Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka41

Czujesz że masz porażki w swoim życiu?opisz je.. Może nie jesteśmy z tym sami..

Polecane posty

Gość tatata....
tak tez myslalam , ze napiszesz magiel

Gość tatata....
Ty wiesz , ze ja wiedzialam , kim jestes , rowniez pozdrawiam

Gość dfgds
po jego wypowiedziach oceniam, mam prawno i wcale sie nie mylę, poczucie humory słabe, wręcz zerowe

szkoda tej disco koło żaby w katowicach,teraz nie prędko będe miał czas,nie jestem w kraju

Gość silaczka 41
ją silnego oceniam?ani razu nie pisałam negatywnie na jego temat,więc w którym momencie? gwarą śląska ?a w którym momencie o niej coś pisałam?nie rozumiem,o co kamann ?

Gość dfgds
właśnie mam takie wrażenie że on zagaduje w jakimś temacie bez żadnego powiązania, może mu się topiki mylą albo coś innego z nim nie tak

Gość tatata....
Z tym ocenianiem to nie bylo do Ciebie , ja dobrze wiem , ze Ty tego nie robisz , posiadasz zbyt duzo kultury . Nie kumasz z tym slaskim , mozliwe , ze nawet nie wiesz kiedy jedno slowko napiszesz w tej gwarze , ale to nie ma najmniejszego znaczenia , Twoje wypowiedzi czesto sa trafne i zycowe . Wracajac do Twojego watku ja z przyjemnoscia go podczytuje i wierz mi tez mam porazki i czesto lapie dolki .

Gość tatata....
Kacper napisz jak tym razem uklada Ci sie we Francji , czy jestes zadowolony z emigracji ?

Gość silaczka 41
takie pozdrowionka w biegu.....;-)

Gość tatata...
Silaczka rowniez dla Ciebie milego weekendu .

Gość bhjbvhjbtwrvrt
kacperduch vel desznik i dziesiatki innych nikow

:) się rozkręciła widzę dyskusja.. oj siłaczko;).. Powiedz mi co to jest miłość wg Ciebie? Bo jakoś się gubić zaczynam w Twoich opisach tego uczucia..:) silny42.. co to znaczy "pilnowanie żony"? Przesłuchania (w teorii i praktyce)?;) Chodzenie za nią krok w krok, przeglądanie telefonu i skrzynki pocztowej? A może łańcuch przy grzejniku?:P Poza tym...Nikt nie pojawia się na czarno? Czyżby? Chyba koledze coś umknęło..:P Wydawało mi się, że nie tak dawno sam chciałeś się zaczernić..W czym kłopot?;) Hawerfloki, to z owsa są, prawda??;) Pozdrawiam z miasta krawatów!!:):)

Gość silaczka 41
to.....troską o druga osobę, zaufanie,dawanie poczucia bezpieczeństwa i pełnej akceptacji,wspieranie,okazywania w różny sposob-swego uczucia-sposob werbalny i pozawerbalny,bycie z kimś na dobre i na źle....Jeśli trafimy na dobrego aktora i zimnego drania -wykorzysta to przeciwko nam,odbierze to nie jako nasza miłość ale jako nasza naiwność..... jestem dzisiaj chrzestna .....;-) miłego dnia....

Gość fetyszysta40
Jestem fetyszystą jeżeli chodzi o zarost cip... u kobiet. Mam bzika na tym punkcie a wy jak sądzicie jak dziewczyny powinny się golić lub wcale? Tutaj cip... która jest dla mnie najbardziej podniecająca, wręcz wymarzona. http://dodatki.net/i/wymarzonaa/

Gość i nikogo nie ma
i porażka :)

Gość michas:*
:* może dasz się skusić na spotkanie mimo plnau A?

ello to ja co namieszał... lubisz mnie jeszcze?

Gość silaczka 41
przyjaciele moi-duuuuzo miłości życzę wam......

Gość tatata...
Walentynki i ja rowniez zycze kazdemu z Was prawdziwej , szczerej milosci , wlasnie takiej o ktorej kazdy z Nas marzy . Milego dnia bez porazek .

Gość silaczka 41
mam propozycje,bo tylko ją wiem jak wygląda michas i michas wie jak ją wyglądam:-) może z okazji walentynek inni nasi tutaj przyjaciele też pokażą nam swoje foto......?;-)

Gość tatata...
Silaczka ja juz wiecej nie rozrabiam , wystarczy .

Gość silaczka 41
tatata ...chcemy foto!chcemy foto!;-)

Gość bim bom bim bom bim bom
mam propozycje,bo tylko ją wiem jak wygląda michas i michas wie jak ją wyglądam hahaha jak wyglada michas, wie pol kobiet z kafeteria.pl chloptas juz tyle czasu nakrecal makaron na uszy naiwnym kobietom do czasu juz nie jedna na nim sie poznala i kontakt zerwala :D:D

Gość buahahahah
sporo kobiet tu juz widziała michasiowy uśmiech i tatuaże, żadna tajemnica, on akurat jest chętny w prezentowaniu fotek :D

Gość siłaczka ale chętnie
cię zobacze :) pokaż się dziewczę :)