Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick nick

Czy jak ktoś namawia kogoś do tego żeby go uderzył w twarz to jest podrzeganie?

Polecane posty

Gość nick nick

w sensie podrzeganie do czynu zabronionego?

Gość nick nick
bo taki jeden namówił mnie do bójki i teraz żałuję.

Gość regeqgfdrwrf
no chyba cię nie namówił a sprowokował a to różnica. "uderz, no chodź, spróbój, zobaczymy czy dasz mi radę..." a "no weź, co ci szkodzi, polejemy się będzie fajnie, nie bądź cipa" ..

Gość nick nick
taki jeden mnie podpuścił, na inną osobę.

raz mozna kazdego udezyc w pysk i nic za to niegrozi, gdyz byl to odruch niekontrolowany.....i zaden sad cie za to nie skara, czyli bic po pysku bo jest to bezkarne!!!!!!

Gość bajubaj
niezawsze:p niekiedy to może być dobra rada

Gość nick nick
ale to nie było raz tylko on mnie, walił po głowie późnej się przewróciłem a on mnie bił pięścią po twarzy i uszkodził ciało.A bicie leżącego to jest przecież brutalizm.tak czy nie?

Gość Ganta
Jaka ciota :D Najpierw dała się pobić, a teraz się żali na babskim forum :D

Gość nick nick
ciekawe jak ty byś się zachowywała jakby cię pobito albo zgwałcono a to że jeden zawsze musi przegrać to chyba normalne

Gość Inteligenty tępak
nick nick Jesteś kobietą?

Gość nick nick
a co to za różnica.Nie mam czego tu szukać

Gość nick nick
może i jestem ciota ale mam nadzieję że ty też kiedyś będziesz pobita, albo twoje dzieci

Gość Inteligenty tępak
Jeżeli jesteś kobietą to nie masz się czego wstydzić.

Gość nick nick
oczywiście wszystko działo się w szkole zaocznej o profilu technik ochroniarz a gdzieś na ulicy albo dysce.nie nie jestem kobietą.

Gość Inteligenty tępak
A jeżeli jesteś mężczyzną, to jesteś ciotą.

Gość Arabella***
ktoś namawia ciebie, żebyś go spoliczkował? Czy żebyś spoliczkował jakąś inna osobę?

Gość Inteligenty tępak
Co chcesz zrobić? Poskarżyć się pieskom?

Gość nick nick
i tak jestem ciotą bo nie umiem się bić, ale mógłbym sobie wyrobić mięśnie i go pobić. Nie nie spoliczkował tylko mu wyjebał PIĘŚCIĄ ja tylko używam tu w miarę kulturalnych słów.A i ja tu się nie żalę tylko chciałem zobaczyć jakie będą odpowiedzi. Konkretnie chodziło o pieniądze które koleś nie chciał mi oddać bo był takim chytrusem,a skończyło się tym że wyskoczyliśmy na solo. Dowidzenia

Gość Inteligenty tępak
No cóż odpowiedzi są takie, że jeżeli nie potrafisz się bić i dałeś się wyjebać na pieniądze to winny jesteś ty , a nie wszyscy wokół.

Gość nick nick
ale ja mu pisałem prace kontrolne do tej pierdolonej szkoły 200zł. mi zapłacił ale jeszcze 50 zł był mi jeszcze winny.

Gość Arabella***
Konkretnie chodziło o pieniądze które koleś nie chciał mi oddać bo był takim chytrusem,a skończyło się tym że wyskoczyliśmy na solo. pierdol pieniadze,badź ponad. Był chytrusem, okantował cię - taki zostanie. Na co ci znajomość z pazerniakiem, i na co ci babranie się w rozgrywkach z taka szmatą? To jego brak honoru, nie twój 🌻

Gość nick nick
ale on już później mówił że mi odda, ale myślałem że kogoś na mnie napuści jak tak ostro do niego mówię.Byłem trochę w szoku a chciałem mieć to za sobą.Może i jestem ciota ciekawe co ty byś zrobił w mojej sytuacji inteligentny tępaku.

Gość Inteligenty tępak
Tak sie sklada,ze tez ostatnio zostalem oszukany przez "kolege", powiedzialem, ze dla mnie nie istnieje i tyle.

Gość Arabella***
wyrzuć z temat z głowy i wyjdź z honorem. Tego nie kupi twój znajomy za zadne pieniadze

Gość Inteligenty tępak
Ale wlasciwie nie rozumiem sensu tego tematu. Mozesz mi to wytlumaczyc?

Gość nick nick
buhahahaha to dla mnie ty jesteś ciota hahaha bo on mi proponował te pieniądze ale on mnie wkurwiał i jak do niego powiedziałem czy chce wyjść na solo to powiedział że nie bo się mnie boi, a podczas bójki wpadł w nerwice.Musieli go odemnie odciągać,ale dla mnie bicie leżącego to trochę chore jest.Równie dobrze mógłbym bić go kijem bazebolowym za takie bicie leżącego.W twoim przypadku na oddanie pieniędzy bym znalazł sposób.

Gość Inteligentny Tępak
Słuchaj nick nick. Możliwe , że jestem ciotą, nie będę siebie oceniał, bo moja ocena będzie subiektywna.Ogólnie nie toleruję przemocy i agresji chociaż kilka razy w życiu musiałem się bić. I też nie raz dostałem w przysłowiową pizdę. Jak jaż się z kimś napierdalasz to wszystkie chwyty dozwolone, dla mnie kopanie leżącego, nie jest niczym gorszym od samego napierdalania się.

Gość nick nick
co sądzą o tej sytuacji przeciętni ludzie, z różnych miast z różnych stron polski zresztą sam się domyśl przecież jesteś "inteligentnym tępakiem"