Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka41

Czujesz że masz porażki w swoim życiu?opisz je.. Może nie jesteśmy z tym sami..

Polecane posty

Gość silaczka 41
dobranoc;-)karaluchy pod poduchy ....;-)

Gość siłaczka41
Witam i tradycyjnie pozdrawiam sympatyków tego topiku ( o których zawsze pamiętam:) ),i tych którzy może natrafili na ten temat po raz pierwszy..... Porażka...nie ma katastrofy że ktoś upadł,ale problem w tym aby powstać..... Pozdrawiam ;)

Gość i takim oto sposobem
siłaczka dała kosza Michasiowi.kropka.Michaś już myślał że ja ma a tu lipa na całego.

Gość gygsgsg
michas to chciał byłą znów mieć a nie siłaczke michas, gdzie jesteś?

Gdzie jestem? Ciągle gdzieś w kraju..;) To tu, to tam.. Ostatnie 3 tygodnie to pasmo porażek, o których nawet nie chce mi się pisać... Życie!! Aby do wiosny...:):)

Gość no ale przecież
na byłej świat się nie kończy michas, są inne kobiety, chyba że ta była taka wyjątkowa

Gość augustmocny
Jezu jaka cienizna.autorka bawi sie waszymi uczuciami piszac prace magisterska.ma w dupie was wszystkich co ciekawe tatata okazuje sie osoba o ciekawej osobowosci.pozdrowienia wasz psychiatra

Gość siłaczka41
Witam. Długo mnie nie było,gdyż dużo się działo w moim życiu... Widzę,że rzeczywiście skrajne emocje niektórych targają.Nie rozumiem niektórych wpisów,aluzji,i takie tam.Być może za długo było dobrze na naszym topiku,za bardzo życzliwie,kulturalnie,i jakieś podszywy tutaj też muszą namieszać.Tylko po co?Trudno zrozumieć takie zachowanie. Michaś podrużuje po Polsce,ja staram się nie wkręcić w wirtualne życie,staram się w realnym życiu realizować-co nie znaczy że zapominamy o tym topiku. Pozdrawiam Was,i życzę samorealizacji w realnym życiu....Mi to za bardzo nie wychodzi,ale może Wam się to uda,i będę się cieszyć razem z Wami. Jeśli jesteś nowym czytelnikiem i masz ochotę wyrzucić z siebie swoje porażki-to zapraszam.....

Gość siłaczka41
"podróżuje"...Przepraszam bardzo.......

Gość siłaczka41
ufff....właśnie skończyłam pisać:) całą noc pisałam "podróżując" aby zapamiętać......;)

Gość michas, od ciebie na odleglosc
bije alfonsem :D

Gość siłaczka41
no i po co ta złośliwość??????????????????????

Gość tatata...
No to zrobilo sie ciekawie , podszywie musisz troche sie wysilic , zeby nie bylo mozna Cie odroznic od prawdziwej Silaczki 41 , a teoria o pisaniu pracy magisterskiej jest kiepska , poniewaz autorka juz dawno jest mgr . Michas jakis prymityw ma na Ciebie oko , jeszcze jedno On juz ma pseudonim , wiec ten Alfons jest tu zbyteczny .

Gość 849902
silaczko---wspolczuje ale kazdy jest kowalem swego losu,kazdy zyje jak chce,skoro twoj facet chce jeszcze bawic sie to jego sprawa,skoro ma na to czas i swoj grosz?zycie jest jedno,widocznie nie jestes jego calym swiatem i ma juz Cie dosc,bo ktos kto kocha nie szuka "rozrywki"poza domem...

Gość 849902
a jak sama widzisz wyksztalcenie i atrakcyjnosc nie swiadczy o powodzeniu w zyciu

Gość tatata...
Wydaje mi sie , ze autorka o tym dobrze wie i jezeli nie zrobila z tym porzadku to na pewno to uczyni .

Gość siłaczka41
a autorka jest taaaaaka słaba.....;)

Gość ciekawy ten Michaś
:P on jest już znany na Kafeterii, tyle tylko ze niezbyt się o nim wyrażają kobiety.infantylny typek co udaje macho:P:P

Gość aedadada
a dlaczego niby infantylny?

Gość siłaczka41
Oj,wydaje mi się ,że Michaś dał komuś kosza,i .....jest cienka granica między zauroczeniem,a ...wrogością....dajcie Michasiowi spokój,każdy z nas ma swoje wady i zalety,nie musimy każdego uszczęśliwiać i chyba nie o to też chodzi... Pozdrawiam Was cieplutko,u mnie niestety bez zmian.....

Gość siłaczka41
Dzięęęęękuję za życzenia.....;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość debilek i debili tego pkroju
na kafeterii.pl nie brakuje ;)

Gość 658921
powyzej ty chyba piszesz o sobie

W Wasze święto Kobitki....;) Wszystkiego co najlepsze!! Niech uśmiech Was nie opuszcza, porażki niech znikną, a życie niech niesie ze sobą same radości!!:):):) A te kosze kwiatów, którymi Was dziś obdarowano... Żeby były codziennie!!:) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻...;) Buzialeeee!!:):) Dziękuję za obronę, ale... Nauczyłem się ignorować dziecinne komentarze... I nieważne już kto je pisze... nie wnikam!!:)

Gość siałczka41
Dziękujemy...my kobitki :) p.s. Miło że mamy dobre duszki tego topiku.....pozdrawiam gorąco :)

Gość bvgifyu
bjbjik

Gość mam..............
oj duzo....................