Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teoretyczna znawczyni diet

Czy ktos ma ochote dołączyć do mnie?Chcę schudnąć..50kg

Polecane posty

Oglądałam zdjęcia,super przemiana:) Gratuluję. Dopiero zjem śniadanie a bedzie to salatka z pomidorow z cebulką,kromka pumpernika(chyba zle napisałam:-/). Dzień zaczełam od gimnastyki..Sukces:) Lepiej sie je po takim wysiłku. Miłego Dnia! Po południu tu zajrzę.

Gość szczerze?
Jak kuzwa można dopuścić a własciwie się zapuścic by osiągnąć wage 91,5 kg przy niewiele ponad 160 cm wzrostu??? bo o tych 130 autorki to juz nawet nie wspomne:/ masakra Jesteście jedną,wielką kupą tłuszczu i jeszcze smiecie nazywac sie "puszystymi" puszysty to moze byc koc/sweter Wy jestescie poprostu GRUBE/ZAPASIONE no ale życze powodzenia w walce z otyłością:)

Gość zzzzzzzzzzz wvsvwr
Teoretyczna znawczyni diet czyli nasz pieprzony Groszek LUB TLUSCIOCH 137 KG CHCE NAPRAWDE SCHUDNAC czesc groszku

Hehe..Wolę miec takie sadło niż byc taka głupia jak Ty. No coments.

Ja trzymam diety ale dziś wypiłam 1 frugo... nawet nie chce wiedzieć ile tam łyżek cukru było...

ja dzisiaj zjdalam sucharek z twarogiem, herbate, kalafior z kurczakiem i teraz jajko z majonezem i pomarancze ;p za 2 dni wracam do pl ciesze sie jak dziecko ;D

heloł dziewczyny padło pytanie na temat mojej diety -jestem 3 miesiące po operacji usunięcia woreczka żółciowego, mam diete beztłuszczową.ale przed i po operacji były dni przymusowej głodówki, wiec to wszystko sie złożyło na taki ubytek.pozdrawiam

Polecam kogoś kto zna się na rzeczy a nie samemu kombinować. Moje koleżanki chwalą sobie pewnego Pana, siedzi od dawna w temacie. Jedna moja koleżanka 17kg zrzuciła w 2,5 mc zbytnio się nie wysilając i co ważne waga nie wróciła. Ma już od roku 56 kg na 168cm. http://oferia.pl/usluga/item662921-profesjonalista-z-uprawnieniami-skuteczne-odchudzanie-i-nie-tylko

Gość elmirka89
wlasnie ja sie tez boje swiat... tyyyle pysznosci...

Gość elmiiii
autorko poddałas sie?

właśnie coś tu cicho... ja dziś na wadze miałam 68,7 kg trochę pojadłam ale nie było tak źle śniadanie: kanapka z szynką II śniadanie: jajko obiad: zupka w proszku kolacja: 1 kawałek smażonego karpia, porcja klusek z makiem 2 mandarynki, 3 kruche ciasteczka malibu z mlekiem;-) jeździłam też 2x30 min na rowerze w między czasie Jutro już planuje nie folgować sobie tak bardzo jak dziś

Kobitki wpadam życzyć Wam wesołych Świąt i przy okazji Teoretyczna znawczyni trzymam kciuki uda się napewno wiadomo trzeba silnej woli i czasu i nie przejmuj się komentarzami bo my może i jesteśmy grube ale jeszcze mózgów nam nie wysuszyło

Hej:) Ja juz wrociłam do domku.Jakis czas temu bardzo chcialam wrocic do Polski.Ba!Nawet mialam juz wszystko z mezem zaplanowane,ale w ostatniej chwili zmienilismy plany i bardzo sie z tego powodu ciesze.Nie bylam w Pl 1,5 roku i nie wiedzialam jak sie tam zyje.I dzis wiem,ze tam sie nie da zyc:-o Dla mnie te ceny w sklepach to istny szok.Tutaj za 50 euro pojsc zrobic zakupy(owoce,warzywa,produkty suche,poza miesem)to na cale 2 tygodnie jak dla mnie i mojej rodziny a w Polsce za 50 zl kupisz prawie nic!! No dobra licze,ze znowu cos napiszecie! Ja ze tak powiem musze zaczac od nowa:( bo zaniechalam troche diete u tesciowej,ale bardzo mi zle z tym.Do wakacji chce schudnac 30kg.Zalozylam sobie ten cel i go osiagne..choc i tak bede dalej gruba,ale wszystko powolutku. Dziewczyny,wracajcie do mnie:)

Gość a ty nie wiesz ze EURO
jest po 3,50 zł ??? hę czyli 50 x 3,50 ............ itd :O

Gość a ty nie wiesz ze EURO
sorry po 4,50 więc chodzi o 225 zł LO ja tam wiem co za to kupić :P

Ale ty chyba czegos nie rozumiesz.Nie przeliczaj na zlotowki,bo gdybym ja tak robila to bym nic tu nie kupila,bo chleb kosztuje tu 2 euro.Chodzi mi o to,ze w porownaniu do tych zarobkow co sa tam to to jest masakra,bo ludzie maja miesiecznie 1500zl i dzieci,wiec za te pieniadze na pewno nie sa w stanie wyzywic swoich dzieci!tutaj ubezpieczenie zdrowotne kosztuje 650 euro co 3 miesiace,ale tu jest inaczej,bo tutaj bardziej doceniaja ciezka,fizyczna prace. Tutaj sa najwyzsze podatki w calej europie,ale czlowiek tego nie odczuje,bo takie daja dodatki(bez łaski) ,ze nie odczuwa sie tego.No i sa mega ulgi na dzieci czego w PL brak. tak wiec generalnie chodzi o to,ze jak masz 1500zl to zakupy na caly miesiac zeby zrobic(podstawowe)to podejrzewam,ze idzie cala wyplata. A tutaj majac 1500 euro idzie miesiecznie na podstawowe produtky miesiecznie 500 euro(liczac mieso na obiady) a dodam jeszcze,ze ja glownie jem zywnosc ekologiczna. Pozdrawiam. Mam nadzieje,ze zrozumiales co mialam do przekazania

Gość Dziewczyny odezwijcie sie
Prosze:( TZD

Ja jestem! Dawno mnie nie było, wiem zaniedbałam trochę forum. W Święta trochę się przytyło wiadomo, ale po świętach przeszłam na ścisłą dietę i wróciłam do stanu umiarkowanego. A u ciebie jak tam?

Gość jaserka
Nie będzie to łatwe zadanie jeżeli chcesz zrzucić aż tyle kilogramów. Polecam Ci zrobić sobie kartę z wyznaczonymi datami do kiedy chcesz zrzucić np. 5 kilogramów etc, będzie Cię to bardziej motywowało i łatwiej osiągniesz cel. Ponadto polecam Ci fajny kurs fitnessu, który pomoże Ci w zrzuceniu wagi: http://www.kursydvd.pl/fitness-p-41.html Pozdrawiam