Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Wynik jest wiarygodny w momencie kiedy powinna przyjść @. Mnie jak test wyszedł pozytywny, ale druga kreska była blada beta potwierdziła ciążę. To było w dniu spodziewanej @.

Wynik jest wiarygodny w momencie kiedy powinna przyjść @. Mnie jak test wyszedł pozytywny, ale druga kreska była blada beta potwierdziła ciążę. To było w dniu spodziewanej @.

No to narazie nie będę schizować jak nie przyjdzie do końca tygodnia to zrobię i będzie po problemie.

isia przykro mi.... byłam pewna, że Ci się uda. Cóż nie mogę Ci radzić cierpliwości, bo wiem, że tak się nie da. Z tymi objawami ciąży to jest tak, że im bardziej przyglądasz się swemu organizmowi tym bardziej je zauważasz. Z bólem piersi też tak mogło być, że wcześniej też się pojawiał, ale totalnie nie zwracałaś na to uwagi. Ja teraz od kilku miesięcy też tak mam, że ciągle czuję delikatny ból w jajnikach, przed owulacją, w trakcie, przed okresem, tak samo z wrażliwością piersi. I niestety myślę, że wcześniej nie wsłuchiwałam się tak bardzo w swój organizm i po prostu tego nie dostrzegałam, a teraz każdy taki symptom tłumaczę sobie "a może to pierwsze objawy ciąży". Tak samo jest z kobietami ciężarnymi, nagle nie zrobiło się ich na ulicach więcej, po prostu przykuwają moją uwagę i mam wrażenie, że są wszędzie!! Trzymaj się Isiu, a może rzeczywiście za wcześnie zatestowałaś? Poczekaj jeszcze 2-3 dni...

Może rzeczywiście tak jest ale dałabym sobie rękę obciąć ze nigdy nie czułam wrażliiwosci ani bólu piersi. Ale nie ma się co nakręcać tylko cierpliwie czekać i co ma być to będzie. A to że mi przykro no to każdy czuje to samo i przejdzie wkońcu:)

Dziewczyny pewnie będziecie się ze mnie śmiały. Ale ten ranny test mnie prześladuje i jeszcze go nie wyrzuciłam :D i teraz zaczynam widzieć kreske ale juz głupieje :D powiedzcie mi tylko czy poprostu może tam być widoczny zarys kreski fabryczny, nie wiem jak to wytłumaczyc. A wogóle to po co pytam jak nie widziałam jej do 10 minut to po kilku godzinach zobacze ale ja głupia jestem :D

Hmm nie wiem, moja drugą słabą kreskę widziałam od razu...

Nie odczytuj wyniku pozniej niz po 5 min. Nie doszukuj sie Isia kreski, mozesz ewentualnie jutro znowu zrobic test ale innej firmy. Paula co do objawow to dobrze rozumiem o czym piszesz. Ja tez sie doszukiwalam a najbardziej na samym poczatku staran. Potem nie zwracalam juz uwagi. I tak naprawde teraz mam takie objawy jak przed @ czyli bol piersi, urosly mi o jeden rozmiar, piecze mnie w pochwie i mam wilgotny sluz. Czyli wszystko tak jak bylo. Jedyna roznica to taka ze piersi bola caly czas bez przerwy i sa takie gorace, zylki widac ale sama nie jestem pewna czy ich nie bylo w poprzednich cyklach bo nie zwracalam na to uwagi. W tamtym tyg meczyly mnie zaparcia ale myslalam ze to przez luteine. Przed pierwsza ciaza pamietam bol piersi i ten sluz. Czyli tez tak samo. Wiec wlasciwie gdybym nie zrobila testu czekalabym az jutro przyjdzie @.

