy się;)

Gość widze , ze mam
Oj jak Ty mnie rozumiesz , dokladnie wiesz co mi jest ....

oj siłaczko.. Pamiętasz ostatniego maila, którego do mnie napisałaś? Miałaś rację.. Wiem już, na czym stoję. Jak to mówią u mnie w mieście.."Po japkach";) Ale przynajmniej się postarałem. A do "koszy" też można się przyzwyczaić. Choć ten zabolał dość mocno. Ale, jak już pisałem, do tanga trzeba dwojga... Cóż.. To jednak nie ta orkiestra...

Gość widze , ze mam
Michac , sprobowales i teraz wiesz , ze powroty w wiekszosci sie nie sprawdzaja , spokojnie mozesz lokowac swoje uczucia gdzie indziej . Do milosci nikogo nie zmusisz , jest albo jej nie ma , w przypadku Twojej bylej widocznie wygasla .

widze... tylko, że mnie się już nie chce nigdzie indziej lokować uczuć.. za dużo porażek było. Przyznaję, że sam sobie na nie zapracowałem.... Do niektórych tematów trzeba dorosnąć. I co najśmieszniejsze w tym jest?? Niektórzy faceci dorastają do tych tematów wtedy, kiedy już je stracili. Bezpowrotnie, bezapelacyjnie, na wieki wieków...Amen!;) Widać pisane mi jest być wiecznie uśmiechniętym i "porąbanym" dzieciakiem! I po co w tym temacie coś zmieniać? Nie ma sensu zmieniać się. Nawet jeśli przez chwilę chciałoby się coś zmienić... i tak w ogólnym bilansie wyjdzie, że zostało się skopanym. Lepiej więc chyba przyjmować te kopniaki z uśmiechem, nie?;) choć czasami serce rwie... Za przeproszeniem.. Jebać chciałoby się to serce!! Ale bywa, że się nie da. A jak się nie da, to co trzeba robić? TRZEBA SIĘ ŚMIAĆ!!;););) Ot, taka moja recepta prosta...

Gość widze , ze mam
Michas , piszesz tak bo to jest wszystko swieze , daj tej ostatniej porazce troche czasu , a zobaczysz ze mozna jeszcze byc szczesliwie zakochanym . Obecnie czujesz sie jak taki skopany , bezbronny zwierzak , ale czasami tak jak napisales trzeba co stracic , zeby to docenic , a jednoczesnie otworzyc sie na cos nowego . Samotnosc jest okropna i nie zycze jej nikomu , nigdy nie jest zbyt pozno zeby kogos pokochac ze wzajemnoscia .

widze.... Świeża jest u mnie dzisiejsza porażka. Wszystkie pozostałe są już dawno "zaleczone". Nieważne już... Było, minęło... Wiem tylko, że nie warto "pomagać" szczęściu... A niech się to toczy swoim torem. Co ma być, to będzie. Przez chwilę zapomniałem o tej zasadzie. Ale już mi się przypomniało..;) A tymczasem... Na mnie już pora.... Dobrej i miłej nocy!:) Jutro będzie lepszy dzień!!

Gość i masz babo placek
michas a co zrozumiałeś przez to odrzucenie? myślisz że ta druga strona była gotowa? nie za dużo chciałeś namieszać? pisałeś że masz z tą kobietą dzieci i nie jesteście od dawna ze sobą a to chyba cięzkie powroty? jesteście na to gotowi? wcześńiej dawaliście sobie takie szanse?

masz babo placek... Szczerze mówiąc, to nie mam nastroju na szczegółowe rozpisywanie się z odpowiedziami... Za dużo pytań zadałaś i niektóre są, jak dla mnie, zbyt intymne, żeby pisać o tym tutaj. Ale ponieważ niegrzecznością byłoby z mojej strony nie odpowiedzieć wcale, to po odeślę Cię do jednego wierszyka.. Jan Brzechwa go napisał już dawno temu.. Żuraw i czapla. Świetnie pasuje do sytuacji..;)

