Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA JEDNA GRUBAAAA

POMÓŻCIE !!! WAŻĘ JUŻ 110 KG I ZUPEŁNIE NIE RADZĘ SOBIE ZE WSZYSTKIM ZAŁAMANA

Polecane posty

Ja też tak z Wami schudnąć. Bardzo chcę i bardzo się boję, że zbraknie mi motywacji. O ile wysiłek fizyczny jakoś przęłknę to z dietą może być różnie, a że często walczę z anemia musi to być z głową. Odstawiłam już białe pieczywo, anpoje gazowene i wszystko co sztuczne, oczywiście słodycze również. Zaczęłam dużo spacerować a dziś idę biegać- mam nadzieję, że nic nie popsuje mi planów. Trzymacie kciuki. Plan mam ambitny może się uda, MUSI !!!

Gość uda sie ewcia
Hania najwazniejsze od czegos zaczac:) i ciesze sie ze i Ty to zrobilas..mam jednak do ciebie pytanie bo widzisz ja waze sporo ponad 100 kg i nie dalabym rady biegac ,jak Ty sobie z tym radzisz? czy szybko sie meczysz? i czy nie siadaja Ci kolana? ja cwicze na silowni i chodze tez szybkim (nawet bardzo szybkim krokiem) na biezni,ale chyba biegnac jeszcze nie dalabym rady ,dlatego cie podziwiam bo tracisz tym wiecej kalori :) ja bym padla po 200 metrach :P

Biegam swoim temepem z psem. Jak się zmęczę to ide szybko. Prblem mam tylko czasem z oddechem ale kolana są OK. Nie będę biegac codziennie bo się wykonczę zacznę tak 3 razy w tygodniu plus ćw w domu.

Gość anisss
A dziewczyny nie myślałyście żeby się wspomóc jakimś środkiem na odchudzanie ? W telewizji reklamują ten AsystorSlim, co wy o tym myślicie? Ja dziś go zamówiłam , bo jestem tak zdesperowana , że chwytam się wszystkiego, żeby tylko więcej nie przybierać na wadze.

ja próbowałam kilku środków i szczerze to nie widzę różnicy. Pomaga mi chrom- wtedy nie mam ochoty na słodycze, przynajmniej takiej dużej :) i sok z cytryny, który dodaje do wody i rano piję łyżkę na czczo, fujj ale oczyszcza z toksyn

czesc dziewczyny ja juz po pracy na szczescie dzis tylko 2 posilki male 2 jaja i salatka bo nie moge nic zjesc cos mnie mdli nie wiem od czego za to pije dzis ze o jezusku ze 4 litry juz chyba opedzlowalam .

czesc Hania dobrze ze dolaczasz w grupie wiecej pomyslow i wieksze wsparcie zawsze to juz plus :-)

ogarniam troche i biore sie zaraz za cwiczonka nie ma co sie opieprzac bo wiosna za pasem stycznia juz polowa prawie luty krotki i co potem trzeba sie zbierac te lato jest dla nas

ja jestem już dziś po ćwiczeniach, biegach przełajowych przez błoto :) nie jest źle, na początku myślałam, że ducha stracę ale idzie u lepszemu. Razem raźniej

dietki się trzymam, czuję się dobrze :) osłabienia nie odczuwam :) w razie dołka wspomagam się warzywami i jakoś leci, co dalej nie wiem, cały czas się zastanawiam i przeglądam różne diety i sposoby zdrowego odżywiania i możliwości bezpiecznego zejścia z tej płynnej kuracji, co by nie zaprzepaścić i nie rzucić się na jedzenie :( czego się najbardziej boję, więc wspomagajcie radą i słowem, wszystko uważnie czytam i analizuje no i aktywność fizyczna muszę się zmobilizować do regularnych ćwiczeń, nie ma bata

dzieki karolcia ale Ty sie nie poddawaj musisz dac rade taka fajna dziewczyna i mloda zobaczysz ze tym razem juz sie uda i mobilizacja mobilizacja karola zobaczysz jak latem beda sie ogladac za Toba w mini i nogami

Gość uda sie ewcia
dziewczyny ja wlasnie klade sie spac..dzien zaliczony ;) poczytalam wlasnie troszke bardzo fajne ciekawostki od dziewczyn ktore sa zalogowane na VITALII ich pamietniki odchudzania i zalaczone zdjecia (niesamowite) az ciezko uwierzyc ze niektore dziewczyny to te same osoby ;) jedna z rozmiaru 22 dzis ubiera 16 ;) dlatego warto podjac walke !!!! do juterka!!

Dzien dobry Dziś na obiad kupiłam pieknego brokuła którego ugotuje z kaszą, słuchajcie już nie mogę się doczekać :) Moje wczorajsze brzuszki już nie wyszły bo póki ogranęłam mieszkanie poodkurzałam i ugotowałam niestety osobny obiad da mężą to padłam na twarz :) dziś nie biegam więc będą brzuszki. Karola ważne by zmienić nawyki żywieniowe, bo bardzo łatwo jest o efekt jojo. Ja mam w planach zmienic nasza kuchnię, tak żebym nie musiala osobno gotować. KAżda potrzebuje wsparcia ja też bo nam motywacja spadnie heheh pozdrawiam i miłego dnia

Póki co czuję się dobrze, poranny plan zaliczony, sok zrobiony i wypity :) dziś pomarańczowo, jabłkowo grejpfrutowy, jest ok, mam troszkę pracy, zaraz robię kawę, wypiłam też już od rana sporo wody i połknęłam suplementy, co do wagi, to niestety nie mogę się na razie zważyć, bo mam uszkodzoną, ale czuję się lżejsza, myślę, że po niedzieli będzie już sprawna, no to działam trzymać się :) i do boju :)

Gość anisss
Nikt mi nie odpowiedział co myśli i wspomagaczach w odchudzaniu. No szkoda ... i trochę mi smutno bo spodziewałam się , że ktoś coś napisze.