Ja tez kreske widzialam od razu, troche bledsza od testowej ale wyraznie widac, na zdjeciu ladnie wyszla nawet ;) Trzy lata temu testowalam trzy dni po @ i obie byly tak samo wyrazne. Zalezy od stezenia hcg pewnie.

duszak z goleniem też już gorzej tylko ja zrobie tyle ile moge ale mężuś dzielny dokończy.swoją drogą do porodu już mu mówiłam że musi mnie ogolić i nie ma on z tym problemu.Wolę jednak żeby on to zrobił niż położnz tymi żyletkami bo już też o tym naczytałam że na sucho jadą i potrafią zadźgać :O griszanka podzielam zdanie duszaka nie ma co sie poddawać czas kolejny krok zrobić. paula ja też nie zaszłam wtedy kiedy płodny śluz miałam tylko około półtora tygodnia później także nic straconego :) isia bardzo mi przykro tak wierzyłam w to że się udało :( chociaż @ jeszcze nie przyszła więc może może... duszak żyłki pojawiają sie jako pierwsze przeważnie w ciąż u mnie tak samo było :)

ja tez mialam jasniutki zarys i tez zobaczylam po dluzszym czasie niz zalecany a teraz jestem mama 18 mc synka , byc moze jest za wczesnie zeby kreska byla grubsza, ja test zrobilam 10 dni po inseminacji, 4 dni przed spodziewanym okresem, kreska z kazdym dniem byla coraz wyrazniejsza, zycze powodzenia i powtorz test ;)

Przemówiłyście mi do rozsądku przestaje sie nakręcać i czekam:) już nie będę marudzic :)

test lub bete zrobię napewno pod koniec tygodnia lub w przyszły poniedziałek jesli nie dostanę @

A teraz cieszmy się szczęściem naszej dzisiejszej mamuski :) i czekamy z niecierpliwościa na girszanke

Ja szlam na porodowke tak niespodziewanie ze nie zdazylam sie dogolic przed wyjsciem z domu. Myslalam ze to nie plyna wody plodowe tylko nie moge juz utrzymac moczu i zaraz wroce do domu. Zostalam od razu na cesarke wiec golenie nie bylo im w sumie potrzebne. Michellinka nie czytaj tych dramatow porodowych ktore wypisuja niektore dziewczyny na forach. Niepotrzebnie sie zestresujesz a polowa z tego to bzdury. Jak sie naczytalam to wpadalam w histerie az maz wkoncu odlaczyl mi internet. A porod i polog byly super, bez zarzutu. Badz dobrej mysli i dobrze wybierz szpital w ktorym chcesz rodzic.

ja tez tak mialam, tez sprawdzilam duzo duzo pozniej, zrobilam test i wyszlam z toalety i zapomnialam o nim bo myslalam ze bedzie jak co miesiac przez trzy lata ale wtedy bylo inaczej, nawet nie wiedzialam jak to zinterpretowac, mowilam ze to cien a maz do mnie "glupia" ty w ciazy jestes :) powtorzylam test na drugi dzien, tez byl cien, ale robilam go 10 dni od inseminacji czyli 4 dni przed @. teraz jestem mama 18 miesiecznego synka, powodzenia

Nawet nie wiecie jakbym teraz chciala cieszyc sie Waszym szczesciem ;)

Ale zapomnialam dopisac ze podstawowym objawem byl skok temp, od trzech dni rosla mocno w gore i to mnie zastanowilo. Tylko nie bylam pewna czy przy luteinie mierzenie jest wiarygodne i na glupiego zrobilam w sumie ten test. Nawet po zrobieniu odlozylam go na bok, dopiero jak znowu spojrzalam przezylam szok.

Zapisalam sie dopiero za tydzien w pt , wczesniej nie bylo miejsc, ale dzwonilam i powiedziala co i jak takze nie panikuje juz. Czekam na wyniki bety do jutra i znowu mam do niej dzwonic zdac relacje.

Jestem ciekawa jakie wieści będzie miała girszanka oby dobre

Nie, owulacyjnym elektronicznym. Kupilam w aptece. Ale to bylo 4 lata temu wiec nie wiem co teraz jest na rynku. Nie wiem czy mozna mierzyc zwyklym, moze dziewczyny sie wypowiedza.

Ja mam elektroniczny z dokładnością dwóch miejsc po przecinku. To samo co owulacyjny.