Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Viola

Zerwałam żeby się bawić... czy mogę go jeszcze odzyskać??

Polecane posty

Gość Wcześniej napisałeś,
Marcoo ale ona ja opisywała właśnie ze zdjęcia

wiola jest głupia jaka jest hahha ale tutaj ma rację to zdjęcie jest ewidentnie przerobione i niestety ale oczy tak wychodzą szczególnie przy przerabianiu z czerwonych też sama to właśnie sprawdziłam. do wioli: mają z ciebie polwekę a panna nawet po wyglądzie widać że ma klasę... daj już spokój

Gość Czarnulkaa___
A tam jakaś farbowana blondyna :P

Ddlugo myslalas... :D Nie nie musisz mi wklejac profilu. Wrzuć jej zdjęcie z niebieskimi oczami to ci uwierze

Gość Czarnulkaa___
Właśnie. Wrzuć, co ci szkodzi dać jedno więcej.

hahah ale jesteśie pojebani:D opisywałam ją ze zdjęć które kuba miał na profilu :) a zresztą nie zależy mi żeby ktoś mi teraz tu wierzył potrzebowałam rad jak go znowu zdobyć, nic Z tewgo nie wyszlo zresztąś kasżdy był przeciwko mnie od początku...

Gość kametka
poje...ni jestescie kto normalny sie wpier... w takie rzeczy żeby wysyłac temat jej byłemu.

Wstawilas jej jedno zdjęcie wiec nic nie tracisz gdyby nie była to ściema to byś wstawila drugie. Sama jesteś delikatnie pisząc nienormalne. Nie wierze, ze taka osoba skończyła studia i jeszcze niby robi magistra... Proszę cię ... :D

Gość odzyskaj gooo
powinnaś wiedzieć jak , zrób wszystko co tylko jest możliwe , zacznij od pogrzebania w przeszłości tej jego dziewczyny a nuż coś znajdziesz, wynajmij detektywa , może ukartuj jakiś romans jej z kimś

Gość Carr
ta lala jest tak tleniona, ze az oddycha pod woda.

Gość Carr
kiedy ta dziewczyna Ci to wyslala?

Gość Carr
aaa 2 godziny temu, no trudno, dasz rade

Oj Viola Viola..choćbys na głowie i rzesach stawała nigdy go już nie odzyskasz! On ma swoje życie jest szczęśliwy jego panna jest rzeczywiście bardzo ładna .., nie masz szans ! Ty go ranilas faceci to nie baby oni nie wracają do związków gdzie byli źle traktowani! Powiem Ci że ja też straciłam zajebistego chłopaka .. Z tym że byłam w związku zaczęłam sie z nim spotykać i powiedziałam prawdę że jestem zajęta ale że nie Kocham wbiłam tym samym gwozdz do trumny kontynuacji tej znajomości! Na jednej z imprez powiedział mi że może za 5 lat., po radził sie siostry odradzila mu że chyba on nie chciał by być na miejscu mojego wtedy chłopaka! Zerwał znajomość pozostało tylko mi cześć cześć ! Później chciałam mu pokazać że dobrze sie bawie bo zerwałam z chłopakiem ale poznałam innego a on wtedy poznał swoją obecna dziewczynę ! I KONIEC ONI SĄ RAZEM A U MNIE TO JUŻ 3 chłopak z kolei i nie mogę ztworzyć udanego związku! I MAM GO W SERCU MAM ALE TYLKO W SERCU GDZIEŚ NA DNIE mogę pomarzyć o nim tylko:-(

Ja też ranilam i co też teraz cierpię ! Więc nie buduje sie szczęścia na czyimś nieszczęściu! Daj mu spokój :) bo nic nie zdziałasz..:-) możesz teraz tylko żałować tyle pozostaje!

