Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka41

Czujesz że masz porażki w swoim życiu?opisz je.. Może nie jesteśmy z tym sami..

Polecane posty

Gość a to teraz siłaczka
powiedz gdzie szukasz tego faceta? dajesz sobie szansę na znalezienie czy tylko praca i dom? jakieś wyjścia? spotkania? jakiś portal gdzie się poznaje drugie połówki?

Gość silaczka 41
hm....był czas że szukałam i to kilka lat.... teraz już nie szukam,może sam mnie odnajdzie,albo i nie...... nie chce już szukać,zbyt dużo rozczarowań,i ktoś skutecznie zabił we mnie wiarę w wiernych facetów,nie ma takich,chyba że jak to ktoś stwierdził -jakas oferma losu.... a więc z takim nastawieniem-wiem że ciężko będzie.... miło mi że mam osobistego terapeutę ;-)

Gość siłaczka Ty jakiś oferm
słuchasz które głupoty gadają są faceci którzy nie zdradzają, szukają kobiety dla siebie i poprostu już jej pilnują i się pilnują i to nie są żadne ofermy tylko ludzie którzy wiedzą czego chcę i potrafią docenić dobry związek rozglądaj się i szukaj, nie angażuj mocno i za szybko, daj temu czas i bez żalu odchodź od tego co sprawia Twoje wątpliwości

Gość silaczka 41
co to za oferma do mnie pisze:-) otóż.... ktoś mi powiedział że wierny facet to tylko chyba gej ....:-)że facet kocha swą kobietę i tak to zrobi no bo to była taka chwilą,bo to tylko raz itp.tlumaczenia-i on mimo że to robi nadal kocha ,no bo w sumie dla niego to tylko sex... jeśli długo jesz ta sama potrawę to znudzi ci się w końcu,czasem trzeba urozmaicić,podobnie w życiu seksualnym facet robi,no ileż można z ta sama kobieta...oczywiście faceci się do tego nie przyznają,ale tak niestety jest.... a jak go zlapiesz za rękę to powie że to nie jego ;-)

Gość siłaczka przestań
z tym czarnym widzeniem albo zostań lesbijką :D

Gość silaczka 41
to nie moje widzenie -tylko księga mądrości faceta-który się tym ze mną podzielił... a twoją opcje rozwazam .....;-)

Gość michas :*
:*

Gość tatata....
siaczka , niestety ale ja sie nie zgadzam z Twoim pogladem , jest on niesprawiedliwy i bardzo skrajny . Mysle , ze problem lezy gdzies indziej , mozliwe ze to Ty sama przyciagasz do siebie nieodpowiednich partnerow , a mozliwe ze wlasnie tacy sa dla Ciebie interesujacy i tacy Cie pociagaja . Z tego co piszesz jestes atrakcyjna , inteligentna kobieta , ale jezeli chodzi o wybor faceta , popelniasz bledy , lokujesz swoje uczucia w zlych osobnikach , a nastepnie uwazasz , ze wszyscy tacy sa i nie chcesz nikomu dac szansy . Sama dobrze wiesz , ze samotnosc jest okropna i potrafi porzadnie zanizyc poczucie wlasnej wartosci , doprowadzic do depresji . Pragniesz uczucia , ciepla drugiej osoby , chcesz kochac i byc kochana , wiec nie nastawiaj sie tak negatywnie , zmien swoje podejscie do mezczyzn , czasami na wlasne szczescie trzeba samemu zapracowac .

Gość silny42
dziwne nie jestem gejem-a jestem wierny,zawsze uczciwy-dostałem za swoje-nie pilnowałem żony teraz jestem sam ktoś tu mówi o porażkach?

Gość silny42
dziwne nie jestem gejem-a jestem wierny,zawsze uczciwy-dostałem za swoje-nie pilnowałem żony teraz jestem sam ktoś tu mówi o porażkach?

Gość silny42
o dwa razy rzadko sie zdarza

Gość tatata....
Silny , a czy Ty uwazasz , ze pilnowanie zony by cos zmienilo ? Jak znam zycie i tak bys nie upilnowal , jedynie co ona by sie lepiej kryla to sa takie osobniki i plec tu nie ma nic do rzeczy .

Gość silaczka 41
tata-siaczka-ladnie mnie nazwalas ;-) tata-masz rację,takie to są już osobniki,i pilmowaniem a nawet prośbą płaczem nic się nie zrobi.....

Gość do silny ---
może dlatego jesteś sam jak ci się 2 razy nie zdarzało :D

Gość tatata....
Silaczka , przepraszam literka mi sie ne wcisnela , wiem , wiem ze jestes bystra

Gość tatata....
cos mi moj laptop szwankuje i nie wszystkie litery wskakuja .

Gość silaczka 41
tam.ją sama często robię literowki .bardzo mi się podoba ta siaczka;-)

Gość silny42
tu nie chodzi o razy,które sie nie odbyły tylko mi sie dwa razy napisało a to spora roiznica

Gość ja to dopiero wynalazek jestem
wiek 41 lat, rozwódka po 18 latach małżeństwa z osobnikiem, który nigdy nie chciał mnieć dzieci, grał na zwłokę robiąc mnie w bambuko, ostatnie 7 lat zero seksu, w końcu odnalazłam w sobie jakieś siły i wyrwałam się z tego chorego związku. Teraz wszystko buduję od nowa. Nie mam nic, za wyjatkiem świętego spokoju od tego dziwoląga...

Gość silny42
wynalazek-po mojemu to straciłaś połowę życia na pierdoły masakra

Gość silaczka 41
matko,jaką ty jesteś dzielna kobieta .podziwiam cię. p.s.i dobrze z takim dziwadlem nie masz dziecka bo zapewne sama musiałaby je teraz wychowywać...

Gość dfgds
silny a ty to jakiś taki mało kumaty jesteś, gra słów, dowcip i bystrość umysłu są ci chyba obce

Gość silny42
tak jestem dziwny,nie kumaty i nie z tego świata dfg jakieś tam

Gość silny42
nie rozumiem tego topiku temat poważny a nikt nie pojawia się na czarno-wszyscy się wstydzą swoich porażek?????????????????????????

Gość silny42
niby temat poważny a odważnych brak dlaczego???

Gość dfgds
silny ty też nie jesteś na czarno, czemu zwracasz uwagę innym?

Gość tatata....
Silaczka no to Cie mam , skad wiesz , ze lubie slaska gware ? Jednak nadal jestes swietna babka , porazki Cie nie zmienily Silny jest fajnym facetem , ze specyficznym poczuciem humoru i nie oceniaj jezeli nie znasz go i nie czytalas jego wczesniejszych wypowiedzi .

Gość silny42
już byłęm ale mi wstyd

Gość silny42
ktoś tu chyba cosik magluje :)

Gość tatata....
Silny no nie nie wstydz sie ....