Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teoretyczna znawczyni diet

Czy ktos ma ochote dołączyć do mnie?Chcę schudnąć..50kg

Polecane posty

czasami tez dochodzi przyzwyczajenie kiedy pokazalam mojemu mezowi porownanie mnie 80kg i mnie 65 kg... powiedzial z wielkim zdziwieniem ' to ty tak wygladalas????' hehe i nie bylo to wykrzykniete ' o boze jaka szkarada ' :) tylko po prostu zdziwienie ze owszem uwazal ze bylam 'za duza' ale nie przypuszczal ze az tak :P

Gość lusyla90
adziam ja tez mialam 83 kg prawie i pokazalam ost mojemu roznice to mowil ze fajna dupa ze mnie teraz. warto sie odchudzac dla takich slow. ale tezdla siebie zeby czuc sie lzej . a nie toczyc sie i miec za male ubrania. dzisiaj zalozylam spodnie ktore 3 tygodnie temu byly ciasne a teraz sa luzne i moge je sciagac nawet bez rozpinania guzika . moim zdaniem nie warto sie kusic o kolejne slodycze skoro mozna miec super sylwetke . a czy one tak naprawde daja nam szczescie?

Gość kulka ty gównojadzie
znowu się na kafe pojawiłaś????????????:P:P:P:P

Jak schudlam 20 kg wtedy to naprawde bylo widac roznice i nic mi nie mowil. A tak w ogole to jak go poznalam to wazylam 65 kg,on wie,ze roztylam sie w ciazy,bo przytylam az 40 kg ale przez leki,bo dziecko moglo umrzec i lezalam caly czas w szpitalu a po porodzie tak mnie wzielo na slodkie,ze przemienilo sie to w uzaleznienie i w koncu wzielam sie za siebie 2 lata temu,ale nie na dlugo:p Kiedys jak bylam mlodsza to tez jadlam slodkie,tluste sosy,ale nie mialo to wplywu na moja sylwetke..Ale tak ponoc jest,ze po latach metabolizm sie zmienia,u mnie niestety w złą stronę.Moja siostra np.wazy 45 kg,ma 165 cm wzrostu a cipsy,slodycze je kilogramami tygodniowo i chuda..Ale do czasu:P

Gość lusyla90
TZD to tak jak moj chlopak . je tyle ze nie wiem gdzie on to miesci a jednak chudy jak patyk. wiesz zrob jak chcesz ale skoro chcesz schudnac to trzeba wkoncu wziasc sie w garsc prawda? a mezowi musialabys pokazac zdj przed i po to zauwazy roznice bo jak sie przebywa codziennie ze soba to nie widac roznicy ;p

jak tam Wam idzie? ja zaraz ide do pracy kupiłam dziś sporo warzyw, owoców (na 2 śniadania), pieczywo ciemne przed świętami się zważe - jeśli coś ubędzie, to będzie taka motywacja aby się nie obżerać :)

jak tam Wam idzie? ja zaraz ide do pracy kupiłam dziś sporo warzyw, owoców (na 2 śniadania), pieczywo ciemne przed świętami się zważe - jeśli coś ubędzie, to będzie taka motywacja aby się nie obżerać :)

ja wczoraj byłam na imprezce firmowej wiec lekko dietę nagięlam dziś zjadłam I śniadanie: musli z mlekiem mała miseczka II śniadanie bulka z serem lunch: 1 pieróg, szynka w galarecie na salatce na obiad zjadłam kapustę kiszoną w miseczce zalaną 1 grochówką (objętość jednej nabierki do zupy) kolacja surówka dziś waga pokazała 71,3 więc mimo tego, że sobie odpuściłam delikatnie i dostałam @ nie jest źle

