Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitaaaaaaa.;

Nie nawidze treści marketingowych którymi jesteśmy atakowani przez

Polecane posty

Gość anitaaaaaaa.;

16h na dobę Nic już nie jest ani prawdą,ani tytułem artykułu ... Wszystko jest jedynie treścią marketingową Dookoła wszystko drze do nas mordę,byśmy zwrócili uwagę a wszystko to tylko treści marketingowe! Na nic już nie zwracam uwagi i mam wszystko głęboko Ale chyba ja jedna , bo treści marketingowe wciąż sie mnożą i zalewają naszą codzienność , zdają się mieć sens istnienia, zdają się mieć swoich odbiorców.... Kiedy to sie skończy?

Gość sanioaaa
Bojkot -wyłączmy wszystko wyłączmy się i nic nie róbmy nie chodźmy nigdzie ... Niech im obroty spadną,niech im oglądalność spadnie,niech akcje spółek spadną na ryj-wykupimy wszystkich za bezcen......i znów zaczniemy żyć,a oni znów się dzięki nam dźwigną tyle że my wkońcu na tym zarobimy........

Gość sanioaaa
Bojkot -wyłączmy wszystko wyłączmy się i nic nie róbmy nie chodźmy nigdzie ... Niech im obroty spadną,niech im oglądalność spadnie,niech akcje spółek spadną na ryj-wykupimy wszystkich za bezcen......i znów zaczniemy żyć,a oni znów się dzięki nam dźwigną tyle że my wkońcu na tym zarobimy........