Hihihihihi.. Teraz dopiero poczytałem sobie poprzednie strony. Ależ się można dowiedzieć o sobie fajnych rzeczy na uczuciowej kafeterii...;) Połowa kobiet stąd widziała moje fotki? To chyba je sobie przesyłacie, bo ja mogę policzyć na palcach jednej ręki kobiety, którym ja sam pokazałem tutaj jak wyglądam...:P Poza tym widzę, że jest tu co najmniej jedna osoba, która z niewiadomych dla mnie przyczyn próbuje zepsuć każdy topic, na którym się pojawię i przy okazji troszeczkę mnie oczernić.. Ja już nie wnikam, kto to jest, choć się domyślam.;) Nikt nie musi mnie lubić, ale jeśli już ktoś mówi coś na mój temat i twierdzi, że mnie zna, to bardzo prosiłbym o nieubarwianie, troszkę mniej szczegółów i więcej odwagi...:P:P:P A jeśli ten ktoś chce ze mną pogadać, to proszę bardzo! Ale nie tu i nie w ten sposób.. Jeszcze raz w temacie zdjęć.. Nie mam na celu auto promocji. I nigdy nie miałem.:P Lans to ja mogę uprawiać na stoku, albo plaży...;) A tu? Pokazuję się ludziom, którzy wg mnie zasłużyli sobie na to. Poza tym lubię widzieć rozmówcę, nawet jeśli jest to rozmówca kafeteryjny i tylko z tego powodu siłaczka wie jak wyglądam ja, a ja wiem jak ona wygląda. I wszystko w temacie wyjaśnień, dla osób, które potrafią tylko "szczekać" zza pomarańczowego płotu.;)

Gość owca Molly
Ja natomiast: 22 lata, od zawsze sama, osobowość chwiejna emocjonalnie (borderline), zaburzenia afektywne dwubiegunowe, problemy z kolanami i stawami w ogóle, niedoczynność tarczycy, ojciec alkoholik, brak sensu w tym życiu, pustka, cholerrrna samotność... :(

Gość silaczka 41
to może szukaj nowych znajomych.....

Gość katasha296
ojej zazwyczaj jest tak nie wiem czy tez u was ze jak sie zaczyna pechowy okres w zyciu, koniec milosci i zwiazku, problemy w pracy niedosc ze jestesmy nerwowo wykonczeni t do tego pada zdrowie tak to juz jest. Jak sobie mysle gdy mialam najlepszy okres w zyciu i bylam mega szczesliwa to moglabym skaly przenosic taka sila i radosc wiec problemy ze zdrowiem wynikaja z tych problemow niestety. Recepta jest spotkanie kogos kto spowoduje ze bedziemy szczesliwe i wszystko zacznie sie ukladac tylko jak sie otworzyc .... ehhh owca Molly - badz silna przeciez slaby okres nie m oze trwac cale zycie, moze jutro pojutrze lub za miesiac poznasz kogos kto rozjasni twoje dni, zapomnisz o ojcu , o kulejacym zdrowiu i o samotnosci...tego Ci zycze i sobie rowniez :*

Gość katasha296
przespalam sie z mysla o tym co bylo,,,co jest i stwierdzilam ze pokochalam pierwszy raz powaznie i na maxa kogos kto z posrod wszystkich facetow w moim zyciu potraktowal mnie bardzo zle .... boli mnie jego szczescie ale rano obudzilam sie z wnioskiem ze skoro jest teraz szczesliwy i kolejnej lasce mowi ze jest jego druga polowka, a niespelna rok temu mi wyznawal jeszcze milosc ...to oznacza ze w sumie dobrze sie stalo. Musze sobie to wkrecic do mozgu .... i zapomniec .

Gość kto zjadł już pączka
kochani porażkowicze :)

Gość siłaczka41
w sumie pytanie powinno brzmiec-kto jeszcze kochani nie jadl paczka?;) Ale ze mnie leń,nawet mi pisać sie nie cche....;) Pozdrawiam stałych naszych bywalców przyjaciól i zapraszam nowe osoby do wypowiedzi....

Gość siłaczka41
Zasypało forumowiczów;)