Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka41

Czujesz że masz porażki w swoim życiu?opisz je.. Może nie jesteśmy z tym sami..

Polecane posty

Gość przepraszam że pytam
a Ty siłaczka po co tam poszłaś?

Gość jak to po co
bo lubi byc w kregu zainteresowania i szuka sensacji , tak samo jak porazek

Gość żądna sensacji i tyle
nie lepiej postępujesz od tych co plują jadem, zrobiono z tej sprawy narodową zabawę i każdemu się wydaje że może osądzać i chodzić na miejsce zbrodni żeby zapalić lamkę chory naród

Gość siłaczka41
przepraszam,że pytam-skąd w Tobie tyle złości i jadu?Czyż może msz jakieś porażki i chcesz to wyładować na mnie? Po co tam poszłam?Proste,przejeżdżałam tamtędy jadąc załatwić moje sprawy,a ponieważ było to obok mej trasy-zatrzymałam się....A dlaczego zatrzymałam się?Czułam taką wewnętrzna potrzebę łączyć się w bólu z tymi którzy cierpią po stracie tej dziewczynki,moją postawą postawą pokazać sprzeciw przecie takim zachowaniom ,w ciszy,milczeniu i skupieniu patrząc na cegły,drzewa które były tak "świadkami" owej tragedii-uświadomić sobie wartośc życia i zadać sobie pytanie-czy wokół są osoby któe może też nie radzą sobie z czymś i czy w porę można im nieśc pomoc,aby nie było za późno,aby nie doszło do takich tragedii..... Nie potrafię oddac słowami-jak czułam się stając w tym miejscu..... Szukałam sensacji?bycia w centrum?Ale o co chodzi?....Chora interpretacja jak osoba któa takie chore wnioski wysuwa... To stojąc w innych miejscach tragedii(np.Smoleńsk,Oświęcim,itd.) nie oddajemy hołdu tym osobom które tam zgineły ?Tylko też mamy jakies chore pobudki? "przepraszam,że pytam"-puknij ty sie w głowę.

Gość przepraszam że pytam
dlaczego mam się puknąć? spytałam po co poszłąś? coś niestosownego w tym pytaniu jest że chcę wiedzieć? wyluzuj

Gość tatata....
Silaczka a po co Ty sie tlumaczysz , pojechalas tam poniewaz chcialas , a zlosliwosc ludzka nie zna granic , ocenianie kogos , wysmiewanie , czyzby to bylo warte dyskusji ? Ja z przyjemnoscia czytam Twoj topik i uwazam , ze Twoje wypowiedzi sa bardzo przydatne i madre . Nie przejmoj sie glupimi wypowiedziami .

Gość tatata....
Przepraszam , ze pytam wydaje mi sie , ze to nie bylo do Ciebie , ale raczej do osoby , ktora za Silaczke odpowiedziala , po co Ona tam jechala , wiec sie nie obrazaj

Gość tatata....
Przepraszam , ze sie pytam Mysle , ze Silaczka nie do Ciebie skierowala swoje slowa , wiec nie masz co sie dasac

Dajcie spokój... Tej małej nic nie pomogą Wasze forumowe przepychanki.... Kiedyś, dawno temu, byłbym pierwszy do linczu na jej matce. A teraz wiem, że nie wolno nikogo osądzać na podstawie poszlak. Słyszeliście o jakichkolwiek dowodach w tej sprawie? Macie choć blade pojęcie o technikach przesłuchań? O tym w jakim stanie ta kobieta była przesłuchiwana przez K.R., przez policję i prokuratora? Czy choć jedno z Was było kiedyś w takiej sytuacji? To, o czym pisze prasa, internet i "trąbi" TV, to są tylko domysły redaktorów, niejasne wycieki ze "źródeł zbliżonych do wiarygodnych", świetny temat, w którym nie chodzi o nic innego, jak o kasę. Nie widzicie tego? To już nie jest tragedia w rodzinie, tylko nowe reality show, które zniknie tak nagle jak Big Brother.. Za chwilę będą zachęcać do wysyłania SMS-ów pod numer 7XXX z pytaniem: "Czy matka Madzi ją kochała?":(:( Żenada i dramat, jak dla mnie.. Może by tak spokojnie poczekać na to, co ustalą ludzie za wyjaśnienie tej sprawy odpowiedzialni??? Tak jak napisała to siłaczka.. Robi się z tego targowisko pełne przekupek chcących sprzedać jak najwięcej i jak najszybciej. I w tym zgiełku zapomina się o przedmiocie sprawy.. Porażka!!:(

Gość silny42
a ty masz jakies pojecie o ty m co piszesz michasiu

Gość silny42
tatata skąd ja cie znam?

Gość tatata...
Michas sorry , ale na tym topiku nie zauwazylam , zeby ktos linczowal matke Magdusi , mozesz miec swoja opinie , ale podtrzymywanie tego tematu jest zbedne . Silaczka tylo odpowiedziala na zadane jej pytanie i zlosliwe uwagi . Silny 42 mozliwe ....

Gość siłaczka41
"Nie da się przestać kogoś kochać w ciągu 3 dni. Moja wiara i rodzice nauczyli mnie wybaczać, więc przypuszczam że przebaczenie przyjdzie szybko" Bartłomiej Waśniewski

Gość tatata...
Silaczka41 czy mozesz rozwinac cytat , co mialas na mysli przytaczajac go w swoim topiku

silny42... mam o tym pojęcie. Od strony teoretycznej i praktycznej..;) tatata... nie miałem na myśli "linczu" tej pani na forum, tylko w mediach. I drażni mnie to, że ona już została przez media osądzona. Zresztą nie tylko przez media. Przypatrz się nowym tematom tutaj. siłaczko.. właśnie chciałem spytać o to samo, co tatata...