Gość GorąceSłońce9999
Słuchaj, a raczej czytaj:P Tobie tylko wydaje się, że go "kochasz". Ty tego uczucia nie znasz (oczywiście w sensie miłości ) , nie kochałaś go, gdybyś kochała nie zostawiłabyś go i nie traktowała jak śmiecia, zabawkę, nie słuchała "mądrych" koleżanek i nie zerwała ot tak. Kochający człowiek tęskni za drugą połówka, martwi się o nia, troszczy. A Ty co? Tak po prostu się go pozbyłaś i nawet nie interesowałaś się, czy on żyje :o . Daj sobie spokój dziewczyno,bo się pogrążasz.. Teraz wróciłaś do rodzinnego miasta, sama, bez faceta i perspektyw na przyszłość i wydaje ci się, że tracisz coś bezpowrotnie- stąd taki szał ,aby go odzyskać. Chcesz go złapać, bo uświadomiłaś sobie, że to on za Tobą sikał, a nie ktoś inny. Że teraz nikt nie sika z Tobą.. więc przydałoby się mieć kogoś, dla kogo znowu byłabyś najważniejsza. Ale ten facet to już inny człowiek. To pewnie mężczyzna, który zrozumiał, jak głupi i zaślepiony był. Pomyśl w głębi duszy i odpowiedz sama sobie: czy byłabyś w stanie teraz rzucić wszystko i być z nim?? Czy jest w tym momencie dla Ciebie najważniejszy? Czy nie wyobrażasz sobie życia bez niego? Czy skoczyłabyś za nim w ogień? Założę się, że przynajmniej na połowę pytań odpowiedź brzmiałaby "nie". Szczerze mówiąc, gdybyś nie pisała tych głupot o tych intrygach ze zdjęciami, seksem, podchodami rodem z gimnazjum.. pomyślałabym "kurdę, może naprawdę żałuje i coś zrozumiała, a miłość jej życia ucieka bezpowrotnie...?" Ale z tego co piszesz jesteś po prostu gówniarą, egoistką, która poza czubkiem własnego nosa nie widzi nic. P.S Ta jego dziewczyna jest naprawdę śliczna.

Gość naprawde sliczna
sliczna dziewczyna na tym foto pokaz swoje zdjecie

Gość bardzo dobrze,że sobie
ułozył Kuba życiei ze jest szczęsliwy. Bardzo ładna ta jego narzeczona,a ty jesteś pusta i prosta jak drut. Amen.

Gość lalala20121212
Przeczytałam całość i...albo to prowokacja albo Autorka nadaje się do leczenia psychiatrycznego...:O

Gość chciałabym ją zobaczyć.
napewno jakaś tepa dziunia🖐️

Gość hehej
co slychac?

Gość gość
Byłam z facetem prawie 2 lata. Poznałam go z moją przyjaciółką, wszystko było ok. Ona go lubiła, ale nic specjalnego. Za to cały czas miałam wrażenie, że ona mu się podoba, że z nią flirtuje. Ale on zaprzeczał, więc nie robiłam z tego wielkiego problemu. Przez większość czasu układało się nam świetnie, ale ostatnie miesiące nie były ciekawe.... No i on powiedział, że chce przerwy, że musi odpocząć. Zgodziłam się. Byłam pewna, że jeszcze będziemy razem, w końcu się kochaliśmy. Spotykałam się częściej z przyjaciółką, rozmawiałam z nią o moich problemach, ona zapewniała, że się jeszcze zejdziemy: przecież tak bardzo się kochacie! Minęły jakieś 2 tygodnie od naszego rozstania. Dowiadywałam się, że mój były bardzo często spotyka się z moją przyjaciółką. Ale twierdzili, że to tylko na gruncie przyjacielskim. Nie czułam w niej zagrożenia, bardzo jej ufałam. Ale zaczęłam zauważać, że on już chyba nic do mnie nie czuje. Wtedy spotkałam się z nią. Rozmawiałyśmy długo. Ona mówiła, że przyjaźń jest dla niej najważniejsza, że nigdy by mi czegoś takiego nie zrobiła, że są rzeczy ważne i ważniejsze.... Po czym tydzień później byli już razem. Nie wiedziałam co mam zrobić. Zycie runęło mi w jednej chwili… straciłam przyjaciółkę i faceta którego kochałam. Z pomocą przyszedł mi rytualista perun72@interia.pl u którego zamówiłam urok miłosny. Zadziałało. Po kolejnych 2 miesiącach facet znowu był ze mną, a „przyjaciółka” boi się do teraz spojrzeć mi w oczy. Czuję że odzyskałam twarz.