Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezKOMENTAŻA

dalczego bog nie wybacza samobojstwa

Polecane posty

Gość abrahass
allium ja zaczynam rozumieć problem. ty nie masz chłopa! a jak masz to ma za małe jajka. zaprawdę powiadam, porządne ciary od łona do karku i ci przejdzie. wierzę w ciebie!

Gość Dr.House GODDAMNIT
Dobry żart,ale przy tobie nawet AveDave2 jest geniuszem.

Gość akdhy
A co jest waszym zdaniem ważniejsze życie na ziemi czy życie po śmierci? My mamy ogromny wpływ na życie tych co odeszli a ci którzy odeszli mają wpływ na nasze życie pod warunkiem że są blisko Boga i my się do nich modlimy-zatem my mamy sporą władzę!

Gość szaga szaga
nie odpowiadasz na pytania :D tylko stawiasz tezy z tylka wyjete i od razu oceniasz i osadzasz co kto i ile bibli przeczytal twierdzisz ze ja ide za wszystkimi i sie waham ? to ty potrzebujesz wsparcia i szukasz wytłumaczenia w bogu . jestes slepa fanatyczka nie umijejaca sensownie niczego wytłuamczy i argumentowac

Gość yhyhyhyhyhtaaa
Dr. Hause daj mi jakiś konkretny dowód, że Boga nie ma, bo jak na razie piszesz same bzdury, które do mnie nie przemawiają..

Gość Dr.House GODDAMNIT
Nie macie żadnej władzy,tylko urojenia.

na któr to niby pytania nie odpowiedziałam ? i o jakich tezach mówisz ?:)

Gość twoja m
Samobójstwo to wolny i świadomy wybór człowieka o zakończeniu życia. Są takie przypadki np choroba HIV na którą nie wynaleźli lekarstwa. Przy HIV lepiej jest popełnnić samobójstwo niż się męczyć umierając w męczarniach

Gość znów ja-
allium, a czy wiesz, że człowiek należy do małp ?

Gość abrahass
ale wy zapiepszacie na tych klawiaturkach. szok.

Gość vampiria 666
Bez komentarza czy uzyskales odpowiedź na swoje pytanie.?

Gość szaga szaga
chociazby cały twój wczesniejszy post : "szaga - ja wiem ,ze należysz do tych którym samodzielna lektura Bibli czy modlitw wydaje sie nie do pomyślenia Mimo myślenia o sobie jak jesteś inteligentna i rozwinięta jesteś taka jak reszta - musisz isć ze wszystkim bo inaczej zaczynasz sie wahać " :D i to jeszce na tak niskim poziomie :D naprawde to ze nie wierze , albo szukam czegos w co moge wierzyc robi ze mnie głaba któremu samodzielne czytanie bibli wydaje sie nie dopomyslenia :D naprawde :D

Gość Dr.House GODDAMNIT
Mam ci dać konkretne dowody? Zacznijmy od tego,że równie dobrze możesz wierzyć w Batmana albo Latającego Potwora Spaghetti,nie mogę zanegować ich istnienia,ale brzmi to niewiarygodnie głupio i bezsensownie.Wierzysz w faceta,który uzdrowił trędowatego dotykiem,chodził po wodzie,powrócił do życia,a nie dał sobie rady z kawałkiem drewna(krzyż), nie wspominając o tym,że z religii nie wynikło nic pozytywnego,tylko obłuda i wojny.

Gość znów ja-
wiem, jaki wniosek wyciągnąć z twojej odpowiedzi

Gość Dr.House GODDAMNIT
Zarzucasz mi powtarzanie argumentów,hipokrytko?

Gość Killeruś810818
Nie jestem jakimś gimgownem też zostałem wychowany w wierze chrześcijańskiej i znam pismo lepiej niż niejeden tu nawiedzony katol. Życie i osobiste refleksje otworzyły mi oczy na te wiarę. Chorą i pokrętną. Aż dziw bierze że mnie ta bozia nie pokarała za te bluźnierstwa i nie uschła mi ręka czy cuś

szaga - chcesz byćtraktowana z szacunkiem ? zachowuj siez szacunkiem . bardzo proste a jednaocześnie skuteczne . polecam .

Gość znów ja-
a ja wierzę m.in. w fizyczną inteligentną energię

a ja wierzę ,ze wiara w Boga i nauka idą ręka w rękę . Tylko ignoranci nie majacy pojęcia a ni o jednym ani o drugim przeciwstawiają sobie Boga i naukę :)

Gość Dr.House GODDAMNIT
Czy mogłabyś sprecyzować swoją żałosną wypowiedź? A fakt,nie potrafisz..

Gość twoja m
do znów ja ja też , taka energia istnieje

Gość szaga szaga
i znowu brak odpowiedzi ze strony allium :D odrzucasz religie wierzysz ale twoja wiara opiera sie na religi wiec jak to jest ?:D ja moze wierze z boga jako ta dobra energie w szatan jako zlą ale napewno nie w krzyz ,przykazania, jezusa i innego tego typu nielogiczne sprawy :D

Gość yhyhyhyhyhtaaa
To jest dowód? hahaha, to jest po prostu Twoje wyobrażenie, które każdy może podważyć.

Gość Dr.House GODDAMNIT
Tak zawiła się w swoim bełkocie,że nawet sama nie wie o czym mówi.