Gość tatata...
Michas , dzieki za wyjasnienie i w tym przypadku musze sie z Toba zgodzic .

Gość silaczka41
1.czy człowiek jest w ogóle zdolny do takiej miłości? 2.czy człowiek potrafi nadal kochać kogoś mimo tego że ktoś mógł w pośredni sposób przyczynić się do śmierci kogoś dla nas najcenniejsze,kogoś kto był bezbronny i był nasza cząstką?.... 3.czy możliwe aby nas ktokolwiek kochał taka bezwarunkowe miłością? 4.czy to aby napewno miłość?czy taka jest miłość?

oj siłaczko, siłaczko... Wzruszające to jest, o czym mówi ten pan. Tylko jakoś nie mogę uwierzyć w to, o czym mówi. Strasznie dużo w tej opowieści niedomówień, niejasności i opisów zachowań, których normalny rodzic po zaginięciu dziecka nigdy by nie zrobił. Ale nie jestem od udowadniania kłamstw i osądzania. Tylko tak po prostu, jako chłopaczysko odrobinę myślące, im nie wierzę.. Ale może to ja jakoś dziwnie podchodzę do tematu? A może dałem się wkręcić w to, co chcą osiągnąć dziennikarze? Nie wiem i nie wnikam. Nasze życie toczy się dalej... Z uśmiechami, łzami, porażkami i sukcesami. Może więc lepiej byłoby zająć się tym, co nas dotyczy? Buźka.

Gość michas :*
:*

Gość siłaczka41
oj Michaś...wolę nie myśleć i nie zajmować się tym co mnie dotyczy,chce o tym zapomniec,to najlepsza wersja.. A miłość tego młodego człowieka o której on mówi-powala...zadziwia....i aż dech zapiera z pytaniem-czy naprawdę tak można kochać?.... A co u Ciebie?Jak realizacja planu A?...

oj siłaczko.. Wydaje mi się, ze "troszkę" idealizujesz. I wyolbrzymiasz niektóre, wyrwane z kontekstu, jego słowa... spójrz na całokształt jego wypowiedzi. Postaraj się dostrzec tło wydarzeń o których opowiada i w jaki sposób to robi... Ja dostrzegam w tym coś innego, niż "Romea i Julię"... Podchodzi to raczej pod "Bonnie & Clyde".. No, ale każdy ma swój punkt widzenia i spostrzegania pewnych rzeczy i nie wszyscy muszą się ze mną zgadzać. Plan A w trakcie realizacji!;) Co z niego wyjdzie? Nie wiem. Ale opowiem, jak będę już wiedział..;) A będę wiedział już niedługo.. I znowu michas:* mnie wycałował wirtualnie..:D:D:D Dziękuję i wzajemnie buziaki!!;)

Gość michas czekasz na walentynki
???

Gość siłaczka41
oj michaś..ja własnie nie idealizuje,tylko powątpiewam w wiarygodnośc tego co mówi o miłości.....jakies to dziwne i poplątane.... Michaś-jak się ma plan A z wyjazdem z koleżankami w góry?:) No jasniej proszę mi tutaj tłumaczyć zawiłe tajniki rzeczywistości ;) Michaś-masz tutaj widze wielbicielkę-walentynkę:) Jaaakie to miłe....:)

Gość silny42
ach ta tatata

oj siłaczko! ;) Nie z koleżankami, tylko z koleżkami.:D Znaczy było nas trzech, w każdym z nas inna krew, ale jeden przyświecał nam cel..;) A ten cel, to... Narty!!:D:D:D Nie mam takich koleżanek, z którymi wybierałbym się na stok... No ubawiłem się po ciężkiej, nocnej zmianie, naprawdę!!:D Bardzo jestem wdzięczny koleżance - walentynce za zainteresowanie!;) Jak widać odpowiadam na wirtualne buziaki, ale niestety muszę ją rozczarować. Plan A, nie pozwala mi na realne buziaki, niestety..:) michas czekasz na walentynki.... Powiem tylko tyle, że czekam na odpowiedni dzień...;) A tymczasem śmigam do łóżeczka. Znowu się nie wyśpię...:( aha... ta 6-tka trafiona w dużym lotku, to znowu nie ja... Porażka!!;) Dobrej nocy! Znaczy się... Miłego dnia!!:D

Gość silaczka 41
koleżanki kolezki ....dobre dobre;-) oj Michas nie masz łatwo z tymi nocnymi zmianami.... dawno nikt nowy nie wrzucił z siebie swoich porażek tu na topiku... zapraszam nowe osoby....

Gość a czemu się skupiasz na
porażkach i je zauważasz, zmień nastawienie na pozytywne siłaczka i napisz ci Cię dobrego dziewczyno spotkało ostatnio chętnie posłucham :)

Gość michas :*
:*

Gość siłączka41
Co dobrego?:) Duuzo tego :) Ale widzisz,jest jedna,jedyna rzecz którą chciałabym mieć ,i kompletna porażka jak długie jest moje życie... Chciałabym być w wiernym,trwałam,kochającym się związku.Bez szans,nie sztuka poznać mężczyznę,nie sztuka aby chciał ze mną być,sztuka aby trafił mi się w końcu wartościowy facet,z podobnym systemem wartości jaki ja mam...A tu?kaszana....:)