Cześć Dziewczyny :) Od jutra przyłączam się do Was! Mam nadzieję, że nie powiem sobie, że od poniedziałku heh Ważę mniej więcej 87kg przy 168cm wzrostu. Marzeniem byłoby ważyć 59kg. Do 13 roku życia byłam szczupła, potem w rok przybrałam 15kg. Zaczęłam się bardzo obżerać i mało ruszać. I tak waga stopniowo wędrowała w górę. Dwa lata temu schudłam 13kg w trzy miesiące. Jadłam po prostu zdrowo i mniej, ale jak większość z Was kiedyś, zaprzepaściłam to i kilogramy wróciły. Życie. Teoretyczna znawczyni diet: trzymaj się koniecznie!!! Założyłaś topic i masz tu z nami trwać! Teraz to już Twój obowiązek:) Niedobrze, że zjadałaś tego gofra, ale to tylko dowód na to, jak jedzenie nami rządzi. Musimy się wyzbyć tego myślenia. Trzymam kciuki mocno mocno za Ciebie i nas wszystkie!:) 3-dziecha;) GRATULACJE. Ponad 30kg w trzy miesiące? Rewelacja! Zdradź proszę co jadasz. Czy komponujesz jakoś specjalnie posiłki? Czy zmniejszyłaś porcje? lusyla90? wstaw błagam te fotki jako taką motywację:)

Hej:) Nie pisałam wczoraj,bo miałam pożegnanie i jakos nie było kiedy a poza tym jestem przeziebiona i moja waga stoi:( Tak jak wtedy,dwa lata temu. Od poniedzialku jestem na bezrobociu,więc bardziej o siebie zadbam i lepiej rozplanuje sobie dzien. A w czwartek jade do Polski na święta,czeka mnie dluuuuga podróż:-o Oby tylko szczęśliwa

ja rano na wadze zobaczylam 70,3 kg jutro oficjalne ważenie i uaktualnienie stopki...kurczę okres dostałam wczoraj , a dziś mi się zatrzymał:-( moje dzisiejsze spożycie : śniadanie: musli obiad: kalafior, pół ziemniaka, 2 wasy z masłem orzechowym podwieczorek: 2 wasy z masłem orzechowym, trochę buraczków, mandarynka na kolacje będzie coś lekkiego warzywnego

lusyla90: efekt jest po prostu mega! Brzuszek i talia rewelacja! Zresztą bioderka też. Zazdroszczę:D:D:D

Gość lusyla90
orangelips me3ga to bedzie jak zobacze na wadze 65 ;D

Gość lusyla90
teraz mam 73 kg;/ waga ktora mialam 2 lata.. jak bedzie 65 to akurat ;D bez boczkow brzucha wszystko pieknie ladnie ;p tylko troche mi to teraz zajmie bo juz 10 zrzucilam i kazdy kg teraz trudniej bedzie zrzucic ;/

Gość taka jedna zoneczka
do lusyla90 ile zajelo ci zrzucenie tych 10kg?

Gość lusyla90
3 tygodnie ;) i mam nadzieje ze uda mi sie trzymac zdrowy tryb odzywiania i jojo mnie nie zaskoczy

Gość taka jedna zoneczka
a co jadlas? jaka diete stosowałaś? z jakiej wagi startowalas?

Gość lusyla90
na poczatku mialam straszne 82,5 kg ;/ ostanio sie wazylam to mialam 72,5 ale to sie waha o te pol kilo. stosowalam diete zelazna niby nie mozna soli i cukru ale lyzeczke do herbaty bralam i troche soli. no i miedzy posilkami jadlam owoce bo jednak troche ciezko jest sie przestawic na taki tryb. chociaz jak sie do pracy chodzi to tez inaczej ;p no i jezdzilam na rowerze codziennie;D

Gość to bardzo dobry pomysl
ja teraz tyle waze:( dzieki za odpowiedz

Gość taka jedna zoneczka
to wyzej ja pisalam:)

Gość lusyla90
tzn ile 82 cczy 72? a dieta jest ciezka troche ale efekty zadowalajace. i to 10 kg jest bez utraty wody bo zwykle 1 dnia tracisz z 4 kg wody a w niej raczej sa zaparcia .. ja jestem zadowolona polecam bo naprawde teraz czuje sie lepiej bez boczkow i wielkiego brzucha ;p

Gość taka jedna zoneczka
82

Gość lusyla90
no to cos dla ciebie ;D

ja mam 70 kg, chcę zrzucić jescze z 8 kg. Ogólnie chyba jestem dość ciężka jak na swoje wymiary bo noszę spodnie L, a bluzki S/M. Jak zejdę do 63-64 też będę zadowolona bo wtedy wcisnę się w swoje dawne spodnie w rozmiarze 29;-)

Hej.. Troche zalatana byłam w weekend,teraz robię obiadek:cukinie duszona w puree pomidorowym+ makaron razowy..