WSPOMAGACZE MOZE POMOGA ALE PSYCHICZNIE, BO ZA CIEBIE NIE SCHUDNĄ:( lepiej wydac to na karnecik fotnes lub siłownie.

Gość do otyłej autorki
Dziewczyno!!!!!! Opanuj się z tymi sokami. zacznij porządną, zdrową dietę a nie jakieś wygłupy. Ręczę Ci że jak nie pójdziesz po rozum do głowy i będziesz stosować takie "diety" to do końca roku bedziesz ważyć 150 kg jak nic. Przecież te soki to same węglowodany, przy małej ilości kalorii dostarczasz pelno cukru, insulina już pewnie buzuje i zamienia nawet te male ilości kalorii na tłuszcz, a do tego przemiana materii spada. Zaraz jak wymyślisz kolejną dietę nawet i 1000 kcal zaczniesz tyć. Przy takim sposobie żywienia nigdy nie wyjdziesz z zaklętego koła. Niedoajadanie-tycie-niedojadanie-tycie-choroby-depresja-wariatkowo.

Gość uda sie ewcia
dzien doberek ;) ja przy herbatce ;) Hania_85_05-tez mam jeszcze z wczoraj kasze gryczana i zrobie sobie do niej kalafiorka i brokuly ;) taki pomysl mi podsunelas ;) u mnie wicaz te bole glowy codziennie jestem na nurofenie jak tak dalej bedzie to odwiedze lekarza...

Gość anisss
Do Kaja 3000. Ja wiem , że działają na psychikę i to dobrze bo właśnie tam coś szwankuje , jemy więcej i przybieramy. To właśnie z głowy ma przyjść sygnał, że stop z podjadaniem, chęć na więcej ruchu a przede wszystkim stłumiony apetyt na jedzenie. Bo człowiek głodny to człowiek zły , wiecznie poirytowany i w tym wspomagacze mają nam pomóc , reszta zależy już od nas.

ja tylko na śniadanie wypijam sok z przeciśniętych owoców, pozostałe trzy porcje to sok wyłącznie z warzyw, bardzo różnorodnych z suplementów mam morwę i linea , mi pomagają ale jest ogromny wybór poza tym herbatki czerwona i zielona , no i woda :)

czesc kobietki u mnie dzis kociol w pracy niestety ale ok ok co do wspomagaczy to ogladalam program na polsat cafe o nich i ze dzialaja wszystkie inaczej nie przeszly by atestu i nie zostaly dopuszczone do sprzedazy no ale tak jak powiedzialam a raczej napisalam wyzej to sa wspomagacze i siedzac i je biorac nic nie beda dzialac a wrecz przeciwnie skodzic i tak jak np linea czy aqua slim maja sporo l-karnityny ktora bardzo wspomaga spalanie tluszczu ale tylko wtedy gdy jestesmy altywni tak jak inne srodki z l karnityna ja tylko przyklad dalam bo np jest linea detox ktora jest bardzo fajna sprawa ale rownie dobrze mozna wypic duzo zielone herbaty czy sok z aloesu takze kazdy ma inne zastosowanie a jakby czlowiek chcial brac wszystkie to by watroby po miesiacu gora 2 nie mial sa wspomagacze tak jak blonnik gdzie je sie mniej czy slynne goodbye appetite albo ocet jablkowy z zielona herbata gdzie faktycznie robic nic nie trzeba a wspomagaja przemiane a tu mozna pobiegac 30 minut i tez ja poprawimy no takze to wszystko ma swoje plusy i miusy

Ja dziś miewam się całkiem dobrze, jogurt z płatkami na drugie śniadanie, duuuużo wody i aby do 15. W domu juz jest inne zycie i ruchu jest więcej. Dziś w planach mam ćwiczenia. Odnośnie wspomagaczy to moja znajoma bardzo chciała zrzucić kilka kg i piła różne wspomagacze z apteki i do tego napoje enegetyzujące a po 3 tygodniach trafiła do szpitala z wycieńczenia organizmu. Wieć lepiej wolniej, a zdrowiej. Nowe nawyki, regularne posiłki i ruszać się babeczki ruchać to zgubimy oponki :)

heheh no Hania masz racje szkoda kasy tez miedzy innymi poza tym wszystko jest dobre w miare rozsadku

ale powszechnie kazdy wie ze lekow z napojami energetyzujacymi sie nie laczy

wiec jezeli wyladowala w szpitalu to na wlasne zyczenie wlasnie przez te rozpieprzajace watrobe napoje

Gość uda sie ewcia
dziewczyny chyba sie przejadlam :o musze ograniczyc porcje ,bo kiedys to co zjadlam teraz to nawet bym smaku nie poczula ;P a teraz ledwo chodze....skonczylo sie w toalecie:0 na obiad byla kasza gryczana z kurczakiem w przyprawach tikka (gotowany) kilka kawaleczkow,do tego kalawior z brokulami i troszke buraczkow tartych najadlam sie ze hohohoh ale teraz bede zmniejszac te porcje o polowe bo sie najadam ;) dzis znow wzielam rano 2 nurofeny na bol glowy mam nadzieje ze na noc juz nie bedzie takiej koniecznosci ;) tak sie zastanawiam czy isc dzis na silownie